Dinamo Zagreb - Hajduk Split Besplatni prijenos

poruka: 6
|
čitano: 32.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dinamo Zagreb - Hajduk Split Besplatni prijenos

Evo ljudi ovdje bacajte linkove za besplatno gledanje ove utakmice, evo od mene tu uvijek gledam:

http://liveestreamingsport.blogspot.com/2012/09/dinamo-zagreb-hajduk-split-besplatno_6391.html

pozzz

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:50 (ivanmadridista).
14 godina
neaktivan
Re: Dinamo Zagreb - Hajduk Split Besplatni prijeno

za 25 kn miscno uzmes u t.coma  max tv to go,ii priko kompa gledas arenu 1 i cilu hnl i jos desetak programa preko kompa ili mobitela..provjereno ,nema zastajkivanja...

15 godina
neaktivan
vedranST kaže...

za 25 kn miscno uzmes u t.coma  max tv to go,ii priko kompa gledas arenu 1 i cilu hnl i jos desetak programa preko kompa ili mobitela..provjereno ,nema zastajkivanja...

lol-a ja badave gledam sve tekme u hnlu-live stream arena 1,2,3,4 ..ak imaš netu čemu onda još plačati  max-tv {#}

Što ga više lome-to ga više volim!
14 godina
neaktivan

ako ti ne trza ,to je ok,meni svi ti live stream su trazali i imali sliku 3x 4 cm a ovdje nemam problema ..

13 godina
protjeran
vedranST kaže...

http://balkan-sport.net/2012/09/dinamo-hajduk-live-stream-tv-prijenos-2/

Tcom je ovim potezom uspio snizit i ovako malu gledanost 1. hnl. Bravo Tcom i oni drugi što te podupiru.

12 godina
neaktivan

ja im ne plaćam više niš kad nema sporta

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice