Gaming confa do 8500 kn

poruka: 22
|
čitano: 3.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn

Pozdrav svima,vidim da ima dosta slicnih tema al niti jedna koja je potupno ista mojoj  a i vidio sam da se vi dobro zabavljate sa slaganjem konfiguracija pa sam odlucio otvoriti novu.

Pa da pocnemo,znaci konfa do 8500 kn koja ce potrajat (posto ide iz mog đzepa) barem 4-5 godina i koja ce pokretat sve igre jer s trenutnim kompom je zapelo nakon malo vise od 3 god igranja.Periferiju i monitor imam isto vrijedi i za kuciste,znaci da mi to netreba i isto tako netreba biti niti jedan određeni dućan (otvoren sam za sve opcije).To bi uglavnom bilo to, pa vam zelim dobru zabavu i inspiraciju Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gaming confa do 8500 kn

he he ti si kao ja i većina običnih smrtnika na ovoj planeti... Zapelo sa igranjem nakon 3 god? Lol dobro došao na Zemlju! Ja grafe mijenjam svaku godinu ako hoću igrati sve igre, a tako budeš i ti. Believe me!!! Evo ti nisi naveo AMD-ATI ili Intel-Nvidia pa sačekam postaj!

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Definitivno. Preko 6-7 k se ne isplati ništa za gamerski kompjuterOsmijeh

16 godina
neaktivan
Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn
S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Zašto ne? Proc je malo stariji od današnjih Corei7 ili Phenoma II, napajanje bu držalo Corsair 500W. Koja je cijena košarice?

16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn

Evo i od mene.Mislim da ti bolje ne treba,tj. veći trošak,manje poboljšanje preformansi.Nisam stavi dvoglavu jer troše više,proizvode više buke i neke igre nisu dobro prilagođene za korištenje dual GPU grafa,ali ako želiš kasnje možeš staviti još jednu HD4890 (istog takta) u CF (cooler to podržava),a ako ne planiraš CF uzmi napajanje Corsair HX 520.Također ako misliš imati 32 bitni OS stavi 3x1GB RAM-a,jer za korištenje 6GB trebaš 64 bitni OS.Kućište stavi po želji.

written by pod009
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 22:13 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a nije ti matematika jača strana, pa kak to može ispast 8800kn, zbroji ponovno ispast ce 9800kn.....

16 godina
neaktivan
theveryend kaže...

Pozdrav svima,vidim da ima dosta slicnih tema al niti jedna koja je potupno ista mojoj  a i vidio sam da se vi dobro zabavljate sa slaganjem konfiguracija pa sam odlucio otvoriti novu.

Pa da pocnemo,znaci konfa do 8500 kn koja ce potrajat (posto ide iz mog đzepa) barem 4-5 godina i koja ce pokretat sve igre jer s trenutnim kompom je zapelo nakon malo vise od 3 god igranja.Periferiju i monitor imam isto vrijedi i za kuciste,znaci da mi to netreba i isto tako netreba biti niti jedan određeni dućan (otvoren sam za sve opcije).To bi uglavnom bilo to, pa vam zelim dobru zabavu i inspiraciju Smijeh

ja da sam na tvojem mjestu kupil bi 2 kompa... LOL... nemojte se smijat

17 godina
luka1991 kaže...
theveryend kaže...

Ne baš 2 odma, jer nemaš niš od toga, zastarit će zajedno...

Nego sad jedan za 5-6 000, a onda za 2 godine još 3000 ulupat u taj u vidu bolje grafe, možda mal više RAM i šta će već trebat... Zako bi najdulje trajala konfiguracija

16 godina
neaktivan
Sused kaže...
luka1991 kaže...
theveryend kaže...

Ne baš 2 odma, jer nemaš niš od toga, zastarit će zajedno...

Nego sad jedan za 5-6 000, a onda za 2 godine još 3000 ulupat u taj u vidu bolje grafe, možda mal više RAM i šta će već trebat... Zako bi najdulje trajala konfiguracija

Hvala svima na postovima.

@ Sused da li bi konfa od besle mogla izdrzat 4-5 godina bez ulaganja, a ak ne bi onda moze par primjera za konfu od 5-6000 kn?

17 godina

Što se tiče Besline konfe, mislim da ima potencijala izdržat 5 godina, ali predpostavljam da ćeš morati zamijeniti grafičku nakon 2-3, ne zato što će biti preslaba, nego zato što neće podržavati standarde (DX11 i sl.) koji budu aktualni za 5 godina... Proc će držat sigurno toliko...

16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn

Moja konfa ce ti moc drzat 4 god,no kao sto kaze Sused grafa nece moci  zbog nadolazeceg DX11,tako da  se grafu  ne isplati stavljati u CF.Grafa ce moc izgurat sto se tice snage te ce pokretat sve novije na high na visokim rezama.Zato za 4 god kad dode DX11 samo nadogradi grafu,a ovo ostalo ce sve bit dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 11:23 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn

malo se šalim, zato jer da ja imam 8500 za komp neznam fakat kaj bi kupil, zato jer volim ekonomično kupovat nikad nekaj extremno. svog prvog kompa sam kupil pred 3 god i od onda sam praktički kupil još 2 jednostavno mi dosadi isti komp prodam sve osim kučišta dvd-roma i harda i namečem nutra novo i opet malo jače nego prije. imam sreće kad pobiram delove prek staroga na firmu pa dobim povrat PDV-a. velim ak neko kupuje novi komp za neke manje novce ostavi si staro kuciste, rom i hard (ako je dobar) i na tome se da zašparati i za tu razliku kupi bolju grafu ili proc. tu je velika prednost kaj imate posebno za svaki dio garanciju i slobodno si otpirate ili modirate kucište-zbog toga ja to radim takCool.  u svakom slučaju slažem se s doomovom konfiguracijom-preporučam isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn

Danas sam procitao na BugOnline da dolazi nova grafulja od ATI-a u listopadu,pa me zanima dal je onda bolje pricekat ta 3 mjeseca dok ona ne izade il ipak uzet ovu konfu pa kasnije kad padnu cijene i kad se rijese svi problemi zamjenit s DX11 karticom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming confa do 8500 kn

Pričekaj tri mjeseca, past če cijene i možda če doči još neki jači procesor.

Bolje pričekaj do listopada..

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice