Live security platinum

poruka: 3
|
čitano: 5.474
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Live security platinum

pozdrav

ako netko ima pojma kako da se rijesim ovog virusa jer sam program nisam nikad instalirao na svoj komp,sve mi zblokirao neda pokrenut niti jedan program,nemogu sistem restor i nemrem ukljuciti task menađer jer kaže da je inficiran,radim diplomski i stvarno mi je frka pomagajte ak netko zna kako se rijesiti iviga

pozdrav

16 godina
neaktivan
Re: Live security platinum
koriva kaže...

pozdrav

ako netko ima pojma kako da se rijesim ovog virusa jer sam program nisam nikad instalirao na svoj komp,sve mi zblokirao neda pokrenut niti jedan program,nemogu sistem restor i nemrem ukljuciti task menađer jer kaže da je inficiran,radim diplomski i stvarno mi je frka pomagajte ak netko zna kako se rijesiti iviga

pozdrav

Prati ovaj tutorial: 

http://malwaretips.com/blogs/live-security-platinum-removal-guide/

Bas mi je u servisu juce dosla zena sa tom bagrom i napatio sam se dok nisam napokon rijesio.

15 godina
neaktivan
Re: Live security platinum
koriva kaže...

pozdrav

pozdrav

Napravi kako ti je kolega Arxi napisao sljedi upute.Tamo imaš kod koji upišeš te ga ubiti zafrkneš da ti omoguči na internet.Jel kad se jednom instalira on blokira internet tj preusmjeri ga preko svoga proxy servera.Zato ukucaj kod a onda skini Malwarebytes nadogradi i brzo skeniranje.Kad ga pronađe obriši i kad malwarebytes traži restart restartaj.Malwarebytes to lagano ukloni a ja sam ga več uklonio na mnogim računalima.

http://slikaricaliky.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 21:03 (TonyM).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice