Pozz,zanima me dal postoji osim bitdefender free antivirusnog programa još koji a da ima exit opciju da se može skroz izaći ,tj. ugasiti program a da ne radi u pozadini.
Free antivirus s exit opcijom
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.212
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Avast, defender...
S time da to nije pravo gašenje nego onemogućavanje na neko vrijeme..
Pozz,zanima me dal postoji osim bitdefender free antivirusnog programa još koji a da ima exit opciju da se može skroz izaći ,tj. ugasiti program a da ne radi u pozadini.
Razlog zasto bi htio?
Ako ne zelis da ti AV radi onda ti ne treba EXIT nego je dovoljno iskljucit REAL-TIME toga AV.
Hvala na brzim odgovorima,bittdef. dok je ukljucen radi mi gadne probleme sa pingom u igrama,pogotovo kad sam hostao neke private matcheve a i nedavno sam dosao do zaključka da mi je on uzrok frezzanja u mozzila browseru nakon što sam mijenjao i drivere od grafe i ostale stvari neke al kad bittdef. ugasim nema tih random frezeva tak da sam ga maknuo pa trazim zamjenu a probat ću s avastom koji nisam bas koristio al naviknut ću se.

Avast koristim samo radi tog razloga -EXIT- i sto ga je jednostavno uninstallirati.
Avast koristim samo radi tog razloga -EXIT- i sto ga je jednostavno uninstallirati.
Al avast kolko vidim nema exit button.
Btw našao sam problem frezzanja,izašao je win7 optional download u kojem je fix kojim je rješeno chrasanje i ostalo vezano uz antivirusni i win7.
Za sad sam ostavio avast paću vidjet.
Mislim da tebi treba gaming opcija na antivirusnom ono da nedavi svaku sitnicu i da ne filtrira toliko agresivno net itd.. kada pokrenes full screen igru!!
a za svaki slucaj jesi proskenirao s nekim trecim programom da ti se nije sto usidrilo.. nikad dosta sigurnosti
Ti i kad staviš exit BD se ne gasi ako gledaš u procesima, bar je tako bilo kada sam ja imao instaliran, htio sam ga isključit jer kod instalacije velikih igrica mi je komp bio toliko usporen da je to čudo ali taj exit mi nije pomagao.