Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 970.575
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S8/S8+

Imaš sad 11-icu :)

Nope.
10 godina
zvonac kaže...
digitall kaže...

mislim ovaj s kojeg ovo pisem?

evo ti par primjeraka brutalnog "izostravanja" i unistavanja slike sa s7e http://imgur.com/a/pjmgU

brutalno su preizostrene i katastrofa izgledaju i nisu gledljive, bodu u oci, raspadaju se, nazubljene su i mozes se porezat ako ih krivo pogledas.. da, slazemo se.. bolje su sa nokie 3310

btw kad je vec offtopic, samo da napomenem da je ova prva moj selfie

Sad ne znam kakva je situacija, dal je samsung donekle ispravio (kroz update) taj fuseraj sa oversharpeningom, al imao prije par mjeseci S7 i rijesio sam ga se bas radi toga, a preporodio se sa desetkom po pitanju fotica..

@ocean, slazem se da odlican hardver ne garantira dobru sliku ak nema dobar softver za to, mada je oboje bitno kod tih stvari, htc ima to dobro izbalansirano..

pa eto to je par primjeraka u zadnjih mj.dana slikano, znaci sa nougat update.. prije tog je bilo nesto malo vise ostrine, ali ne nesto sto bi pravilo problem bas..

i sad sam pogledao, u toj galeriji gdje sam uploadao, slike su jebeno dodatno kompresirane, pet puta su manje velicine (a iste rezolucije).. znaci 0,66 mb, a original jpeg na mobu je 3,4 mb..

imam jos jako puno primjera, ali nisu za javnost bas, zbog sadrzaja (osobe, stvari, mjesta...)

10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

evo danas se prvi put igrao sa s8 obicnim, pa to je minijatura :)

preusko za tipkovnicu itd.. nebi ga nikad kupio.. s8+ vec moze proci

ceka se note

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bL4st3r kaže...

I ja sam bio u sličnoj nedoumici, imao sam priliku uzeti s7e ili s8 ali zbog dizajna sam ipak pao na s8...a i noviji je, barem ja kad nešto kupujem, kupim ono najnovije pa sam bez brige bar godinu duže što se tiče hardveraja 

A sad na tebi je odluka, nekog bas velikog pomaka nema da bi se moglo reći da se s8 isplati više nego s7 osim meni osobno prekrasnog dizajna  tako da sretno s odlukom 

ma i meni je zbog predivnog dizajna, a isto tako moram imati nešto najnovije haha 

gledam po njuškalu ima po 4500 do 4800kn, ne znam samo jesu to sa ispravno ovjerenom garancijom da ne bi poslje na kraju požalio..

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
8 godina
neaktivan
Samo osobno preuzimanje..provjeris racun imei na racunu i na kutiji i mobitelu i ako se sve podudara to je to nemoras brinut

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jučer došao neki update za S8+ - G955FXXU1AQF7 (~600MB).

Galaxy S8+ :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Tcomovci stekaju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
digitall kaže...

sto vise izostravas dobijas vise suma, normalna stvar, ali ovo sve skupa ne vrijedi nista dok se ne vidi raw sa oba, pa se tek onda moze pricati o softveru, ali i hardveru

RAW nemam jer nemam vise S8+ i vjerujem da se slikajuci u RAW-u sa Samsungom moze postici vise i dobiti rezultate koji su usporedivi sa HTC 10 jer si u RAW-u lisen Samsungovog groznog postprocessing-a.

Najveci je problem sto se nikome neda fotkati u RAW-u jer osim sto se nikome neda obradjivati fotke one jos i zauzimaju poprilicno prostora.

Sto se hardwarea tice tu su stvari ipak jasnije...nema dileme da je veci (makar i malo) senzor uvijek bolji kao i pojedinacno veci pikseli.

Apsolutno pogrešno. Previše je tu faktora koji imaju utjecaj da bi se kvaliteta fotografije svela na veličinu senzora. Teoretski da, ako se radi o identičnoj tehnologiji. No ako je tehnoogija različita onda manji senzor može dati bolje low light fotografije od marginalno većeg. Kao što motor od 1600ccm može dati veću snagu od onog od 2000ccm.

1.4 µm vs 1.55 µm je toliko sitna razlika veličine pixela da je f1.7 vs f1.8 otvor blende anulira. Fotografija snimljena s HTC10 je bolja isključivo (ako zanemarimo optiku) zbog Samsungovog preagresivnog NR-a koji je tu zato jer ga kupci žele. A kupci ga žele jer nemaju pojma o fotografiji i vole da im face izgledaju ispeglano. HTC od prvog One-a pokušava low light camera performance istaknuti kao jedan od najvećih razloga kupovine baš njihovog smartphonea. I sve su te kamere imale jednu vrlinu i nekoliko mana. sada su se malo približili standardu no opet će samsung biti proglašen za kameru godine. Zato jer oni, uz Apple, najbolje procjenjuju želje kupaca.

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Samsung daruje novim kupcima wireless zvučnik

https://www.samsungpoklanja.hr

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 11:06 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

opet smo mi day one kupci popusili nagradnjacu ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

opet smo mi day one kupci popusili nagradnjacu ! 

e pa kad moras prvi imat :D

VenAtoR#2231
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

ok salu na stranu , fakat bezobrazluk u odnosu na nas 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

ok salu na stranu , fakat bezobrazluk u odnosu na nas 

tako i sa sedmicom kad je bilo za karticu....popusilo mnogo... ja nisam ni imo pojma a taman ugovor produzio i zeni uzeo mob, al sam upo u to vrijeme i dobio karticu... al da je bezobrazno je...prvi koji kupuju uglavnom i plate najvise a opet pusing...

VenAtoR#2231
8 godina
neaktivan
Jel moze neko od ovih sto ste dobili ovaj update od 600 mb napravite par screenshotova na pocetnom zaslonu na web pregledniku i na youtubeu npr bez navigacijske trake( sto je sada nova opcija )
Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Jel moze neko od ovih sto ste dobili ovaj update od 600 mb napravite par screenshotova na pocetnom zaslonu na web pregledniku i na youtubeu npr bez navigacijske trake( sto je sada nova opcija )
Hvala unaprijed

8 godina
neaktivan
E hvala ti super izgleda sad bez one crne linije dolje..moze screenshot od homescreena jos..kako izgleda bez ovih navigacijskih tipki

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
E hvala ti super izgleda sad bez one crne linije dolje..moze screenshot od homescreena jos..kako izgleda bez ovih navigacijskih tipki

Na home se ne mogu maknuti. Barem ne ovom opcijom.

8 godina
neaktivan
Na homeu nije ni potrebno..hvala ti jos jednom

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz, kupio sam danas galaxy s8..mobitel je vrh, dizajn predivan, za sada nista ne stekucka, odlican za koristenje jednom rukom...
Kupio sam ga u zalagaonici za 4500kn, i dobio racun od tcoma sa 4 uredaja na racunu, imei uredaja se podudada na racunu i mobacu..jos nisam skinuo folije dok ne kupim maskicu.. :)
Nevjerojatno mi je bilo kad sam tamo uocio na racunu da je kupac uredaja kojeg sam ja sad kupio firma kojoj sam ja dao 4 nova broja i 2 galaxya s8 posto radim u ht-u...pogotovo sam zbunjen jer mu mi uredaje jos nismo isporucili mora lik platiti jednokratno predracunom (necu rec cjenu al je jako malo za ta 2 moba) jer je firma osnovana 6.6.2017 i gazda je vec imo tuzbe hahah..a ovaj racun je izdan u tcentru u velkoj gorici 14.6.2017 sa 4 uredaja na rate..malo offtopic, al nis mi nije jasno haha nadam se da necj trebat garanciju, il cu rec šefu da mi ovjeri garanciju...

Stavio sam i sliku verzije softwarea pa dajte usporedite pls, jel to najnovija verzija ili cu dobiti neki update...btw ne korisitim ht karticu niti mrezu ako ima veze to makar nebi trebalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 20:41 (strbi).
8 godina
neaktivan
Koji je ovo screen ratio 25:9 😂😂😂😂

0 0 hvala 0
10 godina
Robi1992 kaže...

beskonacni screenshot, super opcija (kao na s7)

15 godina
neaktivan
digitall kaže...
Robi1992 kaže...

beskonacni screenshot, super opcija (kao na s7)

Ima je vecina samsung phone-a, od mid range pa na dalje 

14 godina
neaktivan

Ako sam dobro skuzio zvucnik dobiju svi ciji je racun 14.6. ili noviji? Ili imaju neki drugi nacin na koji prate kad je uredaj kupljen?

15 godina
neaktivan
DzigiBau kaže...

Ako sam dobro skuzio zvucnik dobiju svi ciji je racun 14.6. ili noviji? Ili imaju neki drugi nacin na koji prate kad je uredaj kupljen?

Tako je. Danas je neko pitao na FB stranici Samsung HR da je narucio mob kod T-coma 7.6. cini mi se, ali da ce ga dobiti tek sutra ili sljedeci tjedan i rekli su mu da je vazno koji datum ce biti na racunu.

16 godina
goranbm kaže...
DzigiBau kaže...

Tako je. Danas je neko pitao na FB stranici Samsung HR da je narucio mob kod T-coma 7.6. cini mi se, ali da ce ga dobiti tek sutra ili sljedeci tjedan i rekli su mu da je vazno koji datum ce biti na racunu.

pičku stoke...

lol
16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav svima!
Može preporuka za tempered glass (po mogućnosti iz prve ruke)? Postoji li staklo koje prelazi i zaobljene rubove? Ne naručujem za sebe pa ne bi htio naručiti nešto što će se odlijepiti na rubovima nakon tjedan dana. Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Pozdrav svima!
Može preporuka za tempered glass (po mogućnosti iz prve ruke)? Postoji li staklo koje prelazi i zaobljene rubove? Ne naručujem za sebe pa ne bi htio naručiti nešto što će se odlijepiti na rubovima nakon tjedan dana. Hvala 

Koristim ovu 10tak dana:

Tempered Glass Screen Protector

i pokazala se sasvim OK. Nisam primjetio nikakav nedostatak, a mobitel često nosim u đepu od hlača.

Plehani vikleri
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Moj je racun iz tcoma, uspjesno sam obqvio tu registraciju uređaja za dobivanje zvučnika i priložio račun s datumom 14.6...pisalo je da će mi se na mail javiti samsungov agent nakon provjere svih detalja ali još mi se nitko nije javio...to sam jučer navečer napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

strbi daj se strpi:)

2 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Malo da se vidi puni potencijal ekrana na S8/S8+...također vrijedi i za LG G6

Obavezno brightness na najjače i upaliti amoled cinema...

Npr. br. 3 (LG - Colors of journey) izgleda fantastično...

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72712498&postcount=1

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 10:36 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice