Nece mi zakljucat mob na neku mrezu?
pa sam firmwire ti nezakljucava mobitel..... mozes stavljat od koga hoces iz europe jer rade na istim frekvencijama...samo ti ovisi ako je od vodafona imas vdafone bloatwear ako je od t-scuma imas njihovo smece.....
sta mislis kako prave custom firmwire...nece ti sigurno niko ic i od svake zemlje posebno kuvat romove....
Onda je poland bez carriera? Mislim nece mi stavit logo i to? Sorry noob sam.
Onda je poland bez carriera? Mislim nece mi stavit logo i to? Sorry noob sam.
ma jok...nista
Bas ko za vraga ne radi sammobile stranica. Ne mogu downloadat.
radi ova stranica
http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N9005
aj kad netko skine i instalira nek javi dojmove, ja sam skinuo ali ne želim prvi jer mi telefon treba, ne mogu si dopustiti da nešt bitno ne radi
Ja bi odmah skinio i probao ali ne mogu skinit jer je file 1,2GB a ovi dozvoljavaju max 1 kao free korisnik.
isprobano, radi ko švicarski sat, ako si imao betu instaliranu onda ti čak ništa ne obriše
Di si skinio? Daj link.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/finally-official-5-0-firmware-galaxy-t3029557
upravo i rootao i radi super
Hvala. Jeli treba sve obrisat i od nule stavit? Sve brise s telefona?
ja sam to stavio preko one bete koja je procurila i sve mi je ostalo a ako ti nije svejedno napravi si backup
Ovdje u uputama ne pise, jeli trebam ja napravit vipe cache i sve promijenit u art? Pitam da ne bih nesto sribao ili ponovno morao instalirati.
koja je verzija androida na tvom ? nemaš što za wipat jer se flasha preko odina, slijedi samo upute a backup napravi radi sebe da si nebi kasnije kosu čupal
Sad je 4.4.2. Bila je jedan dan neka cm sa androidom 5.0.1. Hvala backupao sam kontakte. Sve cu ostalo ponovo skidat. Hvala na pomoci.
nemaš beda, ako je 4.4.2 onda moraš backup radit jer će ti najvjerojatnije sve obrisat
Ma nek obrise. Samo kontakte cu backupat. Ionako imam previse sranja instaliranog kojeg ni ne koristim. Koliko mi minimalno mora biti baterije? Sad sam na 10%.
a neznam meni je bila na nekih 35
Evo stavio i ja official 5.0 , bio sam prije na beti, kolko mi se cini malo je brzi, a nadam se da de baterija biti dobra kao i na 4.4.2 jer je na 5.0 beti bila jako losa, kolko vidim nisu popravili onaj bug kada stavite wallpaer na zaslon zakljucavanja pa bude jako razvucen, dali zna netko mozda kako se rijesiti toga ?
Evo stavio i ja official 5.0 , bio sam prije na beti, kolko mi se cini malo je brzi, a nadam se da de baterija biti dobra kao i na 4.4.2 jer je na 5.0 beti bila jako losa, kolko vidim nisu popravili onaj bug kada stavite wallpaer na zaslon zakljucavanja pa bude jako razvucen, dali zna netko mozda kako se rijesiti toga ?
Ja ne mogu još updateati, ali valjda ću moći sutra ili prekosutra.
Nego, jel ima načina rada bešumno? Na noteu 4 ima samo zvonjava i vibra -.-
Općenito kakav je sustav, jel dosta stvari promijenjeno? Softver kamere? Prikaz boja na ekranu i tako te stvari.
Nema besumnog, pomalo me zivcira sto to nisu stavili, prikaz boja , meni kamere je potpuno isti kao i na beti, kolko sam vidio samo je nova ikona za video i nova aplikacija e-kiosk, baterija mi se cini bolja zasad mi je sat i 15 min na ekranu i palo je samo 10% baterije
Nema besumnog, pomalo me zivcira sto to nisu stavili, prikaz boja , meni kamere je potpuno isti kao i na beti, kolko sam vidio samo je nova ikona za video i nova aplikacija e-kiosk, baterija mi se cini bolja zasad mi je sat i 15 min na ekranu i palo je samo 10% baterije
Stvarno su idioti. Pa na predavanju uvijek totalno isključim zvonjavu, jer vibriranje se ipak čuje. Ili ako je neki sastanak u tijeku. Koji shit, morat ću preko aplikacije.
To su odlične vijesti za bateriju.
Nego, kakvi su widgeti? Jesu li njih šta vizualno doradili?
Tnx btw :)
Neznam dali je to novo ili nisam primjetio na beti , kad smo u onom meniju di odaberemo widget i trebamo povuc prema home screenu ima ko neki pod prozor oznacen sa nekim kruzicem i desno strelica u njemu i onda se npr kod widgeta za muziku otvore jos neka 3 widgeta vezana za muziku
Ne znam, trebat ću vidjet to. Ovaj sadašnji na kitkatu je odličan.
I ja instalirao. Sve leti. Za bateriju ne znam, moram testirat. Nego imam jedan problem, imao sam ga u zadnje i na kitkatu. Kad otvorim chrome dobijem poruku : sync: password required. I sad ne znam sta da radim. Sve sam sifre probao. Inace sam ulogiran na google. Ne znam kakva je to sifra.
kolko vidim nisu popravili onaj bug kada stavite wallpaer na zaslon zakljucavanja pa bude jako razvucen, dali zna netko mozda kako se rijesiti toga ?
za sad samo možeš restartat tefefon i biti će slika na zaključanom zaslonu ok
vi koji se nadogradili da li je android 5.0 ili 5.0.1?
da li se pojavljuje mm-camera-daemon kao na s5 lolipopu i da li je baterija jednako dobra kao na 4.4.2.?