Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 190.325
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
explorer 4 kaže...

Kakav je prikaz slike na zaslonu? Jesu boje možda mrvicu manje zasićene na defaultu?

Na noteu 4 su to odlično sredili.

Mislim da je zasićene boja manje  ...ali iskreno ne sjećam se kako je bilo ,ali da ,sve izgleda nekako realnije ..da je mislim da je sad ok

16 godina

ima i verzija za koju netreba odin.... evo link.... sinoc sam stavio samo sam formatiro normalno se flesha ko i svaki drugi s tim da sam formatiro bas cijeli mobitel skroz za nedaj boze neko klanje necega odprije

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo ovdje imate pogled na lizalicu, kako instalirat ,a i linkove za room (stock) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 18:00 (razjaren).

0 0 hvala 0
14 godina

Jeste li imali problema s ušitavanjem ap file-a u odin? Svaki put kad pokušavam taj file učitat, smrzne se odin i moram ga ubit u task manageru

EDIT: uspio. ponovo skidao odin i sad je prošlo

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 20:01 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi mu dao par minuta da provjeri MD5?

14 godina
zstef kaže...

Jesi mu dao par minuta da provjeri MD5?

Jep, radim s odinom skoro svakodnevno ali ovdje se baš smrznuo i ne mrda

EDIT: Da ne spamam s duplim postom. Samo da podijelim kratko iskustvo s jučerašnjom instalacijom Lolija na N3.

Jako mi se sviđa dizajn UI-ja i brzina. Postoje neki bugovi s wifi pass-om kod restarta. Netko je spomenu par postova prije da vjeruje da mu baterija dulje traje a

meni jedva dan izdura naspram 2dana i koji sat na KK-u (napravio sam full wipe iz recoveryja). Sve postavke sam prošao i poštelao kako je bilo i prije ali mi prebrzo to jede.

Ne znam jel to tako dok ne puste update ali kod padajućeg izbornika nemam opciju da sve notifikacije pobrišem odjednom. I još nešto, sad mi hovering prstom u lockscreenu ne            funkcionira, što je na prijašnjoj verziji radilo.  

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 21:32 (dax-lax).
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

trenutno imam 4.4.2 verziju androida, zna li netko otprilike kada bi trebao doći novi update (android 5.0 ako se ne varam)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još se ne zna kada točno, ali vjerojatno kroz ovaj mjesec.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
16 godina

gdje mogu nabavit kakav dobar DOCK za note3...? 

da ima na sebi 2-3 USB-a 3.0, HDMI, audio izlaz i da je lijep, po mogucnosti sive boje, da mi paše uz monitor! :)

TiONiO

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razjaren kaže...

Evo ovdje imate pogled na lizalicu, kako instalirat ,a i linkove za room (stock) 

Kakvi su dojmovi sada nakon dva tjedna? Baterija, stabilnost?

13 godina

Baterija gotovo ista, možda malo losija jer nema toliko crne boje kao na 4.4.2, stabilnost je ok, nijednom mi se nije smrznuo ili zablokiro, jedino nekad zna izbaciti neku EUR grešku ali vrlo rijetko možda jednom u 5 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Realno gledano, koliki je pomak s kitkata?

0 0 hvala 0
13 godina

pomak je samo vizualan, ali mislim kad stigne sluzbeni 5.0 da ce bit bolje

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Ja updateao na lolipop mob. Puno je brži nego na kit katu, nema laga kad se pritisne lock dugme, vizualno je puno lipsi nego kitkat pogotovo animacije (u 60fps ih vrti) koje su  jako fluidne. Svidja mi se i novi recent  apps meni.  

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ma sve super al mi ide na neku stvar sta forsiraju bijelu boju u izbornicima i kojekuda.... probo sam all black temu nabacit od 4.4.2 al zasteka mob...mrzim te gluposti obicne da nemos stavit opciju za boju....kao da nema mjesta za temu i da nije dovoljno jak uredaj....
VenAtoR#2231
13 godina
neaktivan

Note 3 u rusiji dobio lolipop ...

http://androidcommunity.com/htc-one-m8-europe-galaxy-note-3-russia-now-get-anrdoid-5-0-lollipop-20150129/

Sada ce valjda polako i nama krenuti ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Bastardo kaže...

http://androidcommunity.com/htc-one-m8-europe-galaxy-note-3-russia-now-get-anrdoid-5-0-lollipop-20150129/

da ali verzija n900, a kod nas je najčešća n9005 sa snapdragon 800 procom

13 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...
Bastardo kaže...

da ali verzija n900, a kod nas je najčešća n9005 sa snapdragon 800 procom

Znam ali je jasno da se radi na noteu 3 i da update stize. A sad - kada ce tocno doci nije bas i bitno ... kada dodje - dobro je dosao :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
protjeran

Upravo sam nešto shvatio, ovaj mobitel (phablet) je kao dosta zgodna ženska, pametna, duhovita, pričljiva, velikih aduta, dobrog dijela, dok ne skužiš da ima pen*s (touchwizz).

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
kakva vam je baterija na petici?
meni curi ko mutava...sve mi se cini da mi je mozda i otisla al nemogu vjerovat na 4.4 je uredno cjeli dan izdrzavala...sad se potrosi dok kazes keks...
VenAtoR#2231
14 godina
jocommb kaže...
kakva vam je baterija na petici?
meni curi ko mutava...sve mi se cini da mi je mozda i otisla al nemogu vjerovat na 4.4 je uredno cjeli dan izdrzavala...sad se potrosi dok kazes keks...

jep, pojede taj čas od kad je loli gore

16 godina
pa i ja mislim da je zbog njega jer mi je mob star godinu dana i nevjerujem da je baterija krepala tako brzo..jer je nedrkam s nadopunjavanjem svakih 2 sata...normalno sam uvijek stavljo na punjac na kraju svakog dana tek.... i jos sam cistio rom od bloatvera tako da nema hrpa aplikacija.... cini mi se da moramo cekat official da se isprave gluposti kojekake...
VenAtoR#2231
11 godina
EZY-E kaže...

Upravo sam nešto shvatio, ovaj mobitel (phablet) je kao dosta zgodna ženska, pametna, duhovita, pričljiva, velikih aduta, dobrog dijela, dok ne skužiš da ima pen*s (touchwizz).

a jeste dosadni više s tim touchwizom, ima mana ali neće me 2 milisekunde ubit, na kraju stavljaj prečice pa ćeš brže doći do određenih funkcija.

i mene smeta kratko trajanje baterije pojedinih mobitela pa ne serem po svim temama kak im loša baterija.

a još gori su oni koji gledaju dizajn i zašt nije lijep, jel smartphone treba biti lijep ili pametan?

imam ovaj mobitel i odličan je, ako hoćeš najveća mana mu je brightness koji kada izvadiš iz džepa treba do 5 sekundi da posvijetli ekran na suncu (govorim za automatski)

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ok, ajde navedi par stvari koje su tako loše na touchwizu, baš na ovoj note 3 verziji.

14 godina
odjavljen

Preferancija OS-a i skina je stvar ukusa tako da tu svaka rasprava prestaje

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
EZY-E kaže...

Ok, ajde navedi par stvari koje su tako loše na touchwizu, baš na ovoj note 3 verziji.

Užasno loše dizajnirano sučelje do lolipopa, hrpa samsungovog bloatwarea, puno stvari koje su kul za koristiti 1-2 puta a kasnije samo smeta, neintuitivno sučelje, dosta sam uvjeren da note uređaje radili tako da su samo ubacivali čega god su se sjetili u tom trenutku bez da su razmišljali hoće li stvarno to biti korisno a ne samo gimmick.

Ovo su samo stvari koje mi prvo padaju na pamet.

Nevezano za touchwizz : burninovi, neonski ekran, nedostatak onog samsungovog touchIDa, loš dizajn većinom (dizajn pozadine je jedino dobar).......

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 11:21 (EZY-E).
15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Istina,ali postoje s jedne strane Sense, Sony UI, stock sučelje koji su zaista lijepi svatko na svoj način i najrađe bih da mogu svaki tjedan se switchati s jednog na drugi a s druge strane imaš touchwizz koji je objektivno ružan. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 11:25 (EZY-E).
11 godina
EZY-E kaže...
explorer 4 kaže...
EZY-E kaže...

Užasno loše dizajnirano sučelje do lolipopa, hrpa samsungovog bloatwarea, puno stvari koje su kul za koristiti 1-2 puta a kasnije samo smeta, neintuitivno sučelje, dosta sam uvjeren da note uređaje radili tako da su samo ubacivali čega god su se sjetili u tom trenutku bez da su razmišljali hoće li stvarno to biti korisno a ne samo gimmick.

Nevezano za touchwizz : burninovi, neonski ekran, nedostatak onog samsungovog touchIDa, loš dizajn većinom (dizajn pozadine je jedino dobar).......

imam mobitel godinu dana i nemam burn-in, neonski ekran (što je to?), što će mi touch ID?, a sa lošim dizajnom te pitam opet,

da li smartphone treba biti lijep ili pametan?

stvari koje si nabrojao ovdje vidi se da nemaju veze s ovim mobitelom što znači da ga nikad nisi niti imao, a poanta ti je bila doći pljuvati dok u drugoj ruci držiš iphone 6 koji ima sve najbolje a nemoš koristiti gif-ove, mp3 (cijele pjesme) ko melodije i take stvari koje su nokije iz 2003 godine još mogle

11 godina
EZY-E kaže...
MARKOZD15 kaže...

Istina,ali postoje s jedne strane Sense, Sony UI, stock sučelje koji su zaista lijepi svatko na svoj način i najrađe bih da mogu svaki tjedan se switchati s jednog na drugi a s druge strane imaš touchwizz koji je objektivno ružan. 

Čovjek gleda lijepotu sučelja, mislim da je krajnja rasprava uzaludna jer njemu ne treba smartphone već lijepo sučelje nekog mobitela

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
explorer 4 kaže...
EZY-E kaže...

Problem kod tebe je što ti ocjenjuješ subjektivne stvari kao mane. Meni je npr. timescape od Sonya ružan, ali nikad ne spominjem to jer je glupo i suvislo.

Touchwiz na noteu radi jako dobro, i uopće se ne srami stati kraj M8 ili Z3, i to sam isprobao nekoliko puta.

Pa eto opet. Meni je dizajn note 3 dobar, profinjen i lagan za svoje dimenzije. Naspram recimo jednog Htc-a M8 koji je glomazan za veličinu ekrana koju nudi i koji mi ne izgleda ništa specijalno.

Sve je stvar ukusa, pa valjda si naučio da se o tome ne raspravlja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice