Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.911.303
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

i meni je napravio update, za sada nisam skužio ništa novo...

15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Zna li itko kako rjesiti ovo dugo otvaranje imenika i poziva?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koristio sam cm10.1 sa origigi cm kernelom + Acid sound.... kombinacija ludilo :)

Ali mi je malo dosadio cm pa sam se prebacio na neatrom lite + Blackened v6 kernel(speedmod baza) + boeffla sound + razni drugi modovi, zasad sve radi kao podmazano ;)

U svakom slučaju mogu preporučiti i jedno i drugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
user3468 kaže...

Koristio sam cm10.1 sa origigi cm kernelom + Acid sound.... kombinacija ludilo :)

Ali mi je malo dosadio cm pa sam se prebacio na neatrom lite + Blackened v6 kernel(speedmod baza) + boeffla sound + razni drugi modovi, zasad sve radi kao podmazano ;)

takoder i moja udarna kombinacija cm10.1 + AC!D sound i bez zamjerke

probao sam i druge romove na bazi stocka ali nemogu upariti AC!D s njima tako da sam ostao vec jako dugo na cm10.1  

17 godina
neaktivan

Moze jedno pitanje za korisnike CM10.1 roma. Dali na njemu apsolutno sve radi ili i dalje ima nekih bugova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dodge_167 kaže...

Moze jedno pitanje za korisnike CM10.1 roma. Dali na njemu apsolutno sve radi ili i dalje ima nekih bugova?

dosta njih se uvijek zali na kameru i na rusenje pojedinih app...
dok opet kod mene kamera radi besprjekorno i app se niti jedan nije  srusio ohoho dugo tocnije od prvog koristenja do sada niti jednom... a i user je dosta dugo koristio pa se nije zalio na nikake probleme..

neznam mozda se ti problemi s kam i app kod drugih pojavljuju zbog same prve instalacije ili jednostavno koriste brdo app u istom trenutku pa se pojedina app srusi od opterecenja

meni sve radi ok

14 godina
neaktivan

ne nego postojerazličiti firmwarei za kameru, tako da nekima radi nekimane, meni konkretno ne.. jer je samsung dao source code samo za neke fw pa su ovi to u cm-u uskladili

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako staviti privjesak ili kako se vec zove to  (ono sto ide oko vrata) na ovaj mobitel?

i kako trazim na ebayu onu zadnju stranu plastiku, stavim case pa nije to to

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 17:21 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Upiši battery door ili battery cover.
Za prvo pitanje, možda postoje neki case-ovi koji imaju u sebi neku rupu kroz koju se provuče, inače neznam
14 godina
DiRT kaže...

Pozz!

Može pomoć?

Dakle, imam S3 i stavio sam official 4.1.1. E sad, instalirao sam onaj Keis Samsung i ne prepoznaje mi uređaj, te neš zeza, pa s driverima, pa nemrem se spojit na komp i to sve, ni preko žice ni preko wifi-a. I onda sam uključio USB debuging i da dopusti sa unknown sources-a. Te naravno rebooto mob, gasio, te komp restarto, briso sve to od Samsunga i Keisa iz programs and features na kompu, ponovo instalirao, ponovo isti problemi. Te sad sam opet uspio da mi piše kak je sve instalirano, ti driveri i piše GT-I9300 te imam pristup i Phone i Card memoriji. Ali je jako sporo loadanje te prebacivanje file-ova. Te kad oću gledati slike, vide se samo ikone od programa s kojim gledam slike fast stone, a otvara sa defaultnim od win 7 programom, a thumbnails nema od tih slika nego taj logo od fast stone-a. Stvarno ne kužim kako je to komplicirano, a na prošlom androidu, samo ušteko mob i sve mi radilo kao da sam uštekao običan USB stick.

Hvala!

Dobro kaj nitko nema odgovor na ovo?

Kak razvučete temu za svaku sitnicu, a kad treba pomoć pri običnom spajanju da normalno radi, ništa. :'(

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
neaktivan

pa vjerojatno nitko ne zna,a nekome se ni ne da citati te tvoje litanije, kolko sam skuzio sve ti radi samo sto je sporo .. pa bitno da radi, ako imas wlan, skini airdroid pa preko njega mozes

probaj i promijeniti usb način, mislim da u drop down menu kad spojis sa kompom imas drugu opciju, to je jedino sta mi pada na pamet.. nezz

13 godina
neaktivan

DiRT, jesi li probao Mass Storage?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A gdje je taj mass storage? U drop meniu kad spojim mob mi piše connected as a media device, a opcije pod tih su connect as media device (MTP) i Camera (PTP) te je označeno prvo. A na starom mobu je bilo u tom isto za odabrati da se koristi uređaj kao valjda taj mass storage ili charge only i još nešto, a to na S3 nema. Još netko pomoć? Btw, ty.

Eto čitam po netu i nađem ovo: Mass Storage mode has been removed. Samsung now uses multimedia transfer or camera transfer (or something close to that). Mass storage is no longer an option in the drop down menu.

Ali zašto?

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 19:43 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
user3468 kaže...

takoder i moja udarna kombinacija cm10.1 + AC!D sound i bez zamjerke

probao sam i druge romove na bazi stocka ali nemogu upariti AC!D s njima tako da sam ostao vec jako dugo na cm10.1  

Ja sam uspio upariti AC!D sa neatromom , ali iskreno na zvučnik razlike između AC!D i boeffla kao da i nema.

Dodge_167 kaže...

Meni radi sve i nikakvih problema nisam imao sa rušenjima i slično... izuzetak kamera koja je opće poznato da se ruši, i to se ruši kad se upali bljeskalica pa onda touch to focus i zatim gumb za slikanje... a to se da izbjeći tako da kad se kamera pokrene onda se prvo bljeskalica stavi na off, pa onda na on i onda sve radi... nisam to isprobao ali tako tvrde na xda...

nego evo neatroma malo... trajanje baterije... istina malo sam ga piknuo u komp u jednom momentu al to je zanemarivo hh, i ovo je prvo pražnjene, vjerujem da može malo bolje jer je tek flešan rom,kernel,modem...

17 godina
neaktivan

Messenger izuzetno puno troši u pozadini, rekao bih da je to.

~
13 godina
user3468 kaže...

nego evo neatroma malo... trajanje baterije... istina malo sam ga piknuo u komp u jednom momentu al to je zanemarivo hh, i ovo je prvo pražnjene, vjerujem da može malo bolje jer je tek flešan rom,kernel,modem...

koji neatrom koristis 4.1.2 ili 4.2.1 ?

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
user3468 kaže...

koji neatrom koristis 4.1.2 ili 4.2.1 ?

Zadnju verziju, ali temeljena je na 4.1.2...   vidim da su prije imali za skinuti leak 4.2.1 ali to nisam probavao..

14 godina
protjeran

Idem upravo flesnuti Omega AOKP 4.2.2. Posto su jedno vrijeme zaboravili na AOKP seriju, sad vidim da je vani vec 4.2.2, pa se nadam da radi bar kao 4.1.1.

Ko hoce;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1720628

Koji kernel ide na 4.2.2. posto Siyah i Boefla ne idu?

EDIT; Siyah radi ko urica na 4.2.2, samo mora biti primarni rom.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 19:49 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Idem upravo flesnuti Omega AOKP 4.2.2. Posto su jedno vrijeme zaboravili na AOKP seriju, sad vidim da je vani vec 4.2.2, pa se nadam da radi bar kao 4.1.1.

Ko hoce;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1720628

Koji kernel ide na 4.2.2. posto Siyah i Boefla ne idu?

EDIT; Siyah radi ko urica na 4.2.2, samo mora biti primarni rom.

I ja ga stavio ,dali si možda našao kako se makne onaj google search bar sa screenova? 

P.S. Ovo mi je prvi AOKP rom ikada :S

Luc
14 godina
neaktivan
DiRT kaže...
DiRT kaže...

Pozz!

Može pomoć?

Dakle, imam S3 i stavio sam official 4.1.1. E sad, instalirao sam onaj Keis Samsung i ne prepoznaje mi uređaj, te neš zeza, pa s driverima, pa nemrem se spojit na komp i to sve, ni preko žice ni preko wifi-a. I onda sam uključio USB debuging i da dopusti sa unknown sources-a. Te naravno rebooto mob, gasio, te komp restarto, briso sve to od Samsunga i Keisa iz programs and features na kompu, ponovo instalirao, ponovo isti problemi. Te sad sam opet uspio da mi piše kak je sve instalirano, ti driveri i piše GT-I9300 te imam pristup i Phone i Card memoriji. Ali je jako sporo loadanje te prebacivanje file-ova. Te kad oću gledati slike, vide se samo ikone od programa s kojim gledam slike fast stone, a otvara sa defaultnim od win 7 programom, a thumbnails nema od tih slika nego taj logo od fast stone-a. Stvarno ne kužim kako je to komplicirano, a na prošlom androidu, samo ušteko mob i sve mi radilo kao da sam uštekao običan USB stick.

Hvala!

Dobro kaj nitko nema odgovor na ovo?

Kak razvučete temu za svaku sitnicu, a kad treba pomoć pri običnom spajanju da normalno radi, ništa. :'(

Spojio si se i to je dobro,što se brzine tiće ne znam šta prebacuješ ako je veća datoteka sporo je recimo i ja kada neki CWM backup prebacujem traje 1-2 minute što me uopće ne zabrinjava(ne prebacujem svakih pola sata nešta,ali ok volimo da radi kako treba). Što se slika tiće da samo  su ikone i meni na sva tri kompa što ih spajam i to je to-  kopiram si na komp (to traje 1sek po slici)  i gledam kako hoću tj. pardon ne kopiram više ništa jer mi je u dropboxu slike ili sugarsyncu datoteke. Što se otvaranja slika tiče kažeš otvara se defaultnim win 7- pa s čime da otvara ?Ne znam šta ti drugo odgovoriti !! Pozz...

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 7:46 (robijan).
12 godina
neaktivan

pozz drustvo.. evo ovako imam jedan problem sa galaxy s3 prilikom punjenja baterija nikad mi ne napuni 100 % puni odprilike do 70% i to je to i onda mi kratko drzi baterija. Prvo sam mislio da je u pitanju baterija otisao kupio sam novu i opet ista stvar. Kad sam kupio telefon radio je super ovo mi se pocelo desavat u poslednjih mjesec dana. Inace citao sam po forumima dosta se ljudi zali na ovaj problem ali nigdje nisam procitao konkteran odgovor u cemu se radi. Hvala unapred

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ekoooo kaže...

pozz drustvo.. evo ovako imam jedan problem sa galaxy s3 prilikom punjenja baterija nikad mi ne napuni 100 % puni odprilike do 70% i to je to i onda mi kratko drzi baterija. Prvo sam mislio da je u pitanju baterija otisao kupio sam novu i opet ista stvar. Kad sam kupio telefon radio je super ovo mi se pocelo desavat u poslednjih mjesec dana. Inace citao sam po forumima dosta se ljudi zali na ovaj problem ali nigdje nisam procitao konkteran odgovor u cemu se radi. Hvala unapred

Probaj s drugim punjačem. Čitam da su ovi za SGS3 dosta kvarljivi. Probaj stavit od S2 ili slično, pa javi jel to bio problem...

Miro
12 godina
neaktivan

sve sam probao 3 punjaca sam promijenio 2 baterija i nista opet se isto dogadja..

14 godina
neaktivan
ekoooo kaže...

sve sam probao 3 punjaca sam promijenio 2 baterija i nista opet se isto dogadja..

Mobitel je izašao prije 10 mjeseci. Moraš imat neku garanciju? Zašto ga na servis jednostavno ne odneseš?

Može biti 100 čuda. Probaj hard reset eventualno. Možda i kalibraciju baterije neku..

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
ekoooo kaže...

Mobitel je izašao prije 10 mjeseci. Moraš imat neku garanciju? Zašto ga na servis jednostavno ne odneseš?

Može biti 100 čuda. Probaj hard reset eventualno. Možda i kalibraciju baterije neku..

zato sto je kupljen u norveskoj a ja zivim u austriji u tome je problem pa pitam slucajno da se nije ko susreo sa istim problemom..

14 godina
protjeran
Luc989 kaže...

I ja ga stavio ,dali si možda našao kako se makne onaj google search bar sa screenova? 

P.S. Ovo mi je prvi AOKP rom ikada :S

Nisam, budem se danas poigral s tim, mamicu im lajsnem. Najbolje je da stavis neki launcher ak nejde.

daniel
14 godina
Tako sam i napravio ^^
Luc
14 godina
robijan kaže...

Spojio si se i to je dobro,što se brzine tiće ne znam šta prebacuješ ako je veća datoteka sporo je recimo i ja kada neki CWM backup prebacujem traje 1-2 minute što me uopće ne zabrinjava(ne prebacujem svakih pola sata nešta,ali ok volimo da radi kako treba). Što se slika tiće da samo  su ikone i meni na sva tri kompa što ih spajam i to je to-  kopiram si na komp (to traje 1sek po slici)  i gledam kako hoću tj. pardon ne kopiram više ništa jer mi je u dropboxu slike ili sugarsyncu datoteke. Što se otvaranja slika tiče kažeš otvara se defaultnim win 7- pa s čime da otvara ?Ne znam šta ti drugo odgovoriti !! Pozz...

Da, skužio sam sve to, dao sam i link kasnije s objašnjenjem, izgleda da se nemre ništa poboljšat, no i to što kažeš, ne spajam mob svako malo na komp, a ako ću prebacivat neke veće stvari, pričekat ću...A i ovo za dropbox što si reko, trebao bi počet koristit kad već do sad nisam, a imam ga već jako dugo. :) Ty

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima... zanima me da li netko od Vas koristi sgs3 u automobilu kao medija player.... kako ga spajate (usb, aux) i koje aplikacije koristite, playere, koji holder koristite i jel moguće koristiti player i navigaciju ali kada navigacija daje komande da se glazba s playera stiša kako bih čuo naredbe navigacije i sl.???... probao sam aalinq ali zahtjeva nekakav modul grom koji dosta košta... nadam se da imate nekakva iskustva u ovome, pozdrav i hvala na odgovorima...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice