Web hosting - ponuda

poruka: 41
|
čitano: 7.664
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Web hosting - ponuda

isto tako, po mom misljenju chat je sada totalno van igre...pored facebooka, raznim im programa...

iskreno neznam tko jos koristi chat..jedino kad nekad zalutam na neki irc kanal :D da se prisjetim starih vremena :D

Isto tako, zasto bi itko placao chat kada ima chat na net.hr koji je free?

Poanta je da je sve vec izmisljeno, i sve sto se moze prodavati  se vec prodaje...

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
17 godina
Web hosting - ponuda

Tako je... 

Nego jesi stavio na papir koliko bi te to izaslo sa ajmo reci minimalnim ulaganjima, dakle server i eventualno licenca windowsa (zaboravi otvaranje tvrke, zaboravi knjigovodju, rezije etc etc...)... I koliko hostinga bi trebao prodati da samo refash server i windowse...

Dakle pricam o jednoj jedinoj masini. Na kojoj je sve. I mail server. I DNS. I SpamAssasin. I Web server. I backup (ajmo reci da imas 2 fizicki odvojena diska).

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Mislim da sam ipak ja u pravu :)

Aj dobro. Naveo sam ga samo kao primjer. Uglavnom, danas ako hoces imati web hosting moras imati nesto inovativno i novo ;)

BTW. Koliko ti je u planu potrositi na oglase?

17 godina
Web hosting - ponuda

Doveo bih vas tjedan dana kod sebe na posao da vidite kako je to lijepo radit u firmi za hosting. Radi pacijenata koji zivkaju bi nam trebalo uvest beneficirani radni staz. 

I'm going woo woo

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

"Qoute: Radi pacijenata koji zivkaju bi nam trebalo uvest beneficirani radni staz. " 

e zbog ovoga bi ti dao jos 5 zvjezdica :) ...definitivno imas cugu od mene u Splitu na predavanju :)

17 godina
slepix kaže...

"Qoute: Radi pacijenata koji zivkaju bi nam trebalo uvest beneficirani radni staz. " 

e zbog ovoga bi ti dao jos 5 zvjezdica :) ...definitivno imas cugu od mene u Splitu na predavanju :)

Nekidan me zove zenska sa kojom sam dan prije pricao... i pita me zasto ona ne moze slusat katolicki radio preko internet explorera :) Jel vam to dosta?

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

a pitanje zasto joj ne stizu mailovi na drugu mail adresu kada makne forwarder ?:D..ili zasto joj netko iz firme ne dodje podesit mailove :) ona u osijeku :D ...poslje predavanja cemo izmjenit ratne price :D hehehe

17 godina
Web hosting - ponuda

Ovo moram sa svima podijelit:

Zove me zenska... ne radi joj mail :)... I dobro... ja je pitam jel uopce moze google otvorit. Kaze da nemoze, da joj ruter ne radi. Da radi jedino kad sjedne na njega i da joj je nezgodno sjedit na njemu jer je zulja antena :)))))))))))

E ovo tesko da ces nadmasit :)

I'm going woo woo

4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Zove me zenska... ne radi joj mail :)... I dobro... ja je pitam jel uopce moze google otvorit. Kaze da nemoze, da joj ruter ne radi. Da radi jedino kad sjedne na njega i da joj je nezgodno sjedit na njemu jer je zulja antena :)))))))))))

OT: definitivno si zaslužio benificiju zbog ovoga, tako sam se slatko nasmijaoSmijeh nenadmašivo!

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa barem zna što je ruter. Nedavno sam napisao seminar kao uslugu curi što studira sa mnome. Htio sam joj ga poslati mail-om međutim cure ne zna pogledati mail (mada ima facebook za kojeg je potrebno imati mail), pa sam joj ga uploadirao na jednu stranicu, međutim i skidanje je bilo pravi izazov, pa me je zvala jedno 5 puta, morao sam je voditi korak po korak kako skinuti fajl s interneta. Nedavno sam je vidio na faxu, pita me koliko će mi to platiti. 

"Ma ne moraš mi platiti! *wink*wink* Tvoja zahvalnost će biti dovoljna! *wink*wink*wink*wink*wink"

Zadnji put kad sam joj napravio uslugu (napisao neke formule na papir ~15min posla) dobio sam veliku milka čokoladu. Mljac! 

17 godina
Web hosting - ponuda

Ruter = ona kutija od T-Coma :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice