Problem sa php-om

poruka: 15
|
čitano: 1.524
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa php-om

pokušao sam napravit novi dizajn postojece stranice
koristio sam program artrister 2 napravio template ,heder,box i sve sto ide prebacio ga u dreamweaver i napravio linkove dodao text ,postavio na server i neradi .
uz malo muke saznam da je problem  u zaglavlju stoji neko ogranicenje pristpa,nesto kao restricted access no direct access

obrisem taj red i opet nije dobro.sad mi njihov server ne pronalazi index.sto mi je ciniti

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 11:13 (blu).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa php-om

Pomogao bi neki PRSC započetak :)

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa php-om
Shody_1994 kaže...

dobro moze ali mi prvo reci sto je to PRSC jer neznam puno o tome tek sam pokusao savladati osnove

ajmo ovako probati:

kad pokusam stavit stranicu koju sam izradio na sljedeci nacin u artrister programu napravio template kakav koristi joomla,zatim ga malo doradio i postavio linkove i text u dreamweaveru .

E sad kad je to bilo gotovo imao je i index.php. fajl i kod pokusaja spajanja na stranicu izbaci mi poruku restriced access

kad uklonim index.php fajl onda se pojavi poruka index.of i postavi sve fajlove koji su na stranici jedan ispod drugog i normalno udem na stranicu preko bilo kojeg fajla i stranica radi.

koliko sam uspio razumjeti problem jevjerojatno oko toga index-a da nemoze da ga pronade.

ali neznam to rjesiti.

evo linka stranice www.udruga-slap.hr

ako link nesmijem postavit neka ga moderator obrise.

to je jedna djecija stranica pa ako tko zna rijesenje neka napise

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 22:11 (blu).
17 godina
blu kaže...
Shody_1994 kaže...

dobro moze ali mi prvo reci sto je to PRSC jer neznam puno o tome tek sam pokusao savladati osnove

shody je mislio na print screen tipku na tipkovnici.

posalji neke slike da se vidi detaljnije u cemu ti je problem...

16 godina
neaktivan
sasa kaže...
blu kaže...
Shody_1994 kaže...

shody je mislio na print screen tipku na tipkovnici.

posalji neke slike da se vidi detaljnije u cemu ti je problem...

ok ubunila me ta kratica PRSC ,

ovo slika sa index.php.fajlon i bez njega

15 godina
neaktivan
Problem sa php-om

Jel to neki custom site il je neki CMS ? Ak je cms onda je moguce da nisi baze popunio kako treba

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RimSo kaže...

Jel to neki custom site il je neki CMS ? Ak je cms onda je moguce da nisi baze popunio kako treba

custom template sam izradio u artristeru2(u kojem mozeš napraviti predlozak za joomlu) i doradio u dw

15 godina
neaktivan
blu kaže...
RimSo kaže...

custom template sam izradio u artristeru2(u kojem mozeš napraviti predlozak za joomlu) i doradio u dw

A sta koristis ko osnovu covjece.. * ?

Nemam potpis osim na licnoj
15 godina
neaktivan
Problem sa php-om

Ispričavam se na neporazumu ;)

Hm... index.html file radi, jedino u čemu vidim problem je mozda sto imas i index.html.html :S

Probaj trenutno maknut sve file-ove a ostaviti SAMO index.html, da vidimo hoće li se pojaviti na naslovnoj

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam sto bih ti odgovorio template je izraden kako sam gore naveo ima i slika i sad stvarno neznam o kakvoj osnovi govoris....

17 godina
Problem sa php-om

Nisam siguraj je li to problem, ali linux je case sensitive OS. Probaj Index.html preimenovati u index.html

www.mojportal.com.hr/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robi kaže...

Nisam siguraj je li to problem, ali linux je case sensitive OS. Probaj Index.html preimenovati u index.html

hej ljudino to je to ali sam svjedno morao sve ispocetka radit ali sad je index.html a ne Index.html

hvala

16 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Ispričavam se na neporazumu ;)

Hm... index.html file radi, jedino u čemu vidim problem je mozda sto imas i index.html.html :S

Probaj trenutno maknut sve file-ove a ostaviti SAMO index.html, da vidimo hoće li se pojaviti na naslovnoj

da imao sam i probao sam maknuti ali nije bilo koristi isto probao maknuti  i php ali uspjelo je ovo gore od Robia navedeno

hvala ti na svakoj pomoci

da nee otvaram novu temu,

evo još jednog malog "problema" kako je za stranicu koristen template raden kao joomla predlozak ali je zavrseno u dreamweaveru

ima li tko kakvu ideju kako da napravim nekakakvo scrolanje pozadine na kojoj je ispisan text.znaci samo da moze text da se scrola gor-dole.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:20 (blu).
17 godina
Problem sa php-om

Nema problema. Može ti biti i Index.html odnosno Index.php ali moraš urediti htaccess datoteku.

http://www.hostingmanual.net/other/htfun.shtml

www.mojportal.com.hr/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robi kaže...

Nema problema. Može ti biti i Index.html odnosno Index.php ali moraš urediti htaccess datoteku.

http://www.hostingmanual.net/other/htfun.shtml

sve ok sve rijeseno.jedino ako ima netko rjesebje za onaj drugi"problem"scrolanja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice