Molim recenziju
- poruka: 15
- |
- čitano: 1.605
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Boje mi se ne svidjaju.
Boje. Background mi nekako uvijek odvlači pažnju od ostatka stranice.
Elementi su ti malo pobjegli... vidi atach
I daj čovječe... prvo nam daš do znanja kako imaš određene borilačke vještine pa sad nek mi komentiramo tvoju stranicu.
To ko' da ideš izazivati Chuck Norrisa ;)
Tipa reci sta mislis, mozda te ubijem, a mozda ne.
Ne, nije o meni stranica sam da se zna :) . A kakav background bi trebao stavit, jer ja čak ne vidim nekad one brojeve u bojama za test na boje :) ....
solidna je stranica,ali treba bolji dizajn
btw,ajmo svi na wot i rejtat stranicu sa najnižim mogućim ocjenama i komentirat da je puna virusa
čak i onaj tko je bude htio posjetiti neće LOL
šalu na stranu,nije loša stranica ali treba bolji dizajn i malo je napuni
stavi možda neku anketu
stavi možda neku anketu
Ah, come on... Anketu?
Što jednostavnije - to bolje. Neka ti se boje fino slažu, a stranica neka bude što jednostavnija, sa što manje slika, kvizova i sl.
ovako, boje mi se također ne sviđaju, preferiram neutralne zagasite boje koje ne umaraju oči, font mi je malo "oldschool", ali načelno je stranica OK...
možda staviti više informacija o sportu jel ispada da je stranica napravljena za čistu samopromociju...
za početnika je stranica Dobra! vidim da si sportaš pa piši npr. programe vježbanja, dodaj neki video( o vježbanju naravno) napravi neki kutak za iskusne i amatere, nadopuni sadržaj...itd, ubaci koji AdSense reklamicu ...okreni se radu SEO-a!
Otvorio sam račun AdSense ali google još nište ne odgovara...
Otvorio sam račun AdSense ali google još nište ne odgovara...
ako dugo cekaš ovo bi moglo bit od pomoći
Svakako nije loše,no dosta se tu toga još može doraditi,no za prvi put vrlo dobro...
Evo malog redizajna www.bozostarcevic.com , nadam se da će vam se svidjeti....
Po meni je stranica prva liga i izgledom i bas je ok ne mogu na nista prigovoriti osim na sadrzaj koji mi nije bas jasan.
Npr. koja je svrha te stranice?
Koliko ja vidim velicanje samog sebe i svog super mega odlicnog zivota, ali nema veze stvarno mi nista ne smeta na stranici i samo tako nastavi!
A istina, ali zato se pokušavamo usmjeriti na cijelo hrvanje u Hrvatskoj pošto nemamo baš konkurenciju, za sada samo o seniorima i natjecanjima pišemo, slikamo i snimamo, jer ipak se stranica zove bozostarcevic, pa ne možemo pre daleko ić i hvala na recenziji:)...