Izrada stranice za gaming klan

poruka: 3
|
čitano: 1.856
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Izrada stranice za gaming klan (?)

Poštovanje.

Kao što i sam naslov otkriva: planiram izraditi internetsku stranicu za potrebe gaming klana kojeg ću uskoro osnovati sa nekoliko svojih kolega.

Stranica bi idealno trebala imati naslovnicu, forume, popis pripadnika i poneke druge komponente informativnih svrha (npr. pravila, činovi, itd...).

Vjerojatno nije bilo teško zaključiti kako pojma nemam o izradi internetskih stranica, pogotovo ovakvih razmjera kakvima se nadam, što i jest razlog otvaranja ove teme.

Dakle, pitanja stoje:

1. koji hosting provider je najbolji za izradu stranica poput www.mrcine.org ili 2ndvarp.net ?

2. trebam li ikakve posebne vještine/predznanja za izradu takve stranice ili je to pojednostavljeno (tipa da postoji nekakav generator, template, i sl.) ?

3. je li moguće ostvariti takvo što besplatno (bez reklama i suludih ekstenzija), ili je potrebno uložiti određenu lovu (samo da nije previše) ?

Molio bih za svaku pomoć i savjet koji ste mi voljni dati. :)

LP,

DegmanCro

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 21:26 (DegmanCro).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Izrada stranice za gaming klan (?)

1. Koji god oces, posto ovo nije nikakva ozbiljnija stranica moze bilo koji, sta jeftinije to bolje. 

2. Postoje razni template-i, neki su besplatni a neki se placaju. Mozes i wordpress napraviti, za njega ne trebas imat nikakvo predznanje. 

3. Mozes besplatno hostat i bez reklama, ali domenu moras kupiti(.tk ti je besplatna domena, ali ju ne voli bas google i drugi search engine-i) ili uzeti neku besplatnu poddomenu, mislim da ti GrandelHosting daje free hosting i poddomenu bez reklama, i sa neogranicenim bandwidth-om.

You dont make 500 million friends without a few enemies.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 19:25 (tLeon).
13 godina
Re: Izrada stranice za gaming klan (?)

Sad kad sam vidio ovo, krenuo sam i ja u projektić izrade stranice za svoj klan. Budemo vidjeli šta ću uspijet iskemijati, ali hvala na uputama za hosting.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice