Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.025
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Community review vaših web stranica

Napravljeno u Adobe Muse-u.

http://imolnar.com/

Komentari, prijedlozi, preporuke?

BOG I HRVATI

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

#fsb racing# Ovako nam trenutno izgleda stranica te bi nam bilo drago da nam date koji input. Strojari smo te bi nam dobro došao koji FER-ovac za web. Trenutno imamo 3 elektrotehničara i jedan web programer bi nam dobro došao. Ako netko ima volje i iskustva i vremena neka mi se javi, rado ćemo ga uključiti u projekt. :))

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 19:21 (michelangelogt).

1 1 hvala 0
12 godina
Re: Community review vaših web stranica
ivan123 kaže...

Bilo bi dobro da se može kliknut na slike tj. da se slika poveća kad se klikne na nju. Također smanji taj inner shadow na logu, ovako se jedva pročita šta piše.

very enraged dude.
13 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

mozda da kad se odabere mišem na kućicu , bude taj kvadratić pozadinske boje {#}

12 godina
neaktivan

zeljeznice.net— Najveća stranica željezničke tematike u jugoistočnoj Europi

Forum je aktivan i osnovica je stranice, eto još malo pa će biti 8 godina. Sada mi je cilj i sam portal razviti, kao središnje mjesto za vijesti iz svijeta željeznice u ovim krajevima.

Što se samog portala tiče, nakon par godina stanke i mučenja sa raznim nepoznatim CMS-ovima i Joomlom, napokon sam opet pokrenuo isti.

Mišljenja, komentari, kritike, dobrodošli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 1:53 (notnA).

0 0 hvala 0
12 godina
notnA kaže...

Forum je aktivan i osnovica je stranice, eto još malo pa će biti 8 godina. Sada mi je cilj i sam portal razviti, kao središnje mjesto za vijesti iz svijeta željeznice u ovim krajevima.

Što se samog portala tiče, nakon par godina stanke i mučenja sa raznim nepoznatim CMS-ovima i Joomlom, napokon sam opet pokrenuo isti.

Ljep je dizajn portala, predpostavljam neki gotovi template.

very enraged dude.
12 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...
notnA kaže...

Ljep je dizajn portala, predpostavljam neki gotovi template.

Hvala.

Je, gotov je template. Taj mi se nekako najviše svidio, za ono što mi treba.

15 godina
odjavljen

Da tu sad ne citiram sve po redu, a ciljam na konkretno zadnjih par postova, tema se zove Community review vaših web stranica i trebala bi služiti kao feedback u razvoju i poliranju vlastitih web uradaka. Cijenim entuzijazam, trud i ideju, ali u ovoj temi bi naglasak trebao biti na nekim drugim stvarima. Muse, DW, gotovi templejti bez obzira što ti daju dosta slobode prilikom dizajna, jednostavno su nekako, hm.. nije to to. Naravno druga situacija je kad ti web nije primarna polje. Ekipa, bez zamjerke.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Samo ovo.

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
14 godina
neaktivan

To skaće nasve strane imam mućninu od tolkoh micanja, sredi si tipografiju nećitko je od loga pa nadalje

17 godina
NoorMomento kaže...

To skaće nasve strane imam mućninu od tolkoh micanja, sredi si tipografiju nećitko je od loga pa nadalje

Sredi si gramatiku.

Rvat katolik!
15 godina
alankish kaže...

Da tu sad ne citiram sve po redu, a ciljam na konkretno zadnjih par postova, tema se zove Community review vaših web stranica i trebala bi služiti kao feedback u razvoju i poliranju vlastitih web uradaka. Cijenim entuzijazam, trud i ideju, ali u ovoj temi bi naglasak trebao biti na nekim drugim stvarima. Muse, DW, gotovi templejti bez obzira što ti daju dosta slobode prilikom dizajna, jednostavno su nekako, hm.. nije to to. Naravno druga situacija je kad ti web nije primarna polje. Ekipa, bez zamjerke.

O webu nemam pojma, te sam htio dobit povratnu informaciju što i kako napraviti, odnosno popraviti.

Aliser kaže...

Samo ovo.

To mi baca u nekim preglednicima, nemam pojma zašto.

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 12:55 (ivan123).
15 godina
odjavljen
ivan123 kaže...

O webu nemam pojma, te sam htio dobit povratnu informaciju što i kako napraviti, odnosno popraviti.

Sve pet, niti ja o fotografiji, a opasno me zanima. Iskreno, meni se shema boja, odnosno izbor boja nikako ne sviđa, ta smeđa mi se nikako ne uklapa. Sviđa mi se izbor pozadine, odnosno ova jako zblurana fotka u pozadini. Logo je pa, prilično nečitljiv. Ovaj inner shadow je prenabrijan. Početna stranica, odnosno home, ne nosi nikakvu poruku, bez obzira na slogan, i ovaj likebox je tu, kao da je pao iz vedra neba. Tekst u footeru ti je isto nečitljiv, a i mogao bi napraviti bolje riješenje po pitanju galerija, nekakav lightbox bi dušu dao. Ima toga što bi se dalo promijeniti. Ukoliko trebaš pomoć, naravno da ne bi bilo nismo znali, pro bono, možeš me kontaktirati na PP. Inače odlične slike, sviđa mi se prva s lijeva odmah u kategoriji portrait Cool i druga, treća i četvrta slijeva u kategoriji Nature.

14 godina

http://imolnar.com/images/dsc_10297.jpg Ovo je slikano u Jajcu (grad u kojem sam proveo cijeli život do srednje) koliko ja vidim, varam li se? Inače, sajt je ok, ali ono s flashom je puno ljepše izgledalo...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sredi si gramatiku.

{#} imam cyber disleksiju i moji prste ne vide razliku između č i ć. Također tu nemam uključenu gramatiku da mi to ispravlja. {#}

Muse nije flash on je Javascript i novi alati se fokusiraju na taj dio, danas sve što se da napraviti u flashu da senapravit i u JavaScript-u. Zato Flash za web lagano izlazi iz uporabe. Ima i drugih razloga, al neda mi se ić u detalje.

15 godina
david7 kaže...

http://imolnar.com/images/dsc_10297.jpg Ovo je slikano u Jajcu (grad u kojem sam proveo cijeli život do srednje) koliko ja vidim, varam li se? Inače, sajt je ok, ali ono s flashom je puno ljepše izgledalo...

Ne varaš se.

Jedino što mi je smetalo u flashu je brzina učitavanja.

BOG I HRVATI
14 godina

A stvarno nam je lijep ovaj vodopad :P. Onaj uradak u flashu što si prije imao je bio bolji od sadašnjeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ekipa, može mala anketa na temu CSS frameworka? Naglasak na responsive web designu, a ne na čistim grid sistemima. Anketu možete ispuniti ovdje. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Razmisli o less CSS-u zgodna stvarćica, jedino što ti može nekiput biti malo dulja detekcija problema.

14 godina
NoorMomento kaže...

Razmisli o less CSS-u zgodna stvarćica, jedino što ti može nekiput biti malo dulja detekcija problema.

Kakve veze ima less css sa css frameworkom?

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
Less je preprocessor za css, kao i sass...
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Moj fredn je ložio stranicu za naš klan, recite što mislite, samo još treba tekst dodati.

http://ownedgame.com/

OwnedGame.com is for sale (Owned Game)

Click here to buy OwnedGame.com for $1,295 {#}

15 godina
neaktivan

Fontovi.NET

Pozdrav ekipi!

Evo, nije nista revolucionarno i novo, al mozda posluzi nekom od vas, i iskoristi, i pronadje ponesto za sebe. Na stranici ima nesto vise od 13,000 Fontova i svaki se moze skinuti besplatno. 

Dizajn stranice nije neki vrhunski, ali trenutno sluzi svrsi te ce se u nekoj budocnosti poraditi i na njemu. Isto tako plan je kasnije usmjeriti se i na neke fontove tj. fontove koji bi sadrzavali nas jezik tj. Ć Č Š i te gluparije, al za sada je ovakvo kako je. Uglavnom, da ne duljim, htio sam samo iskoritit priliku i predstaviti vam jedno novo mjesto od kuda mozete skidati veliki broj Fontova.

Kritike, pohvale, sugestije... slobodno

website: Fontovi.NET

fb page: Fontovi. NET Facebook

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 23:25 (destructor).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i mene nakon 100 godina (OK, ne baš 100 godina, al mislim od zadnjeg pljuvanja po stranicama koje su bile užas...)...

Uglavnom došao sam pitati za 2 web stranice...

Prva:  

Moja osoba web stranica/blog

Link: http://markoidzan.from.hr

Ponosno pogoni WordPress sa stock temom iz najnovijeg WP-a :P

Molim samo kritičke osvrte na ovo jer ovu stvar mislim koristit za pisanje blog-a i malu samopromociju (i za zafrkanciju).

Ocjenite kako mislite da sam zaslužio.

Druga:

Web stranica župe sv. Vida Mučenika iz Petruševca (moja župa)

Link: http://www.zupa-petrusevec.hr

Ponosno pogoni WP sa izrađenom child temom od TwentyEleven teme (ima dijelova kopiranog koda iz raznih drugih tema, no ostavio sam u CSS-u potpis od originalnog autora NomNom teme iz kojeg sam posudio dio CSS koda)

Dizajn je u potpunosti promjenjen (stari dizajn možete vidjeti na priloženoj slici) te je promjenjen i način dodavanja obavijesti (od klasičnog HTML kuckanja i gro raznih dorada, pa sve do WP-a).

Sama stranica koristi svega 4 plugina (Jetpack, Lightbox Plus, News announcement scroll i TablePress) i zbog toga je brza. Nažalost ne prolazi HTML5 validaciju (kao i moja osobna stranica te još gro stranica koje sam upogonio, ali nisu za revieowe jer su kaos (iskren sam)).

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || First Croatian CM9 blog: http://cm9croatia.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prva: ugasio refleksno tab kada je pocela muzika.

Druga: slika u headeru razvucena, i mutjnikava.

linkovi bi mi bolje izgledali da su centrirani vertikalno u crnom prostoru, ovako mi djeluju da su pobjegli

slika "zupne obavijesti - zupni listic" ruznjikava i slabo citljiva. mislim da bi istaknutiji tekst bio dovoljan, ili neka smislenija slika

samo sam virnuo pa kratko.

14 godina

Vratio se midzan {#}... Ajde, ako ništa bolje nego prije.. Navigacija na Petruševec stranici malo prelazi preko headera na hover i nije ti vertikalno centrirana u crnom dijelu... Header radi iznova, ali pazi da slike proporcionalno smanjuješ.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Moglo se malo poraditi na dizajnu, a ne samo koristiti gotovu temu za WP, također ova slike župe je koma trebala bi to biti slika bolje kvalitete ako ništa drugo inaće ova žuta boja bode u oći ili ju potamni ili uzmi tamniju pozadinu. Ima tu još masa drugih stvari, al neželim u njih ulaziti.

16 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

Prva: ugasio refleksno tab kada je pocela muzika.

Druga: slika u headeru razvucena, i mutjnikava.

linkovi bi mi bolje izgledali da su centrirani vertikalno u crnom prostoru, ovako mi djeluju da su pobjegli

slika "zupne obavijesti - zupni listic" ruznjikava i slabo citljiva. mislim da bi istaknutiji tekst bio dovoljan, ili neka smislenija slika

samo sam virnuo pa kratko.

Prva: to za glazbu postavljam samo link (iskreno ostalo je od nekog tamo isprobavanja pa zanemarite to)...

Druga: sve slike koje dobivam su premade od župnika tako da ja tu samo dorađujem prema naredbama (ali mogu srediti sve u suradnji sa župnikom tokom idućeg tjedna)

david7 kaže...

Vratio se midzan {#}... Ajde, ako ništa bolje nego prije.. Navigacija na Petruševec stranici malo prelazi preko headera na hover i nije ti vertikalno centrirana u crnom dijelu... Header radi iznova, ali pazi da slike proporcionalno smanjuješ.

hehe hvala david7 {#} ... Za header sam primjetio te ću ga doraditi uskoro ... a ovo u vezi hovera i navigacije ću ostaviti jer su ljudi zadovoljni (barem sam takve mailove do sada dobio)... E da sve je bolje kao što vidiš {#} (napredujem puževim koracima xD)

NoorMomento kaže...

Moglo se malo poraditi na dizajnu, a ne samo koristiti gotovu temu za WP, također ova slike župe je koma trebala bi to biti slika bolje kvalitete ako ništa drugo inaće ova žuta boja bode u oći ili ju potamni ili uzmi tamniju pozadinu. Ima tu još masa drugih stvari, al neželim u njih ulaziti.

Slika je uslikana 2008-me godine i to sa mobitelom (kamera 2Mpix bez bljeskalice i autofokusa) pa je zbog toga lošija kvaliteta (mislim da sam negdje na etu našo bolju sliku iako mi se čini da je ista)... Žuta boja je original sa stare stranice (gdje je bilo još svijetlije nego sad {#} )... Probat ću potamnit tu žutu pa će biti bolje...

Uglavnom hvala svima na prijedlozima i svemu što ste rekli. Svaka kritika će biti uvažena :{#}

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || First Croatian CM9 blog: http://cm9croatia.blogspot.com
12 godina
neaktivan

Evo nešto što sam nedavno složio. Nije korišten nikakav CMS, samo CodeIgniter framework - www.kupacnijeupravu.net

Slobodno nešto napišite gore =)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
destructor kaže...

Fontovi.NET

Pozdrav ekipi!

Evo, nije nista revolucionarno i novo, al mozda posluzi nekom od vas, i iskoristi, i pronadje ponesto za sebe. Na stranici ima nesto vise od 13,000 Fontova i svaki se moze skinuti besplatno. 

Dizajn stranice nije neki vrhunski, ali trenutno sluzi svrsi te ce se u nekoj budocnosti poraditi i na njemu. Isto tako plan je kasnije usmjeriti se i na neke fontove tj. fontove koji bi sadrzavali nas jezik tj. Ć Č Š i te gluparije, al za sada je ovakvo kako je. Uglavnom, da ne duljim, htio sam samo iskoritit priliku i predstaviti vam jedno novo mjesto od kuda mozete skidati veliki broj Fontova.

Kritike, pohvale, sugestije... slobodno

website: Fontovi.NET

fb page: Fontovi. NET Facebook

Dobar izgled i jednostavna, vidim ima dobrih fontova.

Prjedlig:

Prebaci kategorije ispod navigacije ovako ti nije baš "user frendly"

Dodaj royalty free fontove uz cjenu koju očeš, jer nijedan razuman dizajner neče koristit tvoje tj. tuđe fontove na tvojoj stranici.

S obzirom da je na Hrvatskom jeziku znači usmjeren si na balkan, preporućio bi ti da dodaš "old church" fontove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice