Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 812.156
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Community review vaših web stranica
Joker kaže...

1. www.croitportal.com

2. može vaši prijedlozi a također i misljenja u vezi postojeceg portala

3. it svijet, tutorijali svega i svacega u vezi tehnickog svijeta

Nije lose... dapache, jako dobro!

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Joker kaže...

1. www.croitportal.com

2. može vaši prijedlozi a također i misljenja u vezi postojeceg portala

3. it svijet, tutorijali svega i svacega u vezi tehnickog svijeta

Nije lose... dapache, jako dobro!

Slažem se, jako dobar site. Vidi se da je puno truda uloženo u sadržaj. Svaka čast. Napokon nešto dobro.. :)

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti.
16 godina
protjeran
Community review vaših web stranica

www.huranija.hr

napravljeno kompletno u FLASH-u,

stranica za korisnika

nije moj design, ali sam sve sam iskodirao

svaka kritika ili prijedlog dobro doslo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joker kaže...

LoL prvo sam pomislio "Koji vrag, zašto bi Croit (igračke) imao portal" o.O

Da ne budem skroz ot, izgleda uredno i čisto.

15 godina
odjavljen

Evo da i ja stavim link je www.dvd-ludbreg.hr,stranica je rađena oko mjesec i pol dana sa jako malo početnog znanja,rađena je kompletno u HTML/CSS ručnim pisanjem koda Plač,jedino sam DwCS4 koristio za izradu templatea da nemoram izmjene u HTML-u raditi na 20  stranica,elementi grafički su rađeni u Adobe Illustratoru,a galerija je u Flashu,nisam je ja radio jer nemogu realizirati galeriju na način koji ja hoću,svi prijedlozi  i kritike su dobrodošli.....

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 8:30 (alankish).

0 0 hvala 0
17 godina
alankish kaže...

Evo da i ja stavim link je www.dvd-ludbreg.hr,stranica je rađena oko mjesec i pol dana sa jako malo početnog znanja,rađena je kompletno u HTML/CSS ručnim pisanjem koda Plač,jedino sam DwCS4 koristio za izradu templatea da nemoram izmjene u HTML-u raditi na 20  stranica,elementi grafički su rađeni u Adobe Illustratoru,a galerija je u Flashu,nisam je ja radio jer nemogu realizirati galeriju na način koji ja hoću,svi prijedlozi  i kritike su dobrodošli.....

Hvala

Daj promijeni font u tahomu il arial.

I'm going woo woo
15 godina
odjavljen

Govoimo o fontu teksta?ili?zanima me kako napraviti da u galeriji imam thumbnailove,i klikom na nju da mi se ne otvara novi prozor i slika u njemu,nego da je to riješeno na način kao što je na bugu,da mi slika "izroni" i da u prozoru imam kontrole da to zatvorim,i da mijenjam slike,tj.strelica naprijed natrag,pretpostavljam da se radi o kombinaciji flash+xml odkud flash vuce podatke gdje se slike nalaze

17 godina
alankish kaže...

Govoimo o fontu teksta?ili?zanima me kako napraviti da u galeriji imam thumbnailove,i klikom na nju da mi se ne otvara novi prozor i slika u njemu,nego da je to riješeno na način kao što je na bugu,da mi slika "izroni" i da u prozoru imam kontrole da to zatvorim,i da mijenjam slike,tj.strelica naprijed natrag,pretpostavljam da se radi o kombinaciji flash+xml odkud flash vuce podatke gdje se slike nalaze

Ne... radi se o lightboxu... dakle jQuery + CSS... ukucaj u google jquery gallery pa ces vidit koliko toga ima...

Da pricam o fontu na stranici.

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Jel mi može netko preporućit neku jednostavnu skriptu za tekstove. Naprimjer: Napišem ime izvođaća i kad kliknem na ime izvođaća da mi se pokažu njegove pjesme i kliknem na ime pjesme i piše tekst te pjesme. Ovako nešto pogledajte slike ispod. Treba mi da rasteretim bazu podataka joomle zato što planiram stavit puno tekstova. Znaći treba mi nešto jednostavno i mora imati seo linkove zbog indexiranja. Hvala unaprijed.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 12:59 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alankish kaže...

Hvala

Nevidi ti se izbornik s lijeve strane.

15 godina
odjavljen

Ja ga vidim u svih pet browsera,osim sad vidim da mi linkovi u desnom sidebaru pokazuju sami na sebe,a to je nastao problem prilikom updateanja stranice,thanks,u kojem browseru se nevidi?!

17 godina
neaktivan

Ovako je u sva tri browsera.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

ne razumijem,kolika ti je horizontalna rezolucija ekrana?širina stranice je fiksna,centrirana i širine 1260px ako se ne varam,pa ako je tvoj ekran manji od te rezolucije,ne vidiš elemente sa lijeve i desne strane,te je istu potrebno scrollati

17 godina
neaktivan
alankish kaže...

ne razumijem,kolika ti je horizontalna rezolucija ekrana?širina stranice je fiksna,centrirana i širine 1260px ako se ne varam,pa ako je tvoj ekran manji od te rezolucije,ne vidiš elemente sa lijeve i desne strane,te je istu potrebno scrollati

Nemože se scrollat može se scroolat sam s druge strane. rezolucija je 1024×768.

17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Jel mi može netko preporućit neku jednostavnu skriptu za tekstove. Naprimjer: Napišem ime izvođaća i kad kliknem na ime izvođaća da mi se pokažu njegove pjesme i kliknem na ime pjesme i piše tekst te pjesme. Ovako nešto pogledajte slike ispod. Treba mi da rasteretim bazu podataka joomle zato što planiram stavit puno tekstova. Znaći treba mi nešto jednostavno i mora imati seo linkove zbog indexiranja. Hvala unaprijed.

Jrl zna netko?

16 godina
alankish kaže...

Previše ti je 1260 px. Standardna rezolucija weba je 950 px (Bug je 970 px).

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
alankish kaže...

Previše ti je 1260 px. Standardna rezolucija weba je 950 px (Bug je 970 px).

Ili je 960px?

k1.c0
16 godina
k1c0 kaže...

Ili je 960px?

Točnije 981 px (Bug).

Znači može se između 950 - 980 možda i 1000 px raditi web danas  Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 15:40 (Ivan M.).
17 godina
Ivan M. kaže...
k1c0 kaže...

Ili je 960px?

Točnije 981 px (Bug).

Znači može se između 950 - 980 možda i 1000 px raditi web danas Cool

puno komplikujete oko dimenzija, baci oko na www.960.gs ;) i olaksaj sebi život.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 21:00 (Nix).
15 godina
neaktivan

Može koji komentar za stranicu: www.chartercroatia.net

Stranica je malo redizajnirana.

Slobodno recite što god mislite. I dobri i loši(ako ih budeSmijeh) komentari će dobro doći.

0 0 hvala 0
17 godina

Po meni pogrešan raspored elemenata,  logo preko slike i same slike su na tome mjestu višak,  možda bi malo krupniju navigaciju, siva pozadina sa glow efektom se ne uklapa u priču sa plavim jadranom, spustio bi sve linije koda koje pozivaju .js na dno stranice, radi bržeg učitavanja stranice. U Price list tabeli se brzo izgubiš,  sadržaj u ćelijama je centriran, tako da je otežano uspoređivanje, kada prikazuješ cijene, učini to da su lako čitljive, slično kao u trgovini, istakni ih. marinas-in-croatia, ovdje bi ti za svaku marinu dobro došla kvalitetna fotografija, googlemaps lokacija, adresa itd.  contact, nedostaje adresa, kontakt osobe  itd, stranica nije ispunjena sadržajem. Search, smjestio bi ispod navigacije i povecao dimenzije obrazca i veličinu fonta. Nedostaje kvalitetan footer...

Stranica bi se mogla mnogo kvalitetnije uraditi od 0, nego sto to pruža joomla.

Sretno.

-------------------------------

http://cssmania.com/

http://www.screenalicious.com/

http://www.google.com/search?q=web+trends+2010

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 14:37 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miskocharter kaže...

Slobodno recite što god mislite. I dobri i loši(ako ih budeSmijeh) komentari će dobro doći.

Jesi li to radio u Artisteeru?

k1.c0
16 godina
protjeran

Šta kažete na ovo apazinjan3d.webs.com ?

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
APazinjan kaže...

Šta kažete na ovo apazinjan3d.webs.com ?

Dobro napravljena stranica. No imam par. Mislim da je galerija napravljena u flashu. Slike su premale u njoj i teško ih je vidjeti. A i taj flash malo previše odudara od ostaka stranice. Nkead kad staviš više slika takva galerija neće sigurno biti prikladna za npr 100 slika. I mislim da ti crvena nije baš boja za pozadinu. Bode oči i otežava čitanje ostaka stranice. Plus još siva slova na bijeloj pozadni. To dvoje zajdeno vrlo otežavaju čitanje na stranici.

Nadam se da te nisam uvrijedio ovim kritikama.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
16 godina
protjeran

Evo jedna stranica u izradi, komentari dobrodošli ;)

Ja i prijatelj ju radimo

http://www.balkanika-dj.webs.com

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 14:55 (APazinjan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Evo jedna stranica u izradi, komentari dobrodošli ;)

Ja i prijatelj ju radimo

http://www.balkanika-dj.webs.com

Stranica ti je prevelika, ne stane mi u cjeli monitor na laptopu, pa moram skrolati lijevo-desno... ova ploča na lijevoj strani , točnije ona kućica izgleda k'o da je napravljena u paintu :), ali ok je, to preradi malo i dovrsi...dizajn je isto više-manje ok...

15 godina
odjavljen
k1c0 kaže...
miskocharter kaže...

Jesi li to radio u Artisteeru?

Ovo i mene zanima dali je to Artisteer?isprobao sam taj program,ali jednostavno to nije to...,makar bitno olakšava izradu weba

17 godina
neaktivan

Koju velićinu logo-a mi preporućate za ovu stranicu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz evo i od mene jedan novi rad

http://test1.cvjecarstvodurakovic.menkisys.org

moze savijeta i komentara...

trenutno je samo u test fazi pa je zato na postojecem hostu kojeg koristim za svoju drugu stranicu:D

stranica je trenutno u obradi i pripremi..

Sluzit ce za pregled i prodaju rabljenih motocikla..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mejt kaže...

Pozz evo i od mene jedan novi rad

http://test1.cvjecarstvodurakovic.menkisys.org

moze savijeta i komentara...

trenutno je samo u test fazi pa je zato na postojecem hostu kojeg koristim za svoju drugu stranicu:D

stranica je trenutno u obradi i pripremi..

Sluzit ce za pregled i prodaju rabljenih motocikla..

S obzirom da ti je stranica oglasnik onda nije dobra. Ovakav tip stranice je dobar za neku firmu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice