Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 811.959
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Community review vaših web stranica
vedrann kaže...
mejt kaže...

Pozz evo i od mene jedan novi rad

http://test1.cvjecarstvodurakovic.menkisys.org

moze savijeta i komentara...

trenutno je samo u test fazi pa je zato na postojecem hostu kojeg koristim za svoju drugu stranicu:D

stranica je trenutno u obradi i pripremi..

Sluzit ce za pregled i prodaju rabljenih motocikla..

S obzirom da ti je stranica oglasnik onda nije dobra. Ovakav tip stranice je dobar za neku firmu.

krenuo sam uporedo sa joomlom medjutim nisam nasao nacina da odradim to sto sam htio postic...

bitno mi je da imam backend za jednostavno dodavanje proizvoda a na joomli nisam nasao komponentu s kojom da to odradim...

Ovdje u par klikova, onda dopisem sto mi treba pored slike i za minut dva dodam novi proizvod....takodje stranicu tek moram obradit , fali logo,fali na pocetnoj da dodam scrooler sa zadnjim dodanim artiklima...fali jos puno toga ali ono glavno je odradjeno:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
15 godina
neaktivan
mejt kaže...

trenutno je samo u test fazi pa je zato na postojecem hostu kojeg koristim za svoju drugu stranicu:D

Dobro izgleda samo ispravi ono TOJOTA Smijeh Bode u oči Belji se

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
mejt kaže...

Dobro izgleda samo ispravi ono TOJOTA Smijeh Bode u oči Belji se

Ahaha ispravljeno....upravo zavrsavam bijelu temu pa cu kasnije testirat kako izgleda....;)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
15 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

I NOWOSTI Smijeh Sad sam i to vidio.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

I NOWOSTI Smijeh Sad sam i to vidio.

Ma to su sitne pravopisne greske nastale od nenaspavanosti...pusti to glavobolja dolazi od ovih vecih stvari,.....ccc

16 godina
neaktivan

http://rainbow-radio.com/

Online radio, trenutno imam problem sa playerom na stranici i radim na tome no o tome u drugoji temi.

Kako vam se cini dizajn? preglednost? glazba?

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Escudo kaže...

Online radio, trenutno imam problem sa playerom na stranici i radim na tome no o tome u drugoji temi.

Čini mi se da sam tu temu za Wordpress već negdje vidio Cool

17 godina
Ivan M. kaže...
Escudo kaže...

Čini mi se da sam tu temu za Wordpress već negdje vidio Cool

http://www.theforge.co.za/free-personal-wordpress-theme/  :D

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
17 godina
neaktivan

Evo ovo je od mog tate stranica. Hrvatska Donorska Mreža

Ne treba mi potpis!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ništa posebno. Ovaj joomlin template prepoznajem ali neću tu sad stavit koji je. Stranica nije komplicirana za napravit. Sve besplatni pluginovi. SEO loše odrađen. Pogledaj linkove članaka nisu baš prepoznatljivi googleu. Čudim se da su upisani keywordsi i description a nisu napravljeni seo linkovi.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 21:19 (vedrann).
16 godina
protjeran

Evo napravio sam kompletni redizajn pa vas molim za komentare (i dobre i loše). Hvala ;)

apazinjan3d.webs.com

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 13:29 (APazinjan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
vedrann kaže...
lzgr kaže...

Ništa posebno. Ovaj joomlin template prepoznajem ali neću tu sad stavit koji je. Stranica nije komplicirana za napravit. Sve besplatni pluginovi. SEO loše odrađen. Pogledaj linkove članaka nisu baš prepoznatljivi googleu. Čudim se da su upisani keywordsi i description a nisu napravljeni seo linkovi.

Nebih se želio praviti pametanSmijeh,ali ovo je ako se ne varam jedan od predinstaliranih templateova u Joomli! ili?

15 godina
odjavljen
APazinjan kaže...

Evo napravio sam kompletni redizajn pa vas molim za komentare (i dobre i loše). Hvala ;)

apazinjan3d.webs.com

Modeli su dobri,ali sama stranica neznam djeluje preprazno,inače cijenim minimalizam,btw.stranice ti se JAKO sporo učitavaju

16 godina
protjeran
alankish kaže...
APazinjan kaže...

apazinjan3d.webs.com

Modeli su dobri,ali sama stranica neznam djeluje preprazno,inače cijenim minimalizam,btw.stranice ti se JAKO sporo učitavaju

Hvala, što se tiće učitavanja, to je do hosta (ipak je besplatan :P) (a i nije tako strašno, kakav ti je net?)

EDTI: Glavna će biti malo punija kada dodam vijesti itd ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 13:58 (APazinjan).
16 godina
neaktivan

Evo da obnovim samo....75% dovrsena stranica

link www.nicoimport.net

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mejt kaže...

Evo da obnovim samo....75% dovrsena stranica

link www.nicoimport.net

dijelovi- gumme? Inače je super ;)

15 godina
odjavljen
APazinjan kaže...
alankish kaže...
APazinjan kaže...

apazinjan3d.webs.com

Hvala, što se tiće učitavanja, to je do hosta (ipak je besplatan :P) (a i nije tako strašno, kakav ti je net?)

EDTI: Glavna će biti malo punija kada dodam vijesti itd ;)

Mobile,ali sad je u redu,naglasak treba biti na sadržaju a ne na dizajnu

15 godina
odjavljen

To će biti stranica komercijalne namjene?a trenutna domena je na "testnom serveru" ?? Razmisli o plaćenoj .com ili nekoj sličnoj top level domeni,djelovati će puno profesionalnije

Design nije loš,ali neka naglask bude na sadržaju a ne na dizajnu,a FLASH nije primjeren za ovakav tip stranica,nemali broj korisnika će ti sa stranice otići prije nego se stranica učita

16 godina
neaktivan

Evo i od mene "Uskoro Online" stranica: DJ SNS

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ST Meteo -

Portal je u izradi i nije još izdizajniran do kraja kako sam zamislio.

1 # Portal o vremenu i meteorologiji grada Splita. Na stranici ćete moći pronaći puno stvari o osnovama meteorologije, meteo podacima, slikama sa meteo motivima...

2 # Komentari, pohvale  i sugestije dobro došli!!

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
http://tutorials4all.org/hr/

Moze komentari na sadrzaj i opcenito na portal... Krenuo sam u izradu jedinstvene teme, ali posto prvi put radim neocekujem od sebe previse :(

Isto tako trazimo ljude koji su voljni pisat ili prevadat tutoriale... S vremenom ovisno o broju posjetitelja tih tutoriala i samom broju tutoriala moze doci do novcane nagrade clanova... Ukoliko ste zainteresirani javi te se na galeb321@gmail.com

Svaki tutorial koji nije napisan od strane nasih clanova mora sadrzat link do stranice sa original tutom. Ukoliko neko vidi nepravilnost kod ovog takoder prijavite na galeb321@gmail.com . Nadam se da ce te nam se pridruziti i pomoc razvoju portala.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Moram priznati da mi se ideja sviđa,samo treba popunit sadržaj,i malo proradit na logu i headeru općenito,ujedno maknuti nepotrebne (WORDPRESS?!)linkove.

16 godina
neaktivan
Imamo 56 tutoriala i krenuli smo dobro... jucer imali 500+ posjete u jednom danu kao 3 dan rada :D, dolazi nova tema koju cu napraviti pa ce novi logo biti, koji ce biti vezano cemu stranica sluzi... dizajnu :D

a ove linkove cu maknut ;)
16 godina
neaktivan
galeb321 kaže...
http://tutorials4all.org/hr/

Moze komentari na sadrzaj i opcenito na portal... Krenuo sam u izradu jedinstvene teme, ali posto prvi put radim neocekujem od sebe previse :(

Isto tako trazimo ljude koji su voljni pisat ili prevadat tutoriale... S vremenom ovisno o broju posjetitelja tih tutoriala i samom broju tutoriala moze doci do novcane nagrade clanova... Ukoliko ste zainteresirani javi te se na galeb321@gmail.com

Svaki tutorial koji nije napisan od strane nasih clanova mora sadrzat link do stranice sa original tutom. Ukoliko neko vidi nepravilnost kod ovog takoder prijavite na galeb321@gmail.com . Nadam se da ce te nam se pridruziti i pomoc razvoju portala.

Na svim preglednicima je uredu ali mi u chrome-u sidebar ide ispod glavnog sadržaja i promjeni boju fonta kraj RSS ikone.

google chrome google chrome
Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
Side bar je popravljen :D

Mjenjat ce se skoro sve ;)
15 godina
neaktivan
alankish kaže...

Moram priznati da mi se ideja sviđa,samo treba popunit sadržaj,i malo proradit na logu i headeru općenito,ujedno maknuti nepotrebne (WORDPRESS?!)linkove.

Khm, khm. To je zabranjeno koliko piše na njihovoj stranici i uvjetima na koje se pristaje Izlanuo seŠta je tolika sramota da se zna koju skriptu koristiš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 20:36 (nidjo123).
15 godina
odjavljen
nidjo123 kaže...
alankish kaže...

Khm, khm. To je zabranjeno koliko piše na njihovoj stranici i uvjetima na koje se pristaje Izlanuo seŠta je tolika sramota da se zna koju skriptu koristiš?

Ma nije sramota,mislim da se nismo razumjeli,osim ako oni blogroll...itd...itd... ne moraju nužno biti na stranici...nije li dovoljno u footeru ostaviti developed under wordpress,theme by someone ili nešto slično?

15 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

ST Meteo -

1 # Portal o vremenu i meteorologiji grada Splita. Na stranici ćete moći pronaći puno stvari o osnovama meteorologije, meteo podacima, slikama sa meteo motivima...

Može neki savjet, komentar, kritika...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
protjeran
Shody_1994 kaže...
Shody_1994 kaže...

ST Meteo -

Ja bih redizajnirao navbar i logo. Inače ok ;)

15 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...
Shody_1994 kaže...

ST Meteo -

Inače je dobra samo mi se ne sviđaju rubovi oko menu-a i inače oko cijele stranice. Bilo bi bolje kad bi bili zaobljeni i pravilniji Namigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice