Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 815.346
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Community review vaših web stranica
Liverpool1892 kaže...
mb_fak_team kaže...

velik minus za flash site je taj kaj mozes samo s kompa ga gledat, a puno ljudi danas surfa mobitelima, tabletima koji ne podrzavaju flash,

ja sam ga osobno izbavio s svog weba...

Da, to je istina. 
Očaravajuće je to što najviše glasova dobila ocjena 1!! Pa mislim da su mnogi ljubomorni na tu stranicu, jer ako ti ne volis flash stranice zbog tog razloga, nećeš dati ocjenu 1, već kako se je napravita, zar ne?

Mozda su je tako ocijenili jer je stvarno losa? To sto je radjena u flashu nemora znaciti da mora biti dobra. Tween vamo, tween tamo i odmah bi petice?

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Liverpool1892 kaže...
mb_fak_team kaže...

velik minus za flash site je taj kaj mozes samo s kompa ga gledat, a puno ljudi danas surfa mobitelima, tabletima koji ne podrzavaju flash,

ja sam ga osobno izbavio s svog weba...

Da, to je istina. 
Očaravajuće je to što najviše glasova dobila ocjena 1!! Pa mislim da su mnogi ljubomorni na tu stranicu, jer ako ti ne volis flash stranice zbog tog razloga, nećeš dati ocjenu 1, već kako se je napravita, zar ne?

Mozda su je tako ocijenili jer je stvarno losa? To sto je radjena u flashu nemora znaciti da mora biti dobra. Tween vamo, tween tamo i odmah bi petice?

A ko priča o peticama?? Pa vama je loša, super onda, a vidim kake se vama sviđaju! 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
17 godina
Liverpool1892 kaže...

A ko priča o peticama?? Pa vama je loša, super onda, a vidim kake se vama sviđaju! 

Ako nemozes prihvatit kritiku, onda radije nemoj postat svoje radove vamo.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ako nemozes prihvatit kritiku, onda radije nemoj postat svoje radove vamo.

A da malo za promjenu čitate, aa? Već sam dobio prije kritike koje sam prihvatio, idi unazat par stranice, a i napiso sam samo ocjena, jer komentari ne trebaju jer ste već komentirali,ali ne, problem je pročitati!

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
16 godina

Ja nisam radio ovu stranicu, ali možete primjetiti da ju ja praktički držim na životu. Znam da neke stvari treba izmjeniti i već sam poslao web masteru što bi trebalo po meni promijeniti.

Što više pljuvanja to bolje, ali naravno sa argumentom (btw ovako inače ne izgleda stranica, inače je sivkaste boje). http://www.cyber-symphony.net/

1.    Trebalo ako se može u rubrici zaigrajte kod nas da ne bude samo galerija, nego interaktivne slike, da kad netko klikne na sliku mu izbaci moju recenziju ili ga jednostavno prebaci na igrinu stranicu
2.    Ako je moguće ubrzati samu stranicu, ovako je još dobro, ali kad se doda još efekata veoma se uspori
3.    Fotogalerija je možda najsporiji dio. Ako je to zbog količine fotografija najpametnije bi bilo ostaviti samo najbolje fotografije koje nas i najbolje prezentiraju
4.    Igre u dolasku kategorija bi trebala biti više ispunjena i točnija. Slike su dobre, iako mislim da bi bilo najbolje da su sve jednako raspoređene da se dobije dojam tablice. Ja bih to mogao ispunjati kad bih znao kako.
5.    Kategoriju turniri bi trebalo staviti pod Pes ligu
6.    Uočio sam problem kod vijesti, a to je kad ja lijepo namjestim da onaj dio gdje piše Posted by Zvonimir Zubić namjestim da bude vodoravan i točno ispod teksta i slika na naslovnici u kategoriji vijesti mi izgleda ružno jer je pokraj slike. To daje dojam nestručnosti i nezgrapnosti. To bih također volio isto tako ako je moguće izmjenjeno.
7.    U kategoriji recenzije ja ne razumijem Ocjenu, je li se to misli na moju recenziju ili samu igru? Bilo bi dobro da ima za oboje tako da se ja znam popraviti, a i da vidim je li se ljudi slažu sa mnom.
8.    Ako je ikako moguće kod recenzija da u gornjem desnom ili lijevom kutu postoji kvadratić u kojem piše tko je napravio igru, izdao, žanr, tko je recenzirao... te da ima poseban odjel u recenzijama gdje piše na kojoj je konfiguraciji testiran
9.    Znam da se ovo ne može promijeniti, ali ipak ću navesti kao nedostatak, a to su mali videozapisi kad se stave u recenzije
10.    Mislim da bi na dnu trebalo pisati tko je vlasnik te još neke sitnice, što su prisutne na mnogim stranicama
11.    Logo na vrhu obojiti u bijelu ili srebrnu boju
12.    Predio gdje piše najnovije igre bi trebalo ili maknuti ili dati nekome da stavlja nove igre jer ono što se vrti nisu nove igre, neke imaju po 4-5 godina.
13.    Ako ukinemo dio Najnovije igre onda bi tu mogli ubaciti da se vrte igre koje mi imamo u igraoni.
14.    Naslovnica, predio koji se vrti bi trebala biti za recenzije i udarne vijesti (kao što su izlazak CoD 7 ili novi turnir u Pesu kod nas)
15.    Počistiti što je više moguće probnih tekstova.
16.    Također, trebalo bi maknuti zabranu igranja onima koji nisu prijavljeni, ali im svejedno ne dopustiti sve. Trebalo im dopustiti da igraju, ali da se ne mogu natjecati sa ostalim ljudima.
17.    Sav naš sadržaj bi trebalo zaštiti, i to da piše na dnu.
18.    Predio gdje se upisuje korisničko ime bi trebali postaviti ispod Search ili ispod slike Online igre
19.    Onemogućiti glasanje u anketi više puta na jednom računalu
20.    CS web igre bi možda trebalo izbaciti jer već imamo dvije poveznice, a to su online igre slika i online web igre kategorija
21.    Na dnu što se nalazi sve obogatiti linkovima tako da kad ljudi kliknu izađe im moj opis ili ih preusmjeri negdje za više informacija
22.    U Web shopu bi trebalo maknuti više informacija nego samo staviti da kad se klikne na sliku preusmjeri nas na igrinu stranicu ili recenziju
23.    Slike u Web shopu bi trebale biti sve veće
24.    Slike u Igre kod nas bi trebale biti još malo veće i sve jednako raspoređene
25.    Cod2 portal bi trebalo izbaciti  sa vrha, i staviti ga pod vijesti ili zaigrajte kod nas. Uglavnom, treba ga maknuti, malo je prenapučeno i iako ga Hrvati igraju ipak je to izašlo prije 6 godina, to je dosta staro

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo još jedne mlade stranice kojoj pomažem. Ljudi imaju odličnu ideju, i sve rade iz hobija. Imaju namjeru se širiti sve više, te da sve više i više ljudi može slati vijesti. Čisto iz zabave, a bit će i nagrada za one koji pomognu. Po meni bi trebalo dosta toga izmjeniti. Povećati font, proširiti. Više prostora za vijesti itd.

http://www.e-sport.hr/

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 0:53 (Zvonimir Zubić).
14 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Ekipa molim vas za komentar stranica

http://www.webdizajner.hr

Sama namjena weba je jasna i iz url-a :) 

Thanx

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
obi_u_konobi kaže...

Ekipa molim vas za komentar stranica

http://www.webdizajner.hr

Sama namjena weba je jasna i iz url-a :) 

Thanx

ljepo izgleeda ali nudis u uslugama promociju na drustvenim mrezama a jedva skupljas 50 fanova.

izbaci to

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
14 godina
neaktivan

http://www.webdizajner.hr/portfolio/

Tu su navedene neke od facebook stranica koje administriramo i imaju podosta korisnika.

16 godina

I meni bi kritika dobro došla :)

16 godina
protjeran
Zvonimir Zubić kaže...

(e-sport) Već sam ostavio komentar u vezi recenzije (još jednom bravo), a ovo je što bih ja izmjenio :

• dodati favicon 
  • promijeniti pozadinu (na lijevoj strani se vidi kvadratni prijelaz...
  • promijenii font /nekako izgleda staro u naslovima)
  • proširiti
  • zapamti kod logina mi bježi dolje

i da nije sve kritika, super je ideja ;)

http://www.animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 18:45 (APazinjan).
16 godina
neaktivan

evo jedna (ne bas) moja

futsa.net

stranica koristi gotovu skriptu tako da sam samo izmjenio boje i pozadinu, ali su igrice odabrane i jos neke stvarcice (menui sa strane i u vrhu)

etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
APazinjan kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

(e-sport) Već sam ostavio komentar u vezi recenzije (još jednom bravo), a ovo je što bih ja izmjenio :

• dodati favicon 
  • promijeniti pozadinu (na lijevoj strani se vidi kvadratni prijelaz...
  • promijenii font /nekako izgleda staro u naslovima)
  • proširiti
  • zapamti kod logina mi bježi dolje

i da nije sve kritika, super je ideja ;)

Hvala, ali puno za kritiku.

Ima li tko kakvu za Cyber Symphony?

14 godina
neaktivan

http://www.e-sport.hr/

- boje na site-u si mi pretamne
- header mi izgleda cool
- zamjerka za malo previše adsa za moj ukus

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 19:59 (obi_u_konobi).
16 godina

Sve ću ja to preusmjeriti, ovo je sve iz hobija (naravno ako ne bude nešto od toga kad je riječ o parama)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 19:55 (Zvonimir Zubić).
14 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ja nisam radio ovu stranicu, ali možete primjetiti da ju ja praktički držim na životu. Znam da neke stvari treba izmjeniti i već sam poslao web masteru što bi trebalo po meni promijeniti.

Što više pljuvanja to bolje, ali naravno sa argumentom (btw ovako inače ne izgleda stranica, inače je sivkaste boje). http://www.cyber-symphony.net/

evo ovako na prvu par komentara:

- 2 reda menija su mi too much, treba malo bolje organizirati izbornik

- staviti u footer sadržaj

- bolje bi pozicionirao vijesti na izborniku i nekako bi ih uključio na naslovnicu 

15 godina
neaktivan

Evo ja i frend smo "podigli" neku vrstu webcomic-a

Uglavnom uskoro sajt počinje sa radom pa bih molio vas, kao stručnjake da mi date kritike i prijedloge za daljnje poboljšanje istog

www.dixie-adventures.com

Curse you Perry the platypus!!!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Za početak dijakritički znakovi {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cemu odmah banneri?
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Cemu odmah banneri?

Zašto ne? Sajt tek počinje radit pa će mu dobro doći malo posjetilaca... naravno radi se o obostranim partnerstvima. Najvjerovatnije da ću maknuti ovaj sa headera jer mi je malo "upadan"...

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Uglavnom uskoro sajt počinje sa radom pa bih molio vas, kao stručnjake da mi date kritike i prijedloge za daljnje poboljšanje istog

www.dixie-adventures.com

type crime! Gradienti na slovima izgledaju prastaro, zatim (prenapadne) sjene koje se odjednom pojavljuju samo kod određenih naslova(??) i bolje iskombinirajte fontove! Al super vam je ovaj zvrkavi lik! Da to malo sredite, puno bi bolje izgledalo!

16 godina
neaktivan

Evo vam preuređeni web site (to bi trebao biti privatni sajt sa dosta mogućnosti za povezivanje za ljudima)

LINK: http://midzan21.com

Komentari su dobrodosli (kao i registracija na forumu, a moze i lajk na sajtu (plus toga odvrnite zvucnike za radio sekciju))

Moj XFire je: markoidzan MSN: marko.idzan@windowslive.com GMail: midzan21@gmail.com AOL: midzan21@aol.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Midzan... evo par kritika nemoj se ljutiti...

Previše je sivo, onaj dobrodosli skroling tekst je uf...
Nekako ne kuzim kako ces skupljati donacije na paypalu... nepotrebno...

Menu je malo... prerudimentaran i izrazito ruzan... preporucujem da radis stranicu također u % ne u pixelima (bar u širinu)...

16 godina
neaktivan
Midzan... evo par kritika nemoj se ljutiti...

Previše je sivo, onaj dobrodosli skroling tekst je uf...
Nekako ne kuzim kako ces skupljati donacije na paypalu... nepotrebno...

Menu je malo... prerudimentaran i izrazito ruzan... preporucujem da radis stranicu također u % ne u pixelima (bar u širinu)...

Ma ok je, ovo sa skroll tekstom cu morati maketi (ovo je ostalo iz beta faze izrade)

PayPal za one tko hoce dat malo da stranica izdrzi dulje od 1 godine.

Siva boja mi je onak favorite (naj boja) pa zato imam takve nijanse na sajtu (moze prijedlog za izbor boje nemam bas ideje, al ne zelim presareno)

Ovo sa pikselima cu napravit vrlo skoro (promijenit cu postotke)

Naravno sve kritike uvazavam i prihvacam ih dobronamjerno

Moj XFire je: markoidzan MSN: marko.idzan@windowslive.com GMail: midzan21@gmail.com AOL: midzan21@aol.com
15 godina
neaktivan
no.quarter1 kaže...
Hambrle kaže...

www.dixie-adventures.com

type crime! Gradienti na slovima izgledaju prastaro, zatim (prenapadne) sjene koje se odjednom pojavljuju samo kod određenih naslova(??) i bolje iskombinirajte fontove! Al super vam je ovaj zvrkavi lik! Da to malo sredite, puno bi bolje izgledalo!

Hvala na kritikama. Potrudit ćemo se to riješiti u što kraćem roku

16 godina

Kakva glupost. % ???

Krasan decko.

Stranica je uzasna btw. Marqueee -.-

DUMP udruga mladih programera
14 godina
protjeran
Fearless kaže...

Kakva glupost. % ???

Krasan decko.

Što ti to točno nije jasno sa postocima?

% od rezolucije monitora. Tako bug.hr svima isto izgleda bez obzira na rezoluciju.

Drago mi je.
17 godina
Fearless kaže...

To je tuzno, ali neki ljudi se jos pale na njega. Ljudi su ko svrake, vole bling bling, neka blijesti, nek se mrda, sta kricavije to bolje.

16 godina
Bypass kaže...
Fearless kaže...

Kakva glupost. % ???

Krasan decko.

Što ti to točno nije jasno sa postocima?

% od rezolucije monitora. Tako bug.hr svima isto izgleda bez obzira na rezoluciju.

;) Samo ti upri sa postocima. Bit ce nesto od tebe. Bitno je da ti razumis :D

Ma marqueeee je nesto najuzasnije sta je ikad postojalo na webu :S

DUMP udruga mladih programera
14 godina
protjeran
Fearless kaže...

;) Samo ti upri sa postocima. Bit ce nesto od tebe. Bitno je da ti razumis :D

Ma marqueeee je nesto najuzasnije sta je ikad postojalo na webu :S

Mali, malo lakše sa tim svisoka stavom jer ja razumim daleko više od tebe ;)

Drago mi je.
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

www.dixie-adventures.com

Meni se ovo sviđa, jednostavno i pregledno , meni se sviđa. 

Nego kada ćete sadržđaj stavljat ? 

I'm from Hollywood
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice