EU uvodi strože mjere za sustave upozorenja i prać

poruka: 7
|
čitano: 5.295
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU uvodi strože mjere za sustave upozorenja i prać".
15 godina

Budu li ovi sustavi samo tako preuzimali kontrolu mogli bi vise nesreca skrivit nego sprijecit. Vec sada oni lane assistovi ne prepoznaju radove na cesti i pokusavaju odvest vozaca u barikadu umjesto da mu jednostavno dopuste promjenu trake

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

4 0 hvala 1
3 mjeseca
protjeran

To se barba Orwell malo igra. Uskoro i na zahodskoj školjci; kamere, senzori, radari, sonari - da vas preventivno upozore na zdravstvene probleme. 

1 0 hvala 0
17 godina
Re: EU uvodi strože mjere za sustave upozorenja i
stirko55 kaže...

Budu li ovi sustavi samo tako preuzimali kontrolu mogli bi vise nesreca skrivit nego sprijecit. Vec sada oni lane assistovi ne prepoznaju radove na cesti i pokusavaju odvest vozaca u barikadu umjesto da mu jednostavno dopuste promjenu trake

Ovi moderni auti su postali neupotrebljivi, prvo ga upali, pa onda isključi sve moguče obavijesti, pinganje i materne da bih mogao krenuti a zbog EU regulative ne mogu se trajno isključiti.

A to s lane aistovima je baš fight club. Ok mi je kad idem prema Slavoniji, tempomat i lane asist i pustim si knjigu ali čim su radovi (potez Oriovac - Slavonski Brod trenutno), fight club s volanom. 

9 godina

Pogubili se ljudi. 

Pod br1 imam Smartphone, ne zelim voziti jedan. Zamisli update-ove software-a, to ce svako malo traziti update-ove, spajanje na mrezu itd. Sve za nase dobro naravno. 

Pa onda pretplata na vec dostupne funkcionalnosti, reklame u TV-u i sva ta ludila. 

Ovo ne ide dobrim smjerom. 

Moj automobil, moje vlasnistvo, moj smjer kretanja, moja kaznena odgovornost ako zaje@em. ne zelim Big Brothera iza volana s 4 kamere koji me promatra i radi business inteligence u pozadini da ga pljune jednom mjesecno proizvodjacu i partijama spremne da za to plate. 

3 0 hvala 1
17 godina

Imam golfa četvorku dizel i mislim da ga nikad neću prodati, nego ga restaurirati.

Try to look unimportant - the enemy may be low on ammo.

0 0 hvala 1
12 mjeseci
Danas sutra tako napraviš update te ako si neki novi ili potencijalni JFK, ML King , Snowden ili Epstein auto ode u zid.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cemu to, u tom slucaju firma snosi odgovornost, lakse je ako se sami obise
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice