Evbo moja osobna Web stranica u reviewu:
Saljite prijedloge i ideje za poboljsanje web stranice ( i foruma ;) , a moze i za Chat =))
P.S.: Molio bih neke od modova sa BOL-a neka mi se jave oko modanja foruma, bio bi im zahvalan :)
Jako loše dojam ovako na "prvu". Prenapadno, kričavo i nimalo ugodno za oči (a tek za uši ) Sve je nabacano, nema nikakvog reda... A forum; što će ti moderatori kad nema ništa tamo (još). I kud ćeš Bugovce, i ovako imaju previše trollova ovdje
uskoro ide micanje ove boje za pozadinu ( i glazbe)
forum cu sam administrirati
Morao sam citirati cijeli post, jer je stranica među naljošijima koje sam vidio ovdje.Prvo, dizajn izgleda kao da je 1)iz '95., refleksije su odurne i nemaju uopće smisla na onim headinzima, odnosno naslovu stranice, i još si stavio pozadinsku glazbu?!Strava, strava, skorro sam bacio računalo kroz prozor van.Izgleda da si isprobavao sve feature-ove koje HTML nudi.2) CSS uopće niti nemaš.
Sad sam vidio;
3) <meta name="generator" content="WYSIWYG Web Builder - http://www.wysiwygwebbuilder.com">
Ovdje ekipa stavlja svoje radove, koja u večini slučajeva sve hardkodira, i onda se ti ovdje pojaviš sa svojom nebulozom.Čovječe, osjećam se uvrijeđeno..
What for hell have you smoking?
Najbolje bi bilo da ako ti nečeš, maknuti stranicu da napraviomo DDoS na taj site.
1) slusam prijedlog i micem refleksije
2) CSS ce doc ima vremena
3) Edited :) ( u <meta name="kaj" content="kaj ovo smijem dirat hehe ;)"> )