Poštovani bugovci, imam Artisteer standard edition i on mi izrađuje sam template za joomlu 1.5.x a ja bih htjeo napraviti template za joomlu 1.0.x...kako to napraviti/podesiti ? (znači da si mogu odma na početku izabrati za koju jomlu ću raditi novi template)
Artisteer - joomla template maker
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.541
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo izgleda odlicno. Tnx.
Ovo izgleda odlicno. Tnx.
? ne kontam
Hvala za preporuku programa ;)
Nisam znao da postoji. Ako nadjem odgovr na ovo sto ti itas javim ti.
itko?
probaj skinuti joomla dreamweaver template kit ili joomla template maker
mislim da mogu praviti i template za 1.0.x verziju
Poštovani bugovci, imam Artisteer standard edition i on mi izrađuje sam template za joomlu 1.5.x a ja bih htjeo napraviti template za joomlu 1.0.x...kako to napraviti/podesiti ? (znači da si mogu odma na početku izabrati za koju jomlu ću raditi novi template)
neznam baš puno o Joomla! ...otvori XML dadoteku pod imenom templateDetails bilo bi dobro da to radiš u nekon editoru jer ako otvoriš u notepadu neće bit baš pregledno
prvih par linija glasi:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE install PUBLIC "-//Joomla! 1.5//DTD template 1.0//EN" "http://dev.joomla.org/xml/1.5/template-install.dtd">
<install version="1.5" type="template">
pod install trabš stavit <install verison="1.0"type="template">
ovo bi trebalo funkcionirat a imaš i u opcijama joomla! control panela gdje možeš namjestit da ti template cita od verzije 1.5 i 1.0
btw stvarno je kužim zašto želiš radit u joomla! 1.0...1.5 je po puno stvari bolji !?
Fuj Artisteer i ostale tekve gluposti!!
Koristim Artisteer 2.3.0.23023 i zanima me kako mogu napraviti za Joomla temu da se u samom kodu templatea omoguci kasnije (u administracijskom panelu) stavljanje modula neposredno ispod headera ili menija, onak u liniji. U ovoj verziji Artisteera imam mogucnosti koje module stavljaju samo lijevo i desno, a meni su potrebni i gore i dolje. Ako se to moze u nekoj novijoj verziji Artisteera, molim vas napisite u kojoj.
btw stvarno je kužim zašto želiš radit u joomla! 1.0...1.5 je po puno stvari bolji !?
Fuj Artisteer i ostale tekve gluposti!!
Slazem se s tobom u prvom, a djelomicno i u drugom dijelu. 1.5 je definitivno puno bolji, a nadam se da ni nadolazeci 1.6 nece razocarat, a da ce donijet puno novih i zanimljivih stvari.
A sto se tice Artisteera, slazem se da je puno bolje iskodirat vlastiti template, al treba za to sjest za komp jedan cijeli dan ak os ono sve sredit, al ak npr. imas neki, npr. klan, kao ja u Call of Duty-ju, puno je lakše otvoriti Artisteer i sredit to za 20 min jer ce se to ionako raspast za 2 mjeseca, ako me kuzis sta pricam. Sve dobro dodje al za odredjenu svrhu...