Artisteer - joomla template maker

poruka: 10
|
čitano: 4.540
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovani bugovci, imam Artisteer standard edition i on mi izrađuje sam template za joomlu 1.5.x a ja bih htjeo napraviti template za joomlu 1.0.x...kako to napraviti/podesiti ? (znači da si mogu odma na početku izabrati za koju jomlu ću raditi novi template)

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Artisteer - joomla template maker

Ovo izgleda odlicno. Tnx.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ovo izgleda odlicno. Tnx.

? ne kontam

*_helper_*
17 godina
neaktivan

Hvala za preporuku programa ;)

Nisam znao da postoji. Ako nadjem odgovr na ovo sto ti itas javim ti.

16 godina
neaktivan

itko?

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probaj skinuti joomla dreamweaver template kit ili joomla template maker

mislim da mogu praviti i template za 1.0.x verziju

16 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Poštovani bugovci, imam Artisteer standard edition i on mi izrađuje sam template za joomlu 1.5.x a ja bih htjeo napraviti template za joomlu 1.0.x...kako to napraviti/podesiti ? (znači da si mogu odma na početku izabrati za koju jomlu ću raditi novi template)

neznam baš puno o Joomla! ...otvori XML dadoteku pod imenom templateDetails bilo bi dobro da to radiš u nekon editoru jer ako otvoriš u notepadu neće bit baš pregledno

prvih par linija glasi:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE install PUBLIC "-//Joomla! 1.5//DTD template 1.0//EN" "http://dev.joomla.org/xml/1.5/template-install.dtd">
<install version="1.5" type="template">

pod install trabš stavit <install verison="1.0"type="template">

ovo bi trebalo funkcionirat a imaš i u opcijama joomla! control panela gdje možeš namjestit da ti template cita od verzije 1.5 i 1.0

btw stvarno je kužim zašto želiš radit u joomla! 1.0...1.5 je po puno stvari bolji !?

Fuj Artisteer i ostale tekve gluposti!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 18:38 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
zar nije lakse okanit se tih programa i napravit vlastitu joomla temu od nule?netreba neko veliko znanje,samo elementarno,normalno sve ovisi o kompleksnošću teme koju želiš napraviti.
15 godina
neaktivan

Koristim Artisteer 2.3.0.23023 i zanima me kako mogu napraviti za Joomla temu da se u samom kodu templatea omoguci kasnije (u administracijskom panelu) stavljanje modula neposredno ispod headera ili menija, onak u liniji. U ovoj verziji Artisteera imam mogucnosti koje module stavljaju samo lijevo i desno, a meni su potrebni i gore i dolje. Ako se to moze u nekoj novijoj verziji Artisteera, molim vas napisite u kojoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 0:49 (FuzZz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

btw stvarno je kužim zašto želiš radit u joomla! 1.0...1.5 je po puno stvari bolji !?

Fuj Artisteer i ostale tekve gluposti!!

Slazem se s tobom u prvom, a djelomicno i u drugom dijelu. 1.5 je definitivno puno bolji, a nadam se da ni nadolazeci 1.6 nece razocarat, a da ce donijet puno novih i zanimljivih stvari.

A sto se tice Artisteera, slazem se da je puno bolje iskodirat vlastiti template, al treba za to sjest za komp jedan cijeli dan ak os ono sve sredit, al ak npr. imas neki, npr. klan, kao ja u Call of Duty-ju, puno je lakše otvoriti Artisteer i sredit to za 20 min jer ce se to ionako raspast za 2 mjeseca, ako me kuzis sta pricam. Sve dobro dodje al za odredjenu svrhu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice