Zeznula komp i sad ne znam kak nazad

poruka: 18
|
čitano: 4.494
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Help !!!!!!!!!!!!

Bok, imam jedan problem, naime, komp je bio užasno spor, i onda sam na netu našla upute kako ubrzati komp, i slijedila ja njihove upute, i sad komp radi stvarno puno brže i glatko, ali kad otvorim my comp ne pokazuje mi ništa sa lijeve strane (add or remove programs i ostale stvari..). Važna je napomena ta da nemam pojma kaj sam klikala, ali očoito nekaj jesam krivo................i nemrem CD pržit, javlja mi da nema diska u F, a promijenila sam ih nekoliko i ne očitava, možr bit da se isto nekak poremetilo........... zna li možda netko di se to mijenja i gdje da pokušam to nanovo uključit? Možda pomogne informacija da kad kliknem Help and support javlja HELP AND SUPPORT ERROR: WINDOWS CANNOT OPEN HELP AND SUPPORT BECAUSE A SYSTEM SERVICE IS NOT RUNNING.............. totalni sam laik ka se kompova tiče............ ne zanimaju me komentari u stilu da kaj sam dirala i klikala ak ne znam kaj klikče, to je i meni jasno, ali eto {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 18:44 (emolinaemolina).

1 9 hvala 0
15 godina

Prvo nam reci što si točno radila da ti možemo pomoći. Najbolje bi bio da nam daš link na to što si našla pa da vidimo što se točno događa. 

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Help !!!!!!!!!!!!
emolinaemolina kaže...

Bok, imam jedan problem, naime, komp je bio užasno spor, i onda sam na netu našla upute kako ubrzati komp, i slijedila ja njihove upute, i sad komp radi stvarno puno brže i glatko, ali kad otvorim my comp ne pokazuje mi ništa sa lijeve strane (add or remove programs i ostale stvari..). Važna je napomena ta da nemam pojma kaj sam klikala, ali očoito nekaj jesam krivo................i nemrem CD pržit, javlja mi da nema diska u F, a promijenila sam ih nekoliko i ne očitava, možr bit da se isto nekak poremetilo........... zna li možda netko di se to mijenja i gdje da pokušam to nanovo uključit? Možda pomogne informacija da kad kliknem Help and support javlja HELP AND SUPPORT ERROR: WINDOWS CANNOT OPEN HELP AND SUPPORT BECAUSE A SYSTEM SERVICE IS NOT RUNNING.............. totalni sam laik ka se kompova tiče............ ne zanimaju me komentari u stilu da kaj sam dirala i klikala ak ne znam kaj klikče, to je i meni jasno, ali eto {#}

Ako je kompjuter spor,onda je spor,pomiri se s time,nemoj radit nešto što neznaš

Dino
15 godina
neaktivan
emolinaemolina kaže...

Bok, imam jedan problem, naime, komp je bio užasno spor, i onda sam na netu našla upute kako ubrzati komp, i slijedila ja njihove upute, i sad komp radi stvarno puno brže i glatko, 

Radi brzo i glatko, samo sto je vjerojatno pola toga izbrisano..{#}

pokusaj nam dati link gdje si nasla to sto si radila, pa da vidimo o cemu je rijec..{#}

15 godina
neaktivan

Ubuduće ne klikaj na svakave gluposti na net-u, a ovdje mi se čini da jedino čista instalacija windowsa pomaže, tako da ak neznaš to sama napraviti daj nekom frednu koji se kuži u to i nek ti napravi clean install

16 godina
neaktivan
emolinaemolina kaže...

Možda pomogne informacija da kad kliknem Help and support javlja HELP AND SUPPORT ERROR: WINDOWS CANNOT OPEN HELP AND SUPPORT BECAUSE A SYSTEM SERVICE IS NOT RUNNING.............. totalni sam laik ka se kompova tiče............ ne zanimaju me komentari u stilu da kaj sam dirala i klikala ak ne znam kaj klikče, to je i meni jasno, ali eto {#}

reci bar jesi gasila neke servise po nekom tutorijalu?
windowsov help and support ti ne će pomoći,nek ostane ugašen,a ti nam daj link stranice di su te upute

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 19:01 (seneka).
17 godina
neaktivan

Meni izgleda ko da je pogasila/izbrisala kojekakve servise.

Jedino ak da link, onda ćemo vidjeti kaj dalje... Ovak na slijepo si bilo kakav savjet može objesiti mačku o rep...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zeznula komp i sad ne znam kak nazad
msconfig upali pa tab services pa oznaci sve i onda reboot.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
14 godina
emolinaemolina kaže...

Možda sam preveliki paničar ali netko tko je 0 dana na forumu, a petlja se u over ubrzavanje  kompa, meni to SMRDI na trola, veeelikog, možda onaj od jučer koji je dobio pedalu, možda bi administratori i ovu osobu trebali provjeriti, reda radi! 

Bar ne miriši na dobro!

BTW, u 18.42 objavi temu i već je offline, pa ja bih i cijelu noć ćubio u potrazi za rješenjem problema, što i vi ne mislite tako??!!

ATJ Lučko
16 godina
Ja ne. Pa ima problem i dosla je potrazit pomoc.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
emolinaemolina kaže...

Možda sam preveliki paničar ali netko tko je 0 dana na forumu, a petlja se u over ubrzavanje  kompa, meni to SMRDI na trola, veeelikog, možda onaj od jučer koji je dobio pedalu, možda bi administratori i ovu osobu trebali provjeriti, reda radi! 

Bar ne miriši na dobro!

BTW, u 18.42 objavi temu i već je offline, pa ja bih i cijelu noć ćubio u potrazi za rješenjem problema, što i vi ne mislite tako??!!

slazem se.........  ali ako stvarno nije trol,onda ti ja preporucam reinstalciju Windowsa,ako ne to onda skini MBAM,SAS i skeniraj nakon sto skeniras skini CCleaner i ocisti registry i preko njega deinstaliraj sve gluposti koje ti ne trebaju i naravno ocisti povjest i ostatke od Winsa,onda skini HiJackThis i paste ode na forum log i onda na kraju Defragmeniraj disk,i onda opet CCleaner i to je to,to ti je par sati posla a za ta 2-3 sata si mogla instalirat 3-4 puta Windowse ........................ eto ako grjesim .............

Sve je dobro,dok nema virusa :D
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
emolinaemolina kaže...

Bar ne miriši na dobro!

8ax kaže...
Ja ne. Pa ima problem i dosla je potrazit pomoc.

Ja se sa vama dvojicom i slazem i neslazem,mozda se stvarno registrirala samo zato da joj pomognemo,a mozda je trol nikad se nezna..tako da nemojte o tome pricat nego napisite ono sto mislite da bi joj pomoglo,iako je za mene tu samo spas Reinstall Win

Sve je dobro,dok nema virusa :D
14 godina
neaktivan

ovo je link na koji sam išla, s tim da sam neke stvari preskakala, jer nigdje nisam uspjela nać to kaj su napisali.............

http://www.arenawii.com/forum/index.php?topic=1726.0;wap2

i nisam nikakav trol........... slučajno dans išla pržit, i skužila da nikaj od tog :( pa sam se regala............ inače, jučer sam naletila već na ovaj forum, ali nije bila hića oko registracije

i da, jesam tupava kaj sam se upuštala u ovo, bez da mi je netko objasnio o čem se radi, ali sam bila totalno očajna...........već sam i ponovno instalirala windowse, i po nekoliko puta, i niš, trebalo mu je opet po skoro minuta da otvori my comp ili neku banalnu stranicu...........

kad sam windowse instalirala, kad sam pokrenula komp, na C disku sam očekivala totalno sve prazno da će bit, odnosno da je bez starih instaliranih programa, a bilo je sve puno foldera starih programa(iako je u procesu instalacije pisalo da se sve briše {#} )

Ak nema povratka, morala bum opet windowse instalirat, ali ću prij JAKO dobro prekopat forum................

Ak je kom do provjere, nek me provjerava :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 20:32 (emolinaemolina).
15 godina
neaktivan
emolinaemolina kaže...

kad sam windowse instalirala, kad sam pokrenula komp, na C disku sam očekivala totalno sve prazno da će bit, odnosno da je bez starih instaliranih programa, a bilo je sve puno foldera starih programa(iako je u procesu instalacije pisalo da se sve briše {#} )

Ak nema povratka, morala bum opet windowse instalirat, ali ću prij JAKO dobro prekopat forum................

Ak je kom do provjere, nek me provjerava :)

Kako si instalirala windowse??

mislim da je najpametnije da uradis cistu instalaciju windowsa,

znaci ubacis cd bootas formatiras disk i onda instaliras sve lijepo. ako ti to ne znas pozovi nekog tko zna da ti napravi.

14 godina
neaktivan

Kad sam ubacila instalacijski cd od windowsa, stavila sam komp da se restarta, i kad je pisalo press any key, ja kliknula i onda je normalno upalio komp ko da nema instalacijskog cd-a............. onda sam ga morala pokredata iz my-compa.......... napravila sam čistu instalaciju (barem sam tako označila), i pisalo je da se staro briše , a nova instalacija presnimava tam di je bila stara...............

kaj se tiče formatiranja diska, D sam uspjela formatirat desnim klikom na ikonu od D diska, pa označila format, ali C mi nije na taj način dopuštalo........... valjda je izvršen format u toku instalacije

ali mislim da ovo sad nije tema (instalacija windowsa), pa ću to prekopat na nekom drugom mjestu.............

15 godina
neaktivan
emolinaemolina kaže...

Kad sam ubacila instalacijski cd od windowsa, stavila sam komp da se restarta, i kad je pisalo press any key, ja kliknula i onda je normalno upalio komp ko da nema instalacijskog cd-a............. onda sam ga morala pokredata iz my-compa.......... napravila sam čistu instalaciju (barem sam tako označila), i pisalo je da se staro briše , a nova instalacija presnimava tam di je bila stara...............

kaj se tiče formatiranja diska, D sam uspjela formatirat desnim klikom na ikonu od D diska, pa označila format, ali C mi nije na taj način dopuštalo........... valjda je izvršen format u toku instalacije

ali mislim da ovo sad nije tema (instalacija windowsa), pa ću to prekopat na nekom drugom mjestu.............

Nisi radila kako treba, i nije formatirana (C) particija.

u biosu trebas namjestiti boot from cd/dvd, onda ubacis cd ponovo pokrenes kompjuter, kad bude pisalo pres any key to boot from cd/dvd onda stisnes npr. space.

ako ti opet ne bude pokrenuo instalaciju onda ti cd nije bootable, 

i da imas teme o instalaciji windowsa pa pogledaj..

-http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx

-http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 20:52 (mario1990).
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
emolinaemolina kaže...

Bar ne miriši na dobro!

Zkj bi bila troll? I dosadni ste više s tim trollovima, svaka osoba koja je mrvicu sumnjiva odmah je troll. Dajte mislim stvarno. Ovdje vidite da je cura očito kliknla na neki link gdje piše nešt tipa optimize your pc performance up to 200%, što je očito neki virus. Cura nije znala, pa sad traži pomoć kaj da radi. Kakvi sad trollovi. ljudi dajte malo...

17 godina
neaktivan

Btw, curo najbolje da daš komp nekome ko se kuži, reci mu da skopire podatke s njega (muzika, slike...) na neki externi disk il šta već, nek kompletno onda formatira tvoj disk, napravi svježu inst. widnowsa, i skopira natrag podatke s externog. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice