Wireless nedoumice.

poruka: 6
|
čitano: 1.993
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wirelees kako? zasto?

Nabavio sam usb za wireless, imam jedan stari comp (windows xp), a na novom (vista x64) je spojen s kablom iz routera

znaci pls, napisite sta treba da bih mogao nekako na stari comp dobiti bezicnu vezu

btw; imam nekakav program sta mi dao prijatelj, ako nesto treba da se downloada i instalira pls link

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wirelees kako? zasto?

refresh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless nedoumice.

Da li imas wireless ruter (da li ruter na koji ti je kompjuter spojen kabelm ima antenu)?

Drugo. Trebaju ti driveri za usb wireless adapter. Reci koji je model pa cu ti pronaci odgovarajuce. Naravno napisi koje Windowse koristis.

Program ti i ne treba jer u samim Windowsima postoji servis Wireless zero configuration koji se brine o tome.

PP iskljucen zbog bezobraznih pojedinaca. Zalbe na moje moderiranje podnesite na pisma@bug.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless nedoumice.
F1-IVO kaže...

Da li imas wireless ruter (da li ruter na koji ti je kompjuter spojen kabelm ima antenu)?

Drugo. Trebaju ti driveri za usb wireless adapter. Reci koji je model pa cu ti pronaci odgovarajuce. Naravno napisi koje Windowse koristis.

Program ti i ne treba jer u samim Windowsima postoji servis Wireless zero configuration koji se brine o tome.

imam wireless ruter, ima antenu
Windows xp je na compu na kojeg hocu preko adaptera, e sad za model mi je malo teze jer nemam nikakve papire s njim, na adapteru pise samo SIMENS Gigaset USB stick 54

a model rutera THOMSON ST780

17 godina
neaktivan
Wireless nedoumice.

Uploadao sam ti drivere za taj usb wlan adapter. Ukljuci ga u usb port i kad ti kaze da treba drivere ti odaberi da ces ih sam instalirat i browsaj do foldera gdje si ih skinuo (tj. folder di si skinuo one sto sam ti uploadao). Kada ti izbaci poruku da je stick instaliran pojavit ce ti se ikona kompjutera u system trayu pored sata. Naravno provjeri da li ti je na ruteru ukljucen wireless. Desnim klikom na ikonu u sys trayu i odaberi da ti pretrazi dostupne wireless mreze. Kada nadjes svoju (tj. ime koje si odabrao) klikni na nju i spoji se. Moguce je da si stavio neku zastitu na wireless mrezu pa ce te pitat i kod. Kad to napravit otvori neki browser i pokusaj se spojiti.

Link na drivere

PP iskljucen zbog bezobraznih pojedinaca. Zalbe na moje moderiranje podnesite na pisma@bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 16:58 (F1-IVO).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wireless nedoumice.

Ma poludit cu, install sam one drivere, sad kad ga connect ide sve normalno, prepozna novi comp(na kojem je router) i prepozna stick, no kad se pokusa connect javlja eror /slika/

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 19:48 (Maxy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice