Windows Defender this program is turned off!

poruka: 6
|
čitano: 3.353
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ma nisam siguran kako da rješim ovaj problem .Vec mi neko vrijeme Windows defender kida živce sa porukom this program is turned off if you are using another program that chesks for harmefull or unwanted.......bla bla uglavnom ne mogu se rješiti te poruke ni kad startam servis niti kad zaustavim servis inace koristim Microsoft Security Essentials.Jel ima nacina da ga deinstaliram ilin spriječim da izacuje ovu dosadnu poruku!U prilogu slika

OS je 7- ica 64 bitna.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 12:59 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čekaj jesi ga ugasio u servisima?
start>run>upis services.msc>ok ili kako to ide na sedmici
i stavio na disabled

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 13:08 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To ti je zato jer se windows defender integrirao u MS secutity esentials i to tako mora biti, za isključenje upozorenja vidi u Action Center-u ako ima ponuđena opcija islključenja nitifikacije za win defender

google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Taj Windows Defender treba iskljucit i gotovo ak je vec instaliran a na linku dole pise kak, jer je korist od njega slaba ili nikakva a resurse trosi bezveze normalno.Nevinašce Moze samo doc do problema ak se jos uz njega stavi neka druga zastita neki drugi antivirus ili slicno jednostavno ga uspavate i nema frke. Jos bolje je uopce ga ne instalirat jer on dolazi zapravo kroz Updates nakon instalacije 7 pod ovim dole nazivom a ne ko Windows Defender.NevinašceCool

http://www.simplehelp.net/2009/03/11/how-to-disable-windows-defender-in-windows-7/

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 13:28 (rambox).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Windows Defender this program is turned off!

A jesam probao sam sve kombinacije sa servisima  i svaki put se sam starta.

16 godina
neaktivan
RE: Windows Defender this program is turned off!
petric1 kaže...

A jesam probao sam sve kombinacije sa servisima  i svaki put se sam starta.

http://www.simplehelp.net/2009/03/11/how-to-disable-windows-defender-in-windows-7/

vidi dole šta brandon kaže:

@ Sv7 For those who wish to get rid of the notification saying windows defender is turned off read these steps:
1) on the bottom right corner of the tool bar is your clock, sound, and network connection. on the left of network connection should be a “solve PC issue: * if you hover your cursor over it.
2) right click on that icon and click “open active center”
3) find the notification about windows defender, a bit below some of its text should be a button saying something like: ” click here to turn off notification about windows defender…”
4) click OK and your done. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 14:07 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice