Web kamera ne radi samo u browserima

poruka: 2
|
čitano: 1.364
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam problem da mi odjednom, doduše od prije negdje mjesec dana, više ne radi web kamera.

Odnosno, kad otvorim aplikaciju Kamera na Windows 10 radi, kad otvorim OBS Studio radi i ubacim izvor kamera radi, i kad odem preko Edgea na neki web za test kamere radi.

Na ostalim stranicama mi ni ne ponudi ono "dopustio pokretanje web kamere" pa na drugim stranicama ne radi. Na Chromeu i Operi kad odem na web test kamere prepozna HP-ovu kameru u laptopu no izbaci "Apparently, your webcam is being used or blocked by another application. To start your webcam, you must temporarily close that application.". Dozvola za korištenje kamere je upaljena na svim browserima odnosno svijetli, probao sam i odbiti pa prihvatiti opet no ništa.

Ne znam što bi drugo koristilo kameru da ovdje blokira. Probao sam sve postupke od ovdje, reinstal i predzadnjih drivera za kameru, reinstal i predzadnja verzija Jave te reinstal i predzadnja verzija Adobea. Avast i Malwarebytes su pretražili cijeli laptop i ne nalazi nista sumnjivo ili ako su nešto pronašli, pobrisao sam.

Što učiniti, ima li tu još kakve pomoći ili samo ponovno stavljanje Windowsa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2019 0:11 (m3zzz00).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nitko nema ideju ili savjet?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice