UTorrent POMOC!?

poruka: 13
|
čitano: 3.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
UTorrent POMOC!?
pitanje

Kako da ubrzam download brzinu uTorrent programa,dali se to moze? i Dali postoji neki brzi program za skidanje Igra i filmova kao torrent. Molim vas pomozite sto prije! treba mi hitno ovo sad utorrent je PRESPORO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: UTorrent POMOC!?
ne postoji

jedino kaj mozes napravit je otvorit port
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
UTorrent POMOC!?

Ne mozes ubrzati program kao takav...

No mozes kao sto je predlozeno ako vec nisi da otvoris portove prema programu u svome ruteru i pravilno konfiguriras klijent...

Isto tako mozes se ako vec nisi registrirati na private tracker i maxsimizirati svoju Internet konekciju...

Isto tako kad ucinis sve potrebno i sve radi kako treba, onda mozes razmisliti mozda i o kupovini brzeg paketa kod svog ISP-a, ako ti nije dostatan kojeg imas...

Pozdrav!

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
autorov komentar

Imam Thomson ruter speed tocuh st780i wl

nemogu ga naci na stranici gdje usmjeravam portove forward....

mozes ga ti mozda potrazit ako ga nades da mi javis

17 godina
UTorrent POMOC!?

nadam se da imas onaj stariji utorrent jer ovaj noviji je dosta sporiji, ja imam 1.7.7 i radi mi super. dok sam instalirao onaj novi bio je puno sporiji, ali mozda je to samo do mene. skidao sam iste fileove sa iste lokacije i ovaj novi skida barem 3x sporije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bbb_pu kaže...

Imam Thomson ruter speed tocuh st780i wl

nemogu ga naci na stranici gdje usmjeravam portove forward....

mozes ga ti mozda potrazit ako ga nades da mi javis

Ovdje nadjes svoj router(ako ga nema uzmes neki thomsonov koji je priblizan tvome). Kad ga otvoris na toj stranici potrazi program utorrent i otvori taj link. U njemu je detaljno opisano kako otvoriti port.
Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
UTorrent POMOC!?

Evo vam moguceg uzroka: utorrent ima download speed limit ako upload stavite ispod 6 kbps. Ali naravno download speed ovisii o Seed/Leech

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
UTorrent POMOC!?

na verziji 1.7.7 built 8179 nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

autor ove teme ako misli da dobije pomoc mogao bi navesti neke osnovne stvari a to su 
Koju konekciju ima(brzinu konekcije),koji tracker koristi ,koliko ima seed/peers za taj torrent sto on skida, koliko je to SPORO i koliko bi on hteo da ide ,dal je nesto namestao u uTorrentu i sta....

bez ovog ne vredi pomagati...jer su to osnovne informacije/stvari...

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran
autorov komentar

vidim da se posebno kuzis u te stvari. ovako,mozes li mi mozda reci za neki private torrent jer sam skuzio da idu do 5x brze nego obicni. ali da se registracija ne placa i da ima na njemu vise igra za kompjuter. puno hvala( ako treba da mi posaljete onu pozivnicu evo maila bbb_pu@hotmail.com ) unaprijed hvala

17 godina
neaktivan

pa sad mogu ti (mozemo ti ) navesti puno trackera gde su igre ali oni pravi trackeri (gde je bas dobar materijal) su zatvoreni za nove korisnike trenutno...

za pocetak arenabg.com i demonoid   ti za pocetak moze pomoci ..al to sve imas u ovoj http://forum.bug.hr/forum/topic/internet/privatni-torrent/5813.aspx   temi ;)

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran
autorov komentar
BugSU kaže...

pa sad mogu ti (mozemo ti ) navesti puno trackera gde su igre ali oni pravi trackeri (gde je bas dobar materijal) su zatvoreni za nove korisnike trenutno...

za pocetak arenabg.com i demonoid   ti za pocetak moze pomoci ..al to sve imas u ovoj http://forum.bug.hr/forum/topic/internet/privatni-torrent/5813.aspx   temi ;)

ma legendo nemas pojma kako si mi pomogao. evo sad mi s tih private torrenta skida preko 200 kb/s sto je za mene supe a uz to ima veliki izbor igara i filmova. ako ti ikad zatreba nesto samo reci jos jednom hvala
17 godina
neaktivan

nema na cemu ,tu sam da pomognem ;)

K'eni pa te vat' ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice