Kako da ubrzam download brzinu uTorrent programa,dali se to moze? i Dali postoji neki brzi program za skidanje Igra i filmova kao torrent. Molim vas pomozite sto prije! treba mi hitno ovo sad utorrent je PRESPORO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedino kaj mozes napravit je otvorit port
Ne mozes ubrzati program kao takav...
No mozes kao sto je predlozeno ako vec nisi da otvoris portove prema programu u svome ruteru i pravilno konfiguriras klijent...
Isto tako mozes se ako vec nisi registrirati na private tracker i maxsimizirati svoju Internet konekciju...
Isto tako kad ucinis sve potrebno i sve radi kako treba, onda mozes razmisliti mozda i o kupovini brzeg paketa kod svog ISP-a, ako ti nije dostatan kojeg imas...
Pozdrav!
Imam Thomson ruter speed tocuh st780i wl
nemogu ga naci na stranici gdje usmjeravam portove forward....
mozes ga ti mozda potrazit ako ga nades da mi javis
nadam se da imas onaj stariji utorrent jer ovaj noviji je dosta sporiji, ja imam 1.7.7 i radi mi super. dok sam instalirao onaj novi bio je puno sporiji, ali mozda je to samo do mene. skidao sam iste fileove sa iste lokacije i ovaj novi skida barem 3x sporije
Imam Thomson ruter speed tocuh st780i wl
nemogu ga naci na stranici gdje usmjeravam portove forward....
mozes ga ti mozda potrazit ako ga nades da mi javis
Evo vam moguceg uzroka: utorrent ima download speed limit ako upload stavite ispod 6 kbps. Ali naravno download speed ovisii o Seed/Leech
na verziji 1.7.7 built 8179 nema
autor ove teme ako misli da dobije pomoc mogao bi navesti neke osnovne stvari a to su
Koju konekciju ima(brzinu konekcije),koji tracker koristi ,koliko ima seed/peers za taj torrent sto on skida, koliko je to SPORO i koliko bi on hteo da ide ,dal je nesto namestao u uTorrentu i sta....
bez ovog ne vredi pomagati...jer su to osnovne informacije/stvari...
vidim da se posebno kuzis u te stvari. ovako,mozes li mi mozda reci za neki private torrent jer sam skuzio da idu do 5x brze nego obicni. ali da se registracija ne placa i da ima na njemu vise igra za kompjuter. puno hvala( ako treba da mi posaljete onu pozivnicu evo maila bbb_pu@hotmail.com ) unaprijed hvala
pa sad mogu ti (mozemo ti ) navesti puno trackera gde su igre ali oni pravi trackeri (gde je bas dobar materijal) su zatvoreni za nove korisnike trenutno...
za pocetak arenabg.com i demonoid ti za pocetak moze pomoci ..al to sve imas u ovoj http://forum.bug.hr/forum/topic/internet/privatni-torrent/5813.aspx temi ;)
pa sad mogu ti (mozemo ti ) navesti puno trackera gde su igre ali oni pravi trackeri (gde je bas dobar materijal) su zatvoreni za nove korisnike trenutno...
za pocetak arenabg.com i demonoid ti za pocetak moze pomoci ..al to sve imas u ovoj http://forum.bug.hr/forum/topic/internet/privatni-torrent/5813.aspx temi ;)
nema na cemu ,tu sam da pomognem ;)