Totalni freeze kompjutera

poruka: 13
|
čitano: 1.520
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Nisam nikada imao slicnih problema,ali pocelo mi se sve cesce dogadati,tako da mi je pomalo dopiz..lo

Komp mi se poceo zamrznuti kada igram BC3,no posto je igra sama po sebi dosta bugovita,to sam prepisivao njoj!

No pocelo mi se to desavati i u drugim igrama!Slika jednostavno stane ne pomaze niti task manager,nista samo rucni restart!

Komp redovno cistim i mjenjam CPU pastu,tako da mislim da nije do toga!

Takoder mislim da je cist od virusa jer provjerio sam sa Avastom,Malwarebytes i Hjackthis!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Totalni freeze kompjutera
Milka30 kaže...

Nisam nikada imao slicnih problema,ali pocelo mi se sve cesce dogadati,tako da mi je pomalo dopiz..lo

Komp mi se poceo zamrznuti kada igram BC3,no posto je igra sama po sebi dosta bugovita,to sam prepisivao njoj!

No pocelo mi se to desavati i u drugim igrama!Slika jednostavno stane ne pomaze niti task manager,nista samo rucni restart!

Komp redovno cistim i mjenjam CPU pastu,tako da mislim da nije do toga!

Takoder mislim da je cist od virusa jer provjerio sam sa Avastom,Malwarebytes i Hjackthis!

možda se grafa grije, postaj sliku sa HW monitra, probaj opteretiti komp occt-om, prvo procesor, pa grafu i vidjet ćeš u čemu je problem.

14 godina
MARKOZD15 kaže...

možda se grafa grije, postaj sliku sa HW monitra, probaj opteretiti komp occt-om, prvo procesor, pa grafu i vidjet ćeš u čemu je problem.

Evo stresnuo sam ga 5 min i cini se sve ok!

15 godina
odjavljen
Milka30 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Evo stresnuo sam ga 5 min i cini se sve ok!

ajde probaj grafičku na par minuta, 10minuta pa vidi hoće li se freezati?

14 godina

evo grafe!Nasao mi je nekakva 3 errorsa,ali sada nemam pojma gdje da vidim,kakvi su errori!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 15:24 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Milka30 kaže...

evo grafe!Nasao mi je nekakva 3 errorsa,ali sada nemam pojma gdje da vidim,kakvi su errori!

jeli overclockana grafička?

14 godina

Nikada nista nisam clockao(jer to i ne znam).

Mislim da ne pise ali rijec je o NVidia GTS 250

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Milka30 kaže...

Nikada nista nisam clockao(jer to i ne znam).

Mislim da ne pise ali rijec je o NVidia GTS 250

imaš li nkeu drugu grafičku pa da isprobaš nju  u kompu, grafička je neispravna jer nebi trebalo naći nikakve errore pošto nije OC-ana.

14 godina
MARKOZD15 kaže...

imaš li nkeu drugu grafičku pa da isprobaš nju  u kompu, grafička je neispravna jer nebi trebalo naći nikakve errore pošto nije OC-ana.

Nemam rezervnu osim integrirane,ali to nije to!

Kada sam pustio test u full screenu prvih 8 min nije pokazivao nikakav error,tada sam morao otici i pustio sve tako da je test nastavio skoro sat vremena!

Kada sam vidio da pise 3 errora tada sam ju prekinuo,no nisam dobio nikakav "dokaz" sta su ti errori ustvari!

Ja nemam pojma sta oni grafikoni prikazuju,ali ne vidim nikakav error!

Grafa je stara 2.5 godina odmah na pocetku je poslana (pod garancijom) u servis,jer je imala groznih problema sa ustekavanjem S-Video kabla,

prikazivala je one crte(artifekti-kako se vec zove),vracena je iz servisa kao da je Ok i da sve radi-i radilo je,kao da nista nije bilo!

No opet je imala probleme sa tim crtama(radi OK,cim ustekam S-video,ona se shebe TRAJNO),dode is servisa,uz napomenu da je sve OK-i stvarno radi!WTF???

Od tada je radila ok,nisam ustekavao S-video!

Garancije vise nema,no problemi su sada tu,samo druge prirode!

Pa nije valjda vrag da je ona otisla,jer ima kakav drugi test,da vidimo sta su ti errori ustvari?

15 godina
odjavljen
Milka30 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Nemam rezervnu osim integrirane,ali to nije to!

Kada sam pustio test u full screenu prvih 8 min nije pokazivao nikakav error,tada sam morao otici i pustio sve tako da je test nastavio skoro sat vremena!

Kada sam vidio da pise 3 errora tada sam ju prekinuo,no nisam dobio nikakav "dokaz" sta su ti errori ustvari!

Ja nemam pojma sta oni grafikoni prikazuju,ali ne vidim nikakav error!

Grafa je stara 2.5 godina odmah na pocetku je poslana (pod garancijom) u servis,jer je imala groznih problema sa ustekavanjem S-Video kabla,

prikazivala je one crte(artifekti-kako se vec zove),vracena je iz servisa kao da je Ok i da sve radi-i radilo je,kao da nista nije bilo!

No opet je imala probleme sa tim crtama(radi OK,cim ustekam S-video,ona se shebe TRAJNO),dode is servisa,uz napomenu da je sve OK-i stvarno radi!WTF???

Od tada je radila ok,nisam ustekavao S-video!

Garancije vise nema,no problemi su sada tu,samo druge prirode!

Pa nije valjda vrag da je ona otisla,jer ima kakav drugi test,da vidimo sta su ti errori ustvari?

ako pokazuje errore na occt-u, a nije overclockana, onda je neispravna, možda da probaš promijeniti pastu na njoj i malo prašinu očistiti, možda pomogne, ako ne pravac u pećnicu!

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

15 godina
odjavljen

probaj još i furmark, gledaj hoće li se freezati ili pokazivati artefakte, probaj reinstalirati drivere, te iznad što sam napisao za čišćenje, ako ne pomogne, pećnica;)

0 0 hvala 1
14 godina

Khm...malo mi je tupavo i osjecam se glupo,ali problem je rijesen!

Naime,rijec je ipak bila o driverima procesora.

Prateci temu BC3 lik je dao link o najnovijim AMD driverima i ja sam to odmah ne razmisljajuci instalirao,iako mi je sve perfekt islo u BC3.

No ja kreten,kao,biti ce jos bolje,nisam niti pazio da driveri uopce nisu za moj proc(tako ispada)

Deinstalacijom AMD drivera,win je odmah automatski skinuo nove i sve su igre proradile,bez problema!

Isprika na mojoj glupavosti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

sve ok, drago mi je da je problem rješen, lp

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: