Thomson tg782i i utorrent problem

poruka: 2
|
čitano: 1.675
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Thomson tg782i i utorrent problem

Imam problema sa brzinom preko utorenta...zadnja verzija utorenta...brzine su lude, nekad mi je picilo stalno maximum a sad se desavaju neke totalno lude stvari...

Sad mi se desava, da mi se popne na 500 kb, i onda stoji sekundu dve i padne na 30 kb, pa onda navuce 100 kb, pa opet padne na 20-30 kb, i onda se odjednom digne na 500 kb. Seedera ima i više nego dovoljno da ide max brzina cijelo vrijeme...

Upload sam limitirao na 10 kb po torentu, znaci naredba je 10kb po torentu i 10kb je uglobalu, ali utorent kao da zanemaruje tu naredbu, i vidim da mi up ide i do 30 kb, znaci ne zaustavlja se na 10 kb kao sta je inace...

Primjetio sam, i da kad idem exit iz Utorrenta, da se kao smrzne na par sekundi pa tek onda ugasi...

Skinuo sam verziju 2.2.1, znaci zadnja verzija Utorenta 2.0, i isto mi se to desava...

Otvorio sam portove na Thomson tg782i t-comovom firmware od 1000 pa do 20000 bilo TPC ili UDP al neznam vise do cega je...ocito se router i utorent svađaju...ugasio sam i firewall skroz, i AV sam ugasio isto skroz, i stalno isto...u utorentu je zelena kvacica i na testu kaze da je port dobro fowardan, znaci da sve štima...cak sam i mjenjao portove u utorentu al uvijek isto.

Do tog novog routera sve je radilo super...brzina je bila max di god je mogla, cak i na torentima di je bio veci omjer onih koji skidaju nego onih koji daju. Ima tko kakav slican problem ili riješenje? Da nisu mozda windows 7 x64 prosvikali i trebam reinstall, ili je mozda do utorrenta? Da nije on bugiran ili neznam ni ja sta više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Thomson tg782i i utorrent problem

RIJEŠENO!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice