Ovako imam comp: Amd Radeon HD6700series 1gb..Procesor Intel core I5 2.80-4 jezgre ram 4gb 1333mhz windows xp service pack 3 imao sam i windows 7 64bit...Problem je ovakav svaku igru koju instaliram laga i šteka makar je na full ili na najmanje, stavio sam windows xp serice pack3 jer sam mislio da je problem do windows 7 ali nije. Nije mi jasno zašt igre lagaju na takvoj config
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igraš multiplayer igre tipa cod2 ili samo single player?
Ne nisam jos igrao to mi je novi comp...slozio sam si Gta4 SP i Assassins Creed Brotherhood dosta laggaju a dok kod mojega frenda ima slabiji comp sve savršeno radi
Ne nisam jos igrao to mi je novi comp...slozio sam si Gta4 SP i Assassins Creed Brotherhood dosta laggaju a dok kod mojega frenda ima slabiji comp sve savršeno radi
Pod "sve igre" misliš na samo te dvije ili si probao još neku?
Možda ti je slabija matična ploča od njegove. Dosta ljudi ne gleda na to 
Ne probao sam cod6 on solidno radi takodjer Mafia2 al nije mi jasno zašt te dvije igre laggaju?
Skini Game Booster pa probaj možda ti neće lagat, ako nastavi lagat možda imaš virus pa skeniraj komp sa http://www.google.hr/search?hl=hr&source=hp&biw=1366&bih=597&q=super+anti+spyware&oq=super+anti&aq=0&aqi=g5g-s1g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1576l3557l0l4731l10l10l0l1l1l1l370l2144l1.2.2.4l9l0
Ne probao sam cod6 on solidno radi takodjer Mafia2 al nije mi jasno zašt te dvije igre laggaju?
štekanje u GTA IV spada pod normalno pa instaliraj zadnji patch jer poboljšava performanse dok za AC nebih znao, možda je do cracka ako je pirat.
Prvi post je generaliziranje samo takvo, odakle ti ideja da pišeš o lagganju u svim igrama a mafia i cod rade normalno!?
Gle ni cod6 ni mafia ne rade kako treba rade solidno, ja bi sa ovom konfiguracjom trebao te igre igrati na ful bez ikakvog trzaja a meni svaka igra lagga!
Na tom kompu ti "steka" ?!
Na svojoj kanti sa hd5550 sam pokrenuo milijun igara bez lagga (podrazumijeva se sa smanjenim detaljima i rezoluciji)
Ne kuzim ljudi, kakve vi to zbugane kompove imate kad vam na quadu i 67XX lagga igra? (Smanji rezoluciju i detalje i AA i AF)
Gle ni cod6 ni mafia ne rade kako treba rade solidno, ja bi sa ovom konfiguracjom trebao te igre igrati na ful bez ikakvog trzaja a meni svaka igra lagga!
APEX PhysX je uključen u Mafiji?
APEX PhysX je uključen u Mafiji?
Bio mi je isključen..
snimi drivere
Jesu li svi driveri najnoviji i od proizvođača čipova (čipseta, mrežnog čipa, zvučnog čipa, grafičkog procesora)?
Ako su Microsoftovi generički (oni što Win sami instaliraju) ili neki stari (s medija što se dobiju uz komponente) nije ni čudo da šteka...
Jesu li svi driveri najnoviji i od proizvođača čipova (čipseta, mrežnog čipa, zvučnog čipa, grafičkog procesora)?
Ako su Microsoftovi generički (oni što Win sami instaliraju) ili neki stari (s medija što se dobiju uz komponente) nije ni čudo da šteka...
Ja sam instalirao sve Drivere s CD što sam dobio uz comp znaci od grafike i chipset zvuk, lan i to...da probam nove skinut sa neta?
svakako, za maticnu cijeli paket (zvuk, lan,...)
i graficka
svakako, za maticnu cijeli paket (zvuk, lan,...)
i graficka
Graficku jesam nije se nista promjenilo, ali nebi rekao da bi bilo do Chipseta ili zbog zvuka i lana to štekanje
Pogledao sam temperaturu grafike to je 37 to je uredu dok sam otišao u bios i Temperatura procesora je 80 jel to normalno ako nije jel bi zbog toga igre mogle štekati?
Pogledao sam temperaturu grafike to je 37 to je uredu dok sam otišao u bios i Temperatura procesora je 80 jel to normalno ako nije jel bi zbog toga igre mogle štekati?
ako je 80°C u biosu to nije normalno
pod opterecenjem mozda
vidi jel radi ventilator, ima li dovoljno termalne paste
Instaliraj zadnje upravljačke programe - Drivere.
A kako to vidjeti?
pod opterecenjem mozda
A kako to da vidim?
pod opterecenjem mozda
A kako to da vidim?
ventilator lako, samo otvori kuciste i vidi jel vrti
a za termalnu pastu mora bi skinut hladnjak
ako neznas sto radis radije nek to napravi netko iskusniji
ali ta temperatura nije normalna i nije preporucljivo
koristiti komp dok to ne rjesis
Evo samo da kažem što je meni pomoglo u večini igara, u opcijama sam stavio refresh rate na najveci mogući od svog monitora -60 a kada mi je bio na 59 ili 56 mi je užasno trzalo kod pomicanja pogleda mišem i dr.
Na staroj grafički mi taj refresh rate nije predstavljao problem , a na novoj mi trza u svakoj igri ukoliko nije 60?
pod opterecenjem mozda
A kako to da vidim?
ventilator lako, samo otvori kuciste i vidi jel vrti
a za termalnu pastu mora bi skinut hladnjak
ako neznas sto radis radije nek to napravi netko iskusniji
ali ta temperatura nije normalna i nije preporucljivo
koristiti komp dok to ne rjesis
Uredu hvala ti puno ja cu zvat servis dje sam kupio comp pa neka mi oni savjetuju :D