"Program too big to fit into memory" zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 3.237
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
"Program too big to fit into memory"
pitanje

Neki dan sam skinuo jedan torrent, skinut je 100%, jer se poklapa u svaki bajt velicina kao i orginal, kliknem na setup.exe, izbaci mi CMD prozor i nestane u roku sekunde, instalacija nece. Normalnu idem CMD, put datoteke, upisem setup.exe, izbaci mi poruku: "Program too big to fit into memory".

Mislim u sebi nemoguce, Imam C2D e8400 @ 3.4, 4 GB RAM, 50 GB slobodnog prostora, club3D 4850, neznam sta bi moglo biti malo memorije. Malo na net, kazu nesto kao nije do kraja skinuto, ali vec sam rekao, u bajt je skinuto. skidam ponovno, ali presporo mi ide, jer mi je usluzitelj zakljucao sve portove i zahvaljujuci njima sada mi torrent ide punom brzinom 30-70 KB/s, tako da mi treba bar jos 2-3 dana da skinem. na netu nisam nasao konkretan odgovor, pa me zanima jel se netko od vas sreo sa slicnim problemem? jel postoji rjesenje?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: "Program too big to fit into memory"

da li ti se poklapa i MD5 hash vrijednost?  ako je razlicita u odnosu na ono sto pise na trackeru, nije se dobro skinulo - imas na netu alata koji racunaju hash za konkretni fajl pa mozes usporediti

Ovakva greska se zna pojaviti kada nesto nije dobro skinuto, iako se fajl provjerava svaki puta kod nastavka skidanja

17 godina
RE: "Program too big to fit into memory"
autorov komentar
veridian kaže...

da li ti se poklapa i MD5 hash vrijednost?  ako je razlicita u odnosu na ono sto pise na trackeru, nije se dobro skinulo - imas na netu alata koji racunaju hash za konkretni fajl pa mozes usporediti

Ovakva greska se zna pojaviti kada nesto nije dobro skinuto, iako se fajl provjerava svaki puta kod nastavka skidanja

na stranici gdje sam skinuo torrent pise velicina fajla, to sam prvo provjerio, znaci oznacim cijeli fajl koji sam skinuo i i usporedim s onim na stranici, poklapa se.
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice