Program za printanje

poruka: 6
|
čitano: 2.676
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Program za printanje

Ovako kupio sam novi epson pisač sx 415

i trebam jedan dobar program za printanje ,onaj koji omogucuje mjenanje velicine slike ispisa na papiru,

po mogucnosti na hrv jeziku, hvala :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Program za printanje
keyboard kaže...

Ovako kupio sam novi epson pisač sx 415

i trebam jedan dobar program za printanje ,onaj koji omogucuje mjenanje velicine slike ispisa na papiru,

po mogucnosti na hrv jeziku, hvala :D

IrfanView?

Luka Žgrablić, MSN - nzgrablic@gmail.com
15 godina
protjeran
RE: Program za printanje

mislim da bi picassa od googlea bio bolji izbor :D

16 godina
Program za printanje

jel mi moze netko reci kako da na A4 papiru mi isprinta sliku dimmenzija 27x18 cm ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Program za printanje

Pa te dimenzije su manje od dimenzija A4 papira tak da ne vidim u čemu je problem.  A4 ti je 21*29,7. Postavi printanje landscape ili portrait, ovisno o sliki i to je to. Ako želiš printanje od ruba do ruba, makni margine, ali ne podržavaju svi printeri printanje od ruba do ruba.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Program za printanje
formula1live kaže...

Pa te dimenzije su manje od dimenzija A4 papira tak da ne vidim u čemu je problem.  A4 ti je 21*29,7. Postavi printanje landscape ili portrait, ovisno o sliki i to je to. Ako želiš printanje od ruba do ruba, makni margine, ali ne podržavaju svi printeri printanje od ruba do ruba.

joj ma nisi me skuzio... imam jednu sliku i zelim ju isprintat na A4 papiru u dimenzijama 27x18... sad nema veze skino sam irfanview i to namjestio :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice