Problem s prženjem glazbe iz WMP

poruka: 10
|
čitano: 1.553
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Do danas je sve išlo normalno dok nisam danas nakon pritiska na start burn gumb zatražila prekid kako bih namjestila brzinu. Naime, zaboravila sam da to nije kao Nero, jer nisam dugo pržila glazbu.  Iz Nera ne bih pržila glazbu, jer imam najmanju brzinu 8x što mi se čini previše za glazbu.

I sad nakon toga što sam tražila prekid nema šanse ni da pripremi format,a kamoli da prži. Molim pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zasto bi bilo 8x previse za glazbu?mozes i za 1 txt datoteku od 5kb stavit brzinu 32x ako hoces,nema veze.sprzi preko nere,stavi 8x ili kako hoces i nema problema.

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s prženjem glazbe iz WMP
autorov komentar
Geralt-The Witcher kaže...

zasto bi bilo 8x previse za glazbu?mozes i za 1 txt datoteku od 5kb stavit brzinu 32x ako hoces,nema veze.sprzi preko nere,stavi 8x ili kako hoces i nema problema.

A zar nije najbolje za glazbu da se prži na najviše 4x?
17 godina
neaktivan

Ko pa ti je to rekel!?Nije istina,danas ti linije i playeri nisu tak osjetljivi da ih ne bi mogla snimati sa brzinama večim od 8x,možeš bez problema snimati i sa 48x normalno će raditi,a za komp da i ne  govorim,tu sve radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
toma kaže...

Ko pa ti je to rekel!?Nije istina,danas ti linije i playeri nisu tak osjetljivi da ih ne bi mogla snimati sa brzinama večim od 8x,možeš bez problema snimati i sa 48x normalno će raditi,a za komp da i ne  govorim,tu sve radi.

Samo stvar je u tome što ja imam nekakav predpotopni discman player koji stavim na uši kad idem spavati ako ne mogu zaspat.
16 godina
neaktivan

Samo ti speci to u Neru, nece biti nikakvih problema.

Mitovi o tome da se glazba przi na nizim brzinama proizlazi iz dana kad su racunala bila punooo sporija nego danas, tako da osim ako nemas Pentium 3 sa 128 mb rama nece biti nikakvih problema.

A ako bas zelis polakse onda pali na 12x ili 8x ali nikako na 4x jer to je stvarno presporo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Imam 512 MB rama i 1 GHz takt procesora.

17 godina

Samo mali komentar u vezi brzine snimanja:

Po meni je sve OK dok ne prelaziš 16x (s bilo kojom pržilicom), budući da pržilice rade u CLV (constant linear velocity) načinu do te brzine, pa nema mogućnosti pojave čujnih prekida (npr. neke stare pržilice su imale taj problem - iz vlastitog iskustva govorim), dok iznad 16x snimaju u Z-CLV, P-CAV ili CAV (constant angular velocity) načinu rada, pa se može pojaviti čujna greška u trenucima promjene brzine.

Pozdrav.

KaeR
16 godina
neaktivan

Ma samo ti pali na 12x, a ako se eventualno desi da koji cd zasteka onda smanji na 8x.

To vrijedi za Audio cd-e, a sve ostalo mozes bez problema paliti na 24x i vise.

Vazno je reci ako neznas da prilikom przenja bi bilo dobro da su ti ostali programi ugaseni a ne da przis, gledas filmice na You Tubu, minimiziran Need for Speed i slicno i onda nece biti nikakvih problema.

Ako ide na ovim brzinama bez problema ti slobodno digni ljestvicu na vise brzineCool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
KaeR kaže...

Samo mali komentar u vezi brzine snimanja:

Po meni je sve OK dok ne prelaziš 16x (s bilo kojom pržilicom), budući da pržilice rade u CLV (constant linear velocity) načinu do te brzine, pa nema mogućnosti pojave čujnih prekida (npr. neke stare pržilice su imale taj problem - iz vlastitog iskustva govorim), dok iznad 16x snimaju u Z-CLV, P-CAV ili CAV (constant angular velocity) načinu rada, pa se može pojaviti čujna greška u trenucima promjene brzine.

Pozdrav.

Šta smatraš pod starim pržilicama? Imam pržilicu na IDE.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice