Problem poslije instalacije XP

poruka: 9
|
čitano: 1.489
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem posloje instalacije XP
pitanje

Posloje formatiranja instalirao sam XP sa SP2.Sve je bilo u redu tokom inst. ali sam odmah ustanovio da prilikom rada klizačem (scroll) sve drhti i ide totalno sporo.I poslije SP3 ista stvar.Mislim da sam inst. sve driv. ili samo mislim.Molim vas da mi predložite riješenje.

miki

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem posloje instalacije XP
mikialmin kaže...

Posloje formatiranja instalirao sam XP sa SP2.Sve je bilo u redu tokom inst. ali sam odmah ustanovio da prilikom rada klizačem (scroll) sve drhti i ide totalno sporo.I poslije SP3 ista stvar.Mislim da sam inst. sve driv. ili samo mislim.Molim vas da mi predložite riješenje.

Moraš instalirati drivere za grafičku.
17 godina

Meni se cini da ti nisi instalirao drivere za graficku karticu. Instaliraj drivere za graficku i probaj.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
protjeran
boxer kaže...

Meni se cini da ti nisi instalirao drivere za graficku karticu. Instaliraj drivere za graficku i probaj.

Slažem se, meni se isto nedavno dogodilo, čak mi je trzalo dok sam micao prozore uokolo. Instalirao drivere i sad sve radi k'o po loju.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
Problem posloje instalacije XP

Definitivno ti je do drivera, Samo bubni sve drivere: od ploce preko directX-a pa do graficke. U biti driveri za graficku su kljucni u cijeloj prici.

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Miki77 kaže...

Definitivno ti je do drivera, Samo bubni sve drivere: od ploce preko directX-a pa do graficke. U biti driveri za graficku su kljucni u cijeloj prici.

Ma samo drivere za grafu instalira i gotov je, to je sve što mu treba za normalan rad, premda je dobra ideja instalirati najnovije drivere za bolji rad.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Samo drivere stavi i sve ce bit kao normalnoCool

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kada ne stavis drivere za grafičku....kompjuter ti se koristi deffaultnim postavkama...znaci racuna ti grafičku kao da si stavio plug and play....i nema dovoljno snage da sve izvrsava....zato ti sve drhti kada scrolas ili pomičeš prozpre po   ekranu....zato stavi drivere od grafičke...nastoj skinuti što novije....i instalirati ih....i to bi trebalo sve rijesiti...ili otiđi u computer menagment i vidi dali gdje imas žutih krugića sa upitnikom ili uskličnikom.....ako gdje imas onda za to trebas instalirati drivere.....javi jesi uspija.....

DesignIsMy Life 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Riješeno!!

Skinuo sam najnovije drivere za grafulju i sve je OK. Hvala na savjetima svima.

miki
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice