Posloje formatiranja instalirao sam XP sa SP2.Sve je bilo u redu tokom inst. ali sam odmah ustanovio da prilikom rada klizačem (scroll) sve drhti i ide totalno sporo.I poslije SP3 ista stvar.Mislim da sam inst. sve driv. ili samo mislim.Molim vas da mi predložite riješenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posloje formatiranja instalirao sam XP sa SP2.Sve je bilo u redu tokom inst. ali sam odmah ustanovio da prilikom rada klizačem (scroll) sve drhti i ide totalno sporo.I poslije SP3 ista stvar.Mislim da sam inst. sve driv. ili samo mislim.Molim vas da mi predložite riješenje.
Meni se cini da ti nisi instalirao drivere za graficku karticu. Instaliraj drivere za graficku i probaj.
Meni se cini da ti nisi instalirao drivere za graficku karticu. Instaliraj drivere za graficku i probaj.
Definitivno ti je do drivera, Samo bubni sve drivere: od ploce preko directX-a pa do graficke. U biti driveri za graficku su kljucni u cijeloj prici.
Definitivno ti je do drivera, Samo bubni sve drivere: od ploce preko directX-a pa do graficke. U biti driveri za graficku su kljucni u cijeloj prici.
Samo drivere stavi i sve ce bit kao normalno
kada ne stavis drivere za grafičku....kompjuter ti se koristi deffaultnim postavkama...znaci racuna ti grafičku kao da si stavio plug and play....i nema dovoljno snage da sve izvrsava....zato ti sve drhti kada scrolas ili pomičeš prozpre po ekranu....zato stavi drivere od grafičke...nastoj skinuti što novije....i instalirati ih....i to bi trebalo sve rijesiti...ili otiđi u computer menagment i vidi dali gdje imas žutih krugića sa upitnikom ili uskličnikom.....ako gdje imas onda za to trebas instalirati drivere.....javi jesi uspija.....
Riješeno!!
Skinuo sam najnovije drivere za grafulju i sve je OK. Hvala na savjetima svima.