Preporuka player-a poput VLC-a

poruka: 2
|
čitano: 16.289
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Moze preporuka plejera popu VLC-a i FripTV-a.
Znaci bitno mi je da moze stremat kanale preko linkova.

I jos ako mozda netko zna odgovor na pitanje zasto mi VLC automatski
prebacuje kanale koje streamam preko neta, znaci nakon 5-10min kanal se samo presalta na
sljedeci. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pravu alternativu za VLC još nisam pronašao, razlog tomu je i što ga još uvijek koristim (ma da se nešto ruši u zadnje vrijeme  {#}). Jednostavno mi je nezamjenjiv za poneki stream pogledat.

Ponekad pokrenem i Readon TV Movie Radio Player ako želim pogledati koji stream kanal (svakodnevno se update-aju).

Što se tiče program koji sliče VLC Playeru to je svakako Kantaris Media Player , koji je zapravo rađen na "kosturu" VLC-a, također ima opciju stream kanala (otvaranja URL-ova) i poneke zgodne opcije poput pluginova s kojim ovaj program postaje pravi mali multimedijalni centar.

Kad smo već kod multimedijalnih centara, svakako vrijedi spomenuti XBMC. Moja preporuka je da ga probaš jer ako ti se svidi, vjerovatno nećeš drugo niti trebati. Da ovdje ne nabrajam pogledaj si na službenim i wiki stranicama koje sve mogućnosti posjeduje.

Također postoji i tema na ovom forumu:

http://www.bug.hr/forum/post/audio-video-playeri-recorderi/streamajmo-veselo/2305258.aspx

Problem vezan za automatsko prebacivanje stream kanala u VLC-u se događa zbog trenutnog prekda streama, pa ga player očitava kao da je kanal završio i prebacuje ga na slijedeći jer su URL-ovi postavljeni kao playlista, to se spriječava ovako:

Ctrl+P\Show settings-All\Playlist\kvačica na Repeat current item\Save

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice