Pomoć Igrica se nevidi u program files

poruka: 7
|
čitano: 3.322
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Instaliro sam igricu u program files ali se nevidi.Probo sam podesit u folder options show hidden files i ništa opet nema igrice.Dok idem ponovno instalirat biram program files i onda se vidi folder od igrice nekužim šta da napravim.Molim pomoč unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi siguran da je nisi slučajno ubacio na pogrešno mjesto, to se meni znalo dogoditi.

Pogledaj jel je on ubacio u C:, gdje inače pokušava ubaciti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć Igrica se nevidi u program files

100% siguran jel dok idem ponovno instalirat biram opet c, program files i onda se vidi da je več instalirana.

17 godina

razlog traženja foldera? (kopiranje potrebnog dijela da bi igra radila.., OK).

-imaš ikonu na desktopu? - desni klik, properties, open file location. Ako je igra koja koristi win-game, neće otvoriti folder. Tad ovisno o verziji OSa koji koristiš (za sad samo predpostavka windowsi, ali koji?? kao i koja igra..?)..

.. da bi preskočio podešavanje prikaza (hidden, system.. jer nešto očigledno nisi omogućio) u exploreru, addressbar upiši stazu (path) npr C:\program files\ime igre i stisni enter. Igra može biti u progra~1, ili program files(x86) ... ili bilo gdje drugdje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam windows 7 igrica je dungeon siege 3 i nema ikone na desktopu,igrica je instalirana ali jednostavno nema foldera.Probo sam search,probo sam preko adressbar i nema je a dok idem ponovno instalirat biram preko install menu istu lokaciju c:\program files i onda se vidi da je tamo več instalirana .

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 12:17 (stribor22).
17 godina
stribor22 kaže...

Imam windows 7 igrica je dungeon siege 3 i nema ikone na desktopu,igrica je instalirana ali jednostavno nema foldera.Probo sam search,probo sam preko adressbar i nema je a dok idem ponovno instalirat biram preko install menu istu lokaciju c:\program files i onda se vidi da je tamo več instalirana .Igrica je piratska od reloadeda i njegov je instal menu samo biraš gdje da je instalira možda zato neče ali svima drugima radi nekužim zašto se nevidi tamo gdje sam instaliro kad je njegov install menu vidi u tom folderu.

- o pirateriji se netreba tipkati.. (pssst).

-stazu koji ti install ponudi (gdje vidiš da je već instalirana) upiši ili još bolje copy-pasteaj u explorer. Ako folder postoji mora ga otvoriti, ako ga ne otvori igra nije instalirana (jer nema ni ikone), imaš neki problem koji trebaš rješiti. Dali je to verzija (nisi rekao koja... ne zanima me 'sedmica' jer je to lako za pogoditi), postavke UACa, administrator acc, nedovoljno mjesta na HDDu, loš install-oštećen medij, nedostatak VGA ili drivera itd. itd..

-nikakve korisne podatke nisi naveo, samo 'neće'... dok (nepotrebno) spominješ riječ na 'P' s relaod.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Rješio sam problem upalio tenkove{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice