Novi MSN ne radi?

poruka: 20
|
čitano: 9.800
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?
pitanje

instaliro sam novi messenger 2009 i nece mi se spojiti,pise da je usluga trenutno nedostupna. ima mozda neko kakvo rjesenje??

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi MSN ne radi?
prihvaćeno rješenje
Tudum kaže...

instaliro sam novi messenger 2009 i nece mi se spojiti,pise da je usluga trenutno nedostupna. ima mozda neko kakvo rjesenje??

hvala

standardni problem, ovako, skini ovaj programčić on će obrisat sve u vezi tog msn-a kojeg si instaliro, jer ta zadnja verzija ima problema pri instalaciji i to se mnogima događa, kad počistiš sve skini neku raniju verziju wlm 9 ili 8,5 onda će ti se oni sami nadogradit na najnoviju verziju tako će ti radit i bit će sve u redu!!!

http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/ZapMessenger.shtml

16 godina
neaktivan
autorov komentar

problem rjesen.

puno hvala

16 godina
neaktivan

da bezveze ne otvaram novu temu napisati cu ovdje - kada god nekome napisem poruku jednostavno pise da nije dostavljena i izbaci me, tako je sa svakom verzijom.Sto da napravim??helppp

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

zanimljivo, prvi put čujem, jel se možeš spojit normalno i sve to vidiš tko je online???

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da sve vidim, samo kad napisem poruku izbaci me

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

el javi kaku grešku bilo šta, el isključi samo onaj prozor za dopisivanje ili te otkonektira??

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRonaldo kaže...

el javi kaku grešku bilo šta, el isključi samo onaj prozor za dopisivanje ili te otkonektira??

diskonektira me
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

instalirao sam novi msn 2009 i kad ga otvorim ne mgu da se ulogujem,nista mi ne izbacuje ali nece da prihvati kada idem na sign-in.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
sasa_bg kaže...

instalirao sam novi msn 2009 i kad ga otvorim ne mgu da se ulogujem,nista mi ne izbacuje ali nece da prihvati kada idem na sign-in.

moga si procitati priv i drugi post, ajde napravi kao sto je objasnjeno u drugom postu!
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;)
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

kad sam skinuo ''zap messenger'' i pokusao da otvorim izbacilo mi ''The application failed to initialize prpoperly(0x0000135)Click OK to terminate the applications

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

Kada kliknem da se ulogujem on pocne sa ucitavanjem i kao da prekine,ne izbaci nista ali se vrati na pocetak.Ima li neko resenje za taj problem?

CVELE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

ne zelim otvorit novu temu, moj frend ima problem sto msn nece da se otvori, prije je radio...ima win7 i jel netko zna cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
abajagil kaže...

ne zelim otvorit novu temu, moj frend ima problem sto msn nece da se otvori, prije je radio...ima win7 i jel netko zna cemu je problem?

a da malo pobliže opišeš problem? ili misliš da je na forumu vidoviti milan?

16 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

nista sada, Regisrty Booster 2010 je rijesio problem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uradila sam kao sto je napisano medutim bilo koju verziju da pokusam instalirati pise mi ima neka greska.sta sad?

15 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

Koji si MSN instalirala i koju ti grešku javlja?

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

Uradila sam sve sto pise u drugom kom, ali kada hocu da instaliram bilo koji drugi msn, izbacuje da postoji vec jedan i da se ne moze instalirati novi dok taj ne obrisem, a u racunaru ne postoji ni jedan, moze neko da mi kaze u cemu je problem??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi MSN ne radi?
NaCa90 kaže...

Uradila sam sve sto pise u drugom kom, ali kada hocu da instaliram bilo koji drugi msn, izbacuje da postoji vec jedan i da se ne moze instalirati novi dok taj ne obrisem, a u racunaru ne postoji ni jedan, moze neko da mi kaze u cemu je problem??

Start - Run i upiši installer kao na slici:

potraži u folderu Windows live messenger (ili tasko nešto) pa desni klik na to i odaberi deinstaliranje:
EDIT: ovako piše za messenger:

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 1:42 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan
Novi MSN ne radi?

Ok, hvala, probacu.. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice