instaliro sam novi messenger 2009 i nece mi se spojiti,pise da je usluga trenutno nedostupna. ima mozda neko kakvo rjesenje??
hvala
instaliro sam novi messenger 2009 i nece mi se spojiti,pise da je usluga trenutno nedostupna. ima mozda neko kakvo rjesenje??
hvala
hvala
http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/ZapMessenger.shtml
problem rjesen.
puno hvala
da bezveze ne otvaram novu temu napisati cu ovdje - kada god nekome napisem poruku jednostavno pise da nije dostavljena i izbaci me, tako je sa svakom verzijom.Sto da napravim??helppp
zanimljivo, prvi put čujem, jel se možeš spojit normalno i sve to vidiš tko je online???
da sve vidim, samo kad napisem poruku izbaci me
el javi kaku grešku bilo šta, el isključi samo onaj prozor za dopisivanje ili te otkonektira??
el javi kaku grešku bilo šta, el isključi samo onaj prozor za dopisivanje ili te otkonektira??
instalirao sam novi msn 2009 i kad ga otvorim ne mgu da se ulogujem,nista mi ne izbacuje ali nece da prihvati kada idem na sign-in.
instalirao sam novi msn 2009 i kad ga otvorim ne mgu da se ulogujem,nista mi ne izbacuje ali nece da prihvati kada idem na sign-in.
kad sam skinuo ''zap messenger'' i pokusao da otvorim izbacilo mi ''The application failed to initialize prpoperly(0x0000135)Click OK to terminate the applications
Kada kliknem da se ulogujem on pocne sa ucitavanjem i kao da prekine,ne izbaci nista ali se vrati na pocetak.Ima li neko resenje za taj problem?
ne zelim otvorit novu temu, moj frend ima problem sto msn nece da se otvori, prije je radio...ima win7 i jel netko zna cemu je problem?
ne zelim otvorit novu temu, moj frend ima problem sto msn nece da se otvori, prije je radio...ima win7 i jel netko zna cemu je problem?
a da malo pobliže opišeš problem? ili misliš da je na forumu vidoviti milan?
nista sada, Regisrty Booster 2010 je rijesio problem :)
uradila sam kao sto je napisano medutim bilo koju verziju da pokusam instalirati pise mi ima neka greska.sta sad?
Koji si MSN instalirala i koju ti grešku javlja?
Uradila sam sve sto pise u drugom kom, ali kada hocu da instaliram bilo koji drugi msn, izbacuje da postoji vec jedan i da se ne moze instalirati novi dok taj ne obrisem, a u racunaru ne postoji ni jedan, moze neko da mi kaze u cemu je problem??
Uradila sam sve sto pise u drugom kom, ali kada hocu da instaliram bilo koji drugi msn, izbacuje da postoji vec jedan i da se ne moze instalirati novi dok taj ne obrisem, a u racunaru ne postoji ni jedan, moze neko da mi kaze u cemu je problem??
Start - Run i upiši installer kao na slici:
potraži u folderu Windows live messenger (ili tasko nešto) pa desni klik na to i odaberi deinstaliranje: EDIT: ovako piše za messenger:Ok, hvala, probacu..