Neugodno štekanje

poruka: 3
|
čitano: 1.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Neugodno štekanje

Pozdrav,

imam jedan problem koji ne mogu razumjeti. Prije nepunih tjedan dana sam nabavio računalo, ovo su komponente:

MBO: Asrock Z77 Pro3 - Intel Z77
CPU: i5-3550 3.3 GHz/1155 Ivy
RAM: DDR3 8GB Corsair 1600
VGA: Sapphire HD7850, 2GB GDDR5
HDD: Seagate 1TB SATA3 64MB
Napajanje: Corsair 600W CX

Što se događa? Pa igrao sam Fable 3, na max detaljima jer sam uvjeren da to može moje računalo bez problema prikazivati. Imao sam uključen utorrent. Nakon oko 2,5 sata igre počne štekati zvuk, možda i ponešto igra. Izašao sam van iz igre i ušao u PES 2013. Tamo je počeo snažno štekati zvuk, krčiti. Temperature su ok i računalo se ne pregrijava. Nakon toga sam izašao iz pesa i isključio utorrent. Ponovno sam ušao i štekanja više nije bilo. Ponovno sam izašao, uključio utorrent i ponovno ušao i da... štekanja opet nije bilo :S Izašao sam posljednji puta i pokrenuo 3d mark, nije niti tamo štekalo.

Već je bio jednom na servisu, odmah na početku, i zamjenjena mu je grafička kartica. Ali sada me brine ovo. Što dovodi do tog krčenja? Zašto sam od sebe prestane raditi probleme? Što mi je činiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neugodno štekanje

mozda nesto s zvucnom?

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neugodno štekanje

Moguce da driveri integrirane zvucne rade problem, trebao si kupiti ipak malo bolju plocu za taj CPU.

Updateaj drivere.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 1:36 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice