Nesto za prevest i Sony Vegas problem

poruka: 8
|
čitano: 2.364
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo posto mi nitko nie htio pomoc u nespavalicama i bircu pa sam bio prisiljen otvorit temu jer mi je ovo vazno,bez  tog nemrem film si montirat koji snimim za youtube i nemrem igru instalirat.

Problem je ovaj,sony je radio prije vec duze vrijeme i sad odjedanput nece neg sam pise nesto za directx i nista(instalirao sam nanovo dx)Cak sam mislio da je do programa pa sam poceo koristit Sony vegas 8.0 al i kod njega je isto tak..I mozete li mi prevest ili barem rec sta da napravim da instaliram igru kak treba? Ja neznam kak jer nerazumijem ruski.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 8:26 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nesto za prevest i Sony Vegas problem
Fake_Alert kaže...

Evo posto mi nitko nie htio pomoc u nespavalicama i bircu pa sam bio prisiljen otvorit temu jer mi je ovo vazno,bez  tog nemrem film si montirat koji snimim za youtube i nemrem igru instalirat.

Problem je ovaj,sony je radio prije vec duze vrijeme i sad odjedanput nece neg sam pise nesto za directx i nista(instalirao sam nanovo dx)Cak sam mislio da je do programa pa sam poceo koristit Sony vegas 8.0 al i kod njega je isto tak..I mozete li mi prevest ili barem rec sta da napravim da instaliram igru kak treba? Ja neznam kak jer nerazumijem ruski.

parobaj reinstalirat PC...ako sve načine što znaš napravio

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina

Nekuzim kak se mi to onda pomoc,mora bit neka caka zas mi to neradi..I daj mi pomozite s ovim za igru neznam kaj pise.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Nekuzim kak se mi to onda pomoc,mora bit neka caka zas mi to neradi..I daj mi pomozite s ovim za igru neznam kaj pise.

gle, windowsi su poznati da ako je njegov vlasnik neodgovoran da se brzo zaprljaju i pocinju zezat, zato bi bilo dobro da ga probas malo ocistiti sa nekim programima ili sto bi ti ja preporucio da reinstaliras OS i budes pametniji tj. da ne instaliravas sve moguce programe na koje naidjes...imaj si 5 do 6 njih koji su ti neophodni i komp ce ti raditi ko svicarski sat

01010100 01001001 01001111
16 godina
Tionio kaže...
Fake_Alert kaže...

gle, windowsi su poznati da ako je njegov vlasnik neodgovoran da se brzo zaprljaju i pocinju zezat, zato bi bilo dobro da ga probas malo ocistiti sa nekim programima ili sto bi ti ja preporucio da reinstaliras OS i budes pametniji tj. da ne instaliravas sve moguce programe na koje naidjes...imaj si 5 do 6 njih koji su ti neophodni i komp ce ti raditi ko svicarski sat

Gle,ja se znam koristit racunalom i znam programe koji su dobri za ciscenej i to.sam neznam ovo prevest i neznam zas mi ovo vise ne radi.Imao sam problema prije sa ovim OS om jer je ocito dirty pa cu si drugi stavit koji je clean i stvar rijesena..Sam me zanima ovo za StalkeraNeodlučan

16 godina
Fake_Alert kaže...
Tionio kaže...
Fake_Alert kaže...

Gle,ja se znam koristit racunalom i znam programe koji su dobri za ciscenej i to.sam neznam ovo prevest i neznam zas mi ovo vise ne radi.Imao sam problema prije sa ovim OS om jer je ocito dirty pa cu si drugi stavit koji je clean i stvar rijesena..Sam me zanima ovo za StalkeraNeodlučan

posto si rekao u nespavalicama da si to skidao!, da nije mozda problem u instalaciji....si probao kod frenda??

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan

za stalker skini PE Explorer sa neta otvori exe u njemu i nadji greske koje su pa ih copy na google translate pa vidi neka ti on prevede to barem priblizno... pa cesh znati stasta je problem...! a za sony iako ne koristim to Adobe Premiere je zakon ali prijatelj je imao slican problem pa je skinuo dirct x sdk i pocelo je da radi... btw ali najvjerojatnije se moze i jednostavnije to rijesiti nabaciti cu i ja taj sony pa davidim koje su mane ili da izazovem gresku... nekako daj malo jaci info o tome kad ga install sta sve trazi mozes sa PE Exom. vidjeti sta koji exe sve vuce i koji su mu potrebni dll.ovi .... toli od mene za sad

http://bootyring.com/
17 godina
neaktivan

imam problem kod sony vegas 10.

kad idem importat video dobijem error:

an error occurred while opening a codec.

ako idem drag n drop:

none of files dropped on vegas pro could be opened.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice