Nepoznati program

poruka: 8
|
čitano: 2.450
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nepoznati program

Pozdrav svima,

dobio sam od windows centra poruku da moram skinit oscilloscope OWON,tražim po googlu taj program ali nema nekih rezultata šta bi to moglo bit,evo ovo piše čemu služi (A driver is software that allows your computer to communicate with hardware or devices. Without drivers, the hardware you connect to your computer (for example, a video card or a webcam) will not work properly.)

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nepoznati program
PC Street Hacker kaže...

Pozdrav svima,

dobio sam od windows centra poruku da moram skinit oscilloscope OWON,tražim po googlu taj program ali nema nekih rezultata šta bi to moglo bit,evo ovo piše čemu služi (A driver is software that allows your computer to communicate with hardware or devices. Without drivers, the hardware you connect to your computer (for example, a video card or a webcam) will not work properly.)

To ti preko windows update provjerava tj skenira vaše računalo pa se našlo neki fale npr driver pa nije čudno da ti isporuče softvare i traže da instaliraš. Oprez radi najprije skeniraj s antivirusom ukoliko da nije posrijedi virus.

16 godina
neaktivan

Nebih to skidao, ne znam da je tako nešto u sklopu Microsofta.. Ajde stisni sliku toga.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
17 godina
neaktivan

Instaliro sam ga al neznam ni šta je?

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 22:55 (PC Street Hacker).
16 godina
neaktivan

Nisam baš siguran da je ovo Microsoftova aplikacija... Na tvom mjestu bih ju odmah uklonio i pročešljao računalo antivirusom poput Microsoft Security Essentials (ako imaš legalan sustav) ili nečime poput avasta ako nemaš.

16 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Pozdrav svima,

dobio sam od windows centra poruku da moram skinit oscilloscope OWON,tražim po googlu taj program ali nema nekih rezultata šta bi to moglo bit

Nisi bas nekakav hacker :D

http://www.owon.com.cn/eng/about.asp

http://www.google.com/search?q=owon+oscilloscope&hl=en&prmd=imvns&source=univ&tbm=shop&tbo=u&ei=3jmfTrXbMpHo-gbszJmEDQ&ved=0CFMQrQQ

Jesi li elektrotehnicke ili srodne struke i imao nekakav simulator instaliran na racunalu? :D

Windows ti nije rekao da skines osciloskop, nego driver za OWON-ove digitalne osciloskope koji se spajaju na racunala. Ocito je da vec imas instaliran taj driver, a windows te obavjestava da postoji novija verzija.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 23:05 (rustweaver).
16 godina
neaktivan

Vidim i ja da je to osciloskop na slici, ali gledam, pa ne mogu mi Windowsi sami nikako ponuditi da instalira takvu aplikaciju... :)

Ako si već imao instaliran osciloskop i nisi ga uklonio, onda je sve ok :)

16 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

ali gledam, pa ne mogu mi Windowsi sami nikako ponuditi da instalira takvu aplikaciju... :)

Hint: 100% mu nisu to windowsi ponudili zato sto im se tako sprdnulo. Garant je imao nesto instalirano sto je instaliralo te drivere. Windowsi jednostavno zele updateati te drivere.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 23:53 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice