Nemogu povećati rezoluciju

poruka: 8
|
čitano: 4.340
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imao sam problem sa BSODom kad igram COD5, pa sam stavio starije drivere za grafičku, sa185...  na 170.... imam Nvidijinu 9800 GTX+

sad više uopće ne mogu povećavati rezoluciju, u device manageru sam radio uninstall drivera, stavljao nove drivere i ništa.... HELP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemogu povećati rezoluciju

mozes probat sljedece... pokreni RUN i upisi regedit... u ljevom prozoru odi na HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/VIDEO tu imas par keyeva tipa {123... otvori ih i onda odi na onaj koji sadrzi Mon... u nazivu. U desnom prozoru imas vrijednosti DefaultSettings.XResolution i DefaultSettings.YResolution otvori svaku (pod Base promjeni u Decimal) i unesi postavke za rezoluciju

16 godina

Hvala na odgovoru, ali bile su već te postavke i nije se ništa promjenilo

16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Hvala na odgovoru, ali bile su već te postavke i nije se ništa promjenilo

koji OS koristiš??

bubamara.
16 godina

XP

16 godina
Diablo86 kaže...

Imao sam problem sa BSODom kad igram COD5, pa sam stavio starije drivere za grafičku, sa185...  na 170.... imam Nvidijinu 9800 GTX+

sad više uopće ne mogu povećavati rezoluciju, u device manageru sam radio uninstall drivera, stavljao nove drivere i ništa.... HELP

Izbriši drivere sa ovim programom.I onda instaliraj drivere sa CD-a,koji si dobio sa grafičkom karticom.

16 godina

Jesam i opet neće. U tom programu izaberem nvidia, i koliko god puta kliknem na start, uvijek piše da je obrisao iste stvari...

16 godina

jel onda nema pomoći, format?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice