Nemam zvuka opet

poruka: 19
|
čitano: 8.002
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

nisam iskusna po forumima, sva se izgubim od silnih postova, pa sam odlucila ovako..

imam laptop, Končar, Nada, star je 3,4 godine. (to je sve što znam), i svake godine sam morala reinstalirat Windowse. sad imam Win 7 i nemam zvuka! probala sam skinut Realtrek, ali bez uspjeha. na službenim Končar stranicama, nisam si mogla pomoć.. znam da postoji negdje link za taj drajver, ali ga ja ne mogu nać!

ako ima dobrih duša koje bi rado pomogli totalnoj neznalici, bila bih vrlo zahvalna!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nemam zvuka opet
16 godina
neaktivan

Ajde prije nego probaš ove drivere, uključi na windowsima Windows Update (klikneš start i samo to upišeš) i skini nadogradnje.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
14 godina
neaktivan

skinula sam prvi na popisu, i sad imam ikonicu AvRack, i svejedno nemam zvuka....

ne mogu pokrenuti Windows Update, jer nemam orginalne windowse, (ili to nije bitno?? ), što sam otkrila netom prije što sam opet morala reinstalirat..

imate jos kakvu ideju? znam da miscrosoftovim stranicama postoji nekakav driver, ali jednostavno ga ja ne mogu naći.. ajde, molim vas, pomognite bar još malo :D

16 godina
protjeran
nisam-plavuša kaže...

nisam iskusna po forumima, sva se izgubim od silnih postova, pa sam odlucila ovako..

imam laptop, Končar, Nada, star je 3,4 godine. (to je sve što znam), i svake godine sam morala reinstalirat Windowse. sad imam Win 7 i nemam zvuka! probala sam skinut Realtrek, ali bez uspjeha. na službenim Končar stranicama, nisam si mogla pomoć.. znam da postoji negdje link za taj drajver, ali ga ja ne mogu nać!

ako ima dobrih duša koje bi rado pomogli totalnoj neznalici, bila bih vrlo zahvalna!

Taj Končarov laptop se baš zove samo tako ili ima još neka oznaka uz to, brojke , slova ....

14 godina
neaktivan
nisam-plavuša kaže...

skinula sam prvi na popisu, i sad imam ikonicu AvRack, i svejedno nemam zvuka....

ne mogu pokrenuti Windows Update, jer nemam orginalne windowse, (ili to nije bitno?? ), što sam otkrila netom prije što sam opet morala reinstalirat..

imate jos kakvu ideju? znam da miscrosoftovim stranicama postoji nekakav driver, ali jednostavno ga ja ne mogu naći.. ajde, molim vas, pomognite bar još malo :D

mozes pokrenut update bez brige samo nemoj skinut file KB(971033) sve ostalo mozes,par puta sam i skinuo taj update i nije nista bilo ali par puta sam imao problema i doslo mi je da nisu orginal tako da ga bolje nemoj skidat,nista ti ni nece donjet

14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

kada odes u control panel i device manager jel imas kakav zuti upitnik?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 18:48 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

blackfoot: da, samo se tako zove, Nada, i čini mi se da je Nada 2

Blade Runner: probala sam Windows Update i pokazuje mi samo da moram prvo skinut nesto kojim zasticujem od Genuisa (tako nekako, ne mogu kopirati da pokazem)

i da! u Control Panelu uopce nemam Device Manager! niti ga kroz search izbacuje....

propali slučaj, ha? :((

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nisam-plavuša kaže...

blackfoot: da, samo se tako zove, Nada, i čini mi se da je Nada 2

Blade Runner: probala sam Windows Update i pokazuje mi samo da moram prvo skinut nesto kojim zasticujem od Genuisa (tako nekako, ne mogu kopirati da pokazem)

i da! u Control Panelu uopce nemam Device Manager! niti ga kroz search izbacuje....

propali slučaj, ha? :((

moras imat,ako nisi mjenjala ikone u control panelu onda klikni control panel i tamodi ti pise view by:   stavi small icon,mozes i large icon i naci ces device manager,aj probaj

14 godina
neaktivan

jedini device koji imam je sound and audio device... ali to nije to...

14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

a dalje neznam,i u searchu kad napises device mora bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

probaj ovako Desni klik na my computer,propertise i prvo gore mora bit device manager

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

Drivere za Končar laptope imaš ovdje:

http://download.koncar-inem.hr/public/notebook/driveri/

Ako i dalje neide javi pa čemo preko TeamViewera nešto sredit.

Isto tako možda nema drivera za tvoj laptop (za Windows 7).

Koji OS si imala prije?

World Championships: 7, GP started: 285, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ako i dalje neide javi pa čemo preko TeamViewera nešto sredit.

Isto tako možda nema drivera za tvoj laptop (za Windows 7).

Koji OS si imala prije?

da slazem se,pomogao bis joj.pozz

14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

probala sam preko tog linka, pokazuje se error...

dobra vijest: nasla sam device manager :)) imam 3 zute zastavice, i to kod bluetootha i 2 kod procesora (pise Genuine Intel).. losa vijest: to sam pretrazila i prije, i svejedno nisam nasla nesto sto bi mi pomoglo da dobijem zvuk... ili sam opet krivo gledala? :(

prije win 7, imala sam win xp...

0 0 hvala 0
17 godina
nisam-plavuša kaže...

probala sam preko tog linka, pokazuje se error...

dobra vijest: nasla sam device manager :)) imam 3 zute zastavice, i to kod bluetootha i 2 kod procesora (pise Genuine Intel).. losa vijest: to sam pretrazila i prije, i svejedno nisam nasla nesto sto bi mi pomoglo da dobijem zvuk... ili sam opet krivo gledala? :(

prije win 7, imala sam win xp...

F1-IVO kaže...

..

-link je OK.

Potrebno je dati precizan opis/naziv notebooka, -chipset/MBO, ovako možda pogodimo...

(- daj prnscr device managera, pokreni CPU-z ili everest.. )

-audio je vjerojatno ADI-neki broj, (SoundMax) probaj s Asusovih/HPovih.. ali može biti i HDA ili AC97 pa windowsi 32-64 bit itd..

pokušaj 1. ADI SoundMAX AD1984A Audio Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

sta ti ne pise ispod procesors -sound video i game controllers,imas tu zuti upitnik?a i ovaj link sto ti je F1 dao bi ti bio od pomoci

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 1:26 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemam zvuka opet

sve bi ti se to samo sredilo da pokrenes win update

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nisam-plavuša kaže...
....

Pokreni Windows Updates i sigurno će ti odmah ponuditi drivere.

Lijek za ''original'' Windowse imaš na PP!! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice