Ne zeli ocitat crysis cd... pomoc!

poruka: 13
|
čitano: 2.384
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ne zeli ocitat crysis cd... pomoc!!!

dakle stavim cd i ne zeli mi ga ocitat... igricu sam vec prije bio instaliro i preso to svise puta i sad odjednom ne zeli... pomoc! sta da napravim ako se uopce moze

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ne zeli ocitat crysis cd... pomoc!!!

Moguce da je oštećen medij. Zato ja igre koje imam original ili kupim preko steama ili ih aktiviram tamo. Mozes dodat CD-key crysisa i onda imas digitalnu distribuciju Crysisa gdje god da si. Samo upisi CD key (u meniju games dole imas "activate game on steam" il tak neš) koji si dobio s igrom i to je to. Tada samo skines Crysis i instaliras preko steama i viola :)

http://store.steampowered.com/ - tu skines steam

Na taj način se ne moraš navlacit sa CDovima i mogucnosti da se oštete i postanu neupotrebljivi

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 15:43 (mislav_01).
16 godina
neaktivan

probaj neki drugi staviti dvd pa provjeri da li njega cita, mozda ti je hardver pregorio

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
17 godina
damian123 kaže...

dakle stavim cd i ne zeli mi ga ocitat... igricu sam vec prije bio instaliro i preso to svise puta i sad odjednom ne zeli... pomoc! sta da napravim ako se uopce moze

Misliš neće pokrenut autorun ili uopće neočitava ništa u pod cd/dvd drive?

Ako očitava CD/dvd onda uđeš u njega i pokreneš setup ,a ne autorun.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

nadji program bad copy pa sa njim probaj prebaciti na hard pa instaliraj sa harda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probo sam stavit neki drugi dvd i njega ocita al taj crysis jos uvjek nece... a nis onda cu instalirat crysis warhead...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako ti na toj konfi iz potpisa igras crysis da mi je znati...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Možda se začudiš,ali Crysis je jako optimizirani,ja sam ga na starom kompu Celeronu 1.7 GHz,512MB Rama i redeon 9600 XT sa 256 MB,bez problema igrao na najmanjoj rezoluciji na low.I čudno igra nije trzala.

Kaj se tiče DVD-a od Crysis-a,najvjerojatnije je oštećen,još pogotovo ako je DL-DVD.Ti DVD-i baš nisu pouzdani,je sve kaj imam radije stavljam na 2 DVD-a,jer su mi neki odjednom smo postali nečitki,ili su na prijelazu jednog sloja u drugi bili oštećeni.

16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

preso sam i crysis i crysis warhead na low 1280x1024 sa malo stekanja na pocetku i 10-15 fps...

16 godina
neaktivan
toma kaže...
malina22 kaže...

Možda se začudiš,ali Crysis je jako optimizirani,ja sam ga na starom kompu Celeronu 1.7 GHz,512MB Rama i redeon 9600 XT sa 256 MB,bez problema igrao na najmanjoj rezoluciji na low.I čudno igra nije trzala.

Kaj se tiče DVD-a od Crysis-a,najvjerojatnije je oštećen,još pogotovo ako je DL-DVD.Ti DVD-i baš nisu pouzdani,je sve kaj imam radije stavljam na 2 DVD-a,jer su mi neki odjednom smo postali nečitki,ili su na prijelazu jednog sloja u drugi bili oštećeni.

i ja sam ga sa ovom konfom preso isto ko ti.. i da igra je na DVD-RDL

17 godina
neaktivan

Najbezbolnije ti je napravit ovo sto sam ja reko

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Moguce da je oštećen medij. Zato ja igre koje imam original ili kupim preko steama ili ih aktiviram tamo. Mozes dodat CD-key crysisa i onda imas digitalnu distribuciju Crysisa gdje god da si. Samo upisi CD key (u meniju games dole imas "activate game on steam" il tak neš) koji si dobio s igrom i to je to. Tada samo skines Crysis i instaliras preko steama i viola :)

http://store.steampowered.com/ - tu skines steam

Na taj način se ne moraš navlacit sa CDovima i mogucnosti da se oštete i postanu neupotrebljivi

Baš sam probao iz znatiželje i dobio sam poruku "invalid cd key". Nakon toga gledam na stranicama koje su podržane igre za aktivaciju i Crysisa nigdje. Baš me zanima kako si ti uspio.

Inače, ja sam problem ubacivanja cd-a riješio programom GameJackal  - prednost je što su podržane i igre kojih nema na steamu. Zasad mi sve radi bez problema.

17 godina
neaktivan

Nisam uspio. Pretpostavio sam da se može pošto nude krajsis da se kupi na njihovim stranicama. Pa ako se moze kupit zakljucio sam da se moze i dodat vec kupljena kopija. Ako to nije slučaj ispričavam se Mršti se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice