Nakon pokretanja svaki program se ruši

poruka: 28
|
čitano: 4.205
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Jako cudan problem HELP
kao sto i naslov govori imam jako cudan problem. Znaci s kompom nemogu nist bilo sto pokrenem odmah se srusi npr pokrenem cod i napise cod2mp.exe stopped working i tako za bilo koju igru...pokrenem google chrome i opet isto pokrenem winamp i opet isto da ne nabrajam dalje znaci bilo kai pokrenem za 1-2 sec se aplikacija (cod, winamp bilo kai) srusi....tai problem se pojavio jucer....ok kazem ja necu se za*ebavat i dns formatiram particiju i stavim sve na novo windowse i sve igre....i pokrenem NFS Shift 2 igram 5 minut igra se srusi i opet sam na istome kao i jucer. Cjeli komp sam skenirao sa AVG 2011 i s Avirom virusa nije bilo....jel zna sta bi to moglo biti? Puno hvala Konfa u moj PC
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 18:17 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jako cudan problem HELP

Stavi procesor na normalnu radnu frekvenciju,jer vidim da ti je proc klokan a meni se to znalo dešavati kad nije imao dovoljno napona.Probaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Jako cudan problem HELP
Zizo kaže...

Stavi procesor na normalnu radnu frekvenciju,jer vidim da ti je proc klokan a meni se to znalo dešavati kad nije imao dovoljno napona.Probaj.

Stavil sam na default tj na 3.4 GHz al ne pomaze
15 godina
neaktivan

iako si skenirao ne mora značit da nije virus.. ako nemožeš otvorit task managera ili ako pola task managera fali onda je virus

I’m the juggernaut b*tch.
15 godina
Jako cudan problem HELP

Siguran sam da je problem hardverske prirode,probaj s resetom biosa,provjeri grafe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
munjovoz kaže...

iako si skenirao ne mora značit da nije virus.. ako nemožeš otvorit task managera ili ako pola task managera fali onda je virus

Mogu otvorit task menager i upravo ga otvorio i sve je na mjestu
18 godina

Standardna procedura: provjeri imaš li odgovarajuće i aktualne drivere za sav hardver u računalu, zatim memtestom provjeri RAM, i recimo HD Tuneom hard disk...

KaeR
15 godina
Zizo kaže...

Siguran sam da je problem hardverske prirode,probaj s resetom biosa,provjeri grafe.

Ok probat cu pa javim
15 godina
KaeR kaže...

Standardna procedura: provjeri imaš li odgovarajuće i aktualne drivere za sav hardver u računalu, zatim memtestom provjeri RAM, i recimo HD Tuneom hard disk...

Sve najnovije drivere imam dns instalirao win7 i sve najnovije drivere skinuo...ove programe nemogu skinut jer s kompom nis nemogu...kad dode buraz doma onda ce mi dat pass od laptopa pa da skinem programe
15 godina
Zizo kaže...

jesam al nepomaze
15 godina

jel zna jos netko kakvo rjesenje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: Nakon pokretanja svaki program se ruši

Pokreni neku live distribuciju Linuxa - ako će ti dobro raditi, onda je najvjerojatnije problem u hardveru. Također, obavezno istestiraj memoriju programom Memtest86+ - to bi trebao napraviti zapravo i prije nego probaš Linux.

Uglavnom, prije nego napraviš te stvari nemamo o čemu dalje razglabati. Samo ćemo napamet nabadati. Probaj pa javi rezultate.

15 godina
mbaksa kaže...

Pokreni neku live distribuciju Linuxa - ako će ti dobro raditi, onda je najvjerojatnije problem u hardveru. Također, obavezno istestiraj memoriju programom Memtest86+ - to bi trebao napraviti zapravo i prije nego probaš Linux.

Uglavnom, prije nego napraviš te stvari nemamo o čemu dalje razglabati. Samo ćemo napamet nabadati. Probaj pa javi rezultate.

{#}

15 godina
mbaksa kaže...

testirano s memtest-om i izbacio mi ovo....

EDIT: imam 2GB kingstona i 2GB kingmaxa jel to ima kakve veze il je to sve isto?

14 godina
neaktivan

Moraš memoriju testirati prije samih windowsa ali iz iskustva ti mogu reći da je 100% memorija u pitanju, e sad ako nemaš vremena za testiranje ili neznaš lijepo ugasi komp i izvadi jednu pločicu memorije pa pokušaj s jednom pa dali sve radi normalno pa s drugom dok ti se kvar opet ne manifestira onda znaš da je ta koja je u kompu neispravna.

t.r.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
T-Rad kaže...

Moraš memoriju testirati prije samih windowsa ali iz iskustva ti mogu reći da je 100% memorija u pitanju, e sad ako nemaš vremena za testiranje ili neznaš lijepo ugasi komp i izvadi jednu pločicu memorije pa pokušaj s jednom pa dali sve radi normalno pa s drugom dok ti se kvar opet ne manifestira onda znaš da je ta koja je u kompu neispravna.

ok idem probam....pa kasnije javim razultate....

16 godina
neaktivan

Možda nema veze, ali meni se to javlja samo kada radim s "Subtitleworkshopom" na Win7x64Ult. i na Ubuntu 10.04.2 x32 s "Subtitleeditorom". Ne na svim titlovima, zadnji je ovaj dotični "Battle of Los Angeles". Laptop Toshiba L500 12P.
SSSorrryyy na ubacivanju u tvoj problem{#}

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

svo slike...testiral sam jednu plocicu pa onda drugu i error-a nije bilo....a kad su zajedno pronade 4 error-a

pls help

Kingston 2048mb testirano 0 error-a Kingston 2048mb testirano 0 error-a
Kingmax 2048mb testirano 0 error-a Kingmax 2048mb testirano 0 error-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam ti jednom imao 4(2x2) gige kingmaxa i 2(1x1) gige crucial ballistixa i ballistix mi nije htio radit ni s jednom drugom memorijom,uvjek su bili problemi,al meni se vec pri bootanju javio problem tj.nije htio se sistem dignut,pa kad sam malo proguglao otkrio sam da je i par ljudi imalo probleme s ballistixom(ballistixa prodao uzeo ocz platinum),tak da ti je moj savjet da nabavis jos neke memorije i isprobaj ove svoje dvije s njom pa ces vidjet koja ti rusi programe,mozda ima da maticnoj neka ne odgovara.Ima ti primjera gdje se neke memorije ne "podnose".

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nemoj testirati sa tim s*ranjem dok su dignuti windowsi. Skini normalni memtest86, sprži ga na CD i bootaj sa njega da testira. Dok su windowsi dignuti, postoji zaštićeni raspon adresa u RAMu koje ne može testirati a možda je baš tamo greška. Zato se ram testira memtestom86, dok windowsi ili bilo što drugo nije dignuto i nema tko blokirati pristup određenim mem lokacijama.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Zizo kaže...

Ja sam ti jednom imao 4(2x2) gige kingmaxa i 2(1x1) gige crucial ballistixa i ballistix mi nije htio radit ni s jednom drugom memorijom,uvjek su bili problemi,al meni se vec pri bootanju javio problem tj.nije htio se sistem dignut,pa kad sam malo proguglao otkrio sam da je i par ljudi imalo probleme s ballistixom(ballistixa prodao uzeo ocz platinum),tak da ti je moj savjet da nabavis jos neke memorije i isprobaj ove svoje dvije s njom pa ces vidjet koja ti rusi programe,mozda ima da maticnoj neka ne odgovara.Ima ti primjera gdje se neke memorije ne "podnose".

te rame sam kupio prije 1 godinu i sve je radilo super i bez ikakvih problema do sad...tako da su rami kompatibilni....

15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nemoj testirati sa tim s*ranjem dok su dignuti windowsi. Skini normalni memtest86, sprži ga na CD i bootaj sa njega da testira. Dok su windowsi dignuti, postoji zaštićeni raspon adresa u RAMu koje ne može testirati a možda je baš tamo greška. Zato se ram testira memtestom86, dok windowsi ili bilo što drugo nije dignuto i nema tko blokirati pristup određenim mem lokacijama.

ok probat cu pa javim razultate...

15 godina

za nevjerovat....kad sam testiral ram 1 plocicu po jednu...i onda sam samo 1 u kompu ostavil jer je sve super radilo...i sad stavim oba dvije i sve radi bez beda {#}

btw za svaki slucaj testirat cu ja to memtestom  {#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 21:23 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Stolnik kaže...

za nevjerovat....kad sam testiral ram 1 plocicu po jednu...i onda sam samo 1 u kompu ostavil jer je sve super radilo...i sad stavim oba dvije i sve radi bez beda {#}

Možda samo slab kontakt. Imao sam jedan sličan slučaj - frendici kompjuter nije radio, došao pogledati što je s njim - pretpostavio sam da je nešto defektno (ako se dobro sjećam, Windowsi se nisu htjeli pokrenuti ili tako nešto), vjerojatno memorija. Izvadio sam memorijske module, stavio ih natrag unutra i od onda je kompjuter ispravno radio.

15 godina
mbaksa kaže...
Stolnik kaže...

Možda samo slab kontakt. Imao sam jedan sličan slučaj - frendici kompjuter nije radio, došao pogledati što je s njim - pretpostavio sam da je nešto defektno (ako se dobro sjećam, Windowsi se nisu htjeli pokrenuti ili tako nešto), vjerojatno memorija. Izvadio sam memorijske module, stavio ih natrag unutra i od onda je kompjuter ispravno radio.

najvjerojatnije...jer testirao sam memoriju kad je jos nisam izvadio bilo je 4 error-a onda sam jednog izvadio i samo 1 plocicu testirao 0 error-a onda izvadio tu plocicu i stavio drugu opet 0 error-a i zatim sam stavio obe unutra i sve radi....najvjerojatnije je bio slab kontakt {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 21:36 (Stolnik).
18 godina
moderator
Stolnik kaže...
mbaksa kaže...
Stolnik kaže...

najvjerojatnije...jer testirao sam memoriju kad je jos nisam izvadio bilo je 4 error-a onda sam jednog izvadio i samo 1 plocicu testirao 0 error-a onda izvadio tu plocicu i stavio drugu opet 0 error-a i zatim sam stavio obe unutra i sve radi....najvjerojatnije je bio slab kontakt {#}

S čim si testirao? Samo s onim programom pokrenutim u Windowsima? To me nimalo ne zanima. Ako hoćeš testirati memoriju, testiraj je programom: http://www.memtest.org/

15 godina
mbaksa kaže...
Stolnik kaže...
mbaksa kaže...
Stolnik kaže...

S čim si testirao? Samo s onim programom pokrenutim u Windowsima? To me nimalo ne zanima. Ako hoćeš testirati memoriju, testiraj je programom: http://www.memtest.org/

Evo skinuo sam program stavio ga na USB i test je u tijeku. Error-a za sad nema i nadam se da ih nece ni biti ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 8:58 (Stolnik).
15 godina
Stolnik kaže...
mbaksa kaže...
Stolnik kaže...
mbaksa kaže...
Stolnik kaže...

Evo skinuo sam program stavio ga na USB i test je u tijeku. Error-a za sad nema i nadam se da ih nece ni biti ;)

evo rezultata...hvala Bogu error-a nema {#}

svima puno hvala na pomoci....{#}

u tijeku u tijeku
pass complete, no errors pass complete, no errors
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice