Mozilla - vshare plugin pomaknuo sve ulijevo

poruka: 7
|
čitano: 2.833
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mozilla problem

Zamolio bi vas za pomoć. Koristim Mozillu , instaliro mi se neki "vshare plugin" i sad mi se sve pomaknulo u lijevu stranu. Znači odem gore na View - Toolbars - i maknem kvačicu sa "vshare plugin" pa nestane to ali i dalje mi je sve u lijevu stranu nekako "felša". Pa me zanima kako da skroz maknem to a da nemoram reinstalirat cjelu mozillu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 22:29 (Realista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mozilla problem
Realista kaže...

Zamolio bi vas za pomoć. Koristim Mozillu , instaliro mi se neki "vshare plugin" i sad mi se sve pomaknulo u lijevu stranu. Znači odem gore na View - Toolbars - i maknem kvačicu sa "vshare plugin" pa nestane to ali i dalje mi je sve u lijevu stranu nekako "felša". Pa me zanima kako da skroz maknem to a da nemoram reinstalirat cjelu mozillu?

Jel se može uninstallirat taj plugin?

blacky
17 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
Realista kaže...

Baš gledam al nemogu nikako nac kako...

15 godina
neaktivan
Realista kaže...
blackchoco kaže...
Realista kaže...

Baš gledam al nemogu nikako nac kako...

http://www.google.hr/#sclient=psy&hl=hr&source=hp&q=uninstall+vshare+plugin+firefox&aq=1L&aqi=g-L2&aql=&oq=&pbx=1&fp=d63daf4514921324&biw=1680&bih=959 pogledaj ako ima..:))

blacky
17 godina
neaktivan

Prijavim da imam i ja taj problem ,dobijem neki email ,ali ništa?!

15 godina
neaktivan

Tools... add-ons .... extensions ili plugins i briši što ti smeta...

drugi put nemoj klikat next next nego pogledaj što piše kad instaliravaš nešto

17 godina
neaktivan
Jooj kaže...

Tools... add-ons .... extensions ili plugins i briši što ti smeta...

drugi put nemoj klikat next next nego pogledaj što piše kad instaliravaš nešto

Znam da je bio glup problem pa se ispričavam šta vas gnjavim. Sad je sve OK ,hvala puno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice