Konvertiranje PDF tablice

poruka: 4
|
čitano: 8.249
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

E ovako, imam jedan hitan problem... Imam dokument u pdf formatu, i ja moram izvaditi iz njega tablice (ima ih dosta).. Nabavio sam par programa, ali bas i ne rade kak spada.. Znaci, trebam program koji ce konvertirati tablicu iz pdfa u npr. word ili powerpoint, te tako da ja onda mogu uredjivati tu tablicu, a da se promjenom npr. velicine fonta mijenja i veličina tablice, znaci da bude fit to text...

hvala

MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

na tvoju, a i mnogih drugih, žalost to baš i ne ide tako jednostavno.

dok se tekst dosta dobro prebacuje iz pdf-a u word, sa tablicama nije tako i uglavnom rezultati nisu pretjerano upotrebljivi.

probao sam i sa adobe acrobatom koji je profi alat i opet nista dobroga.

mislim da ces morati kopirati podatke ili prepisivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj sa programom Abbyy Fine Reader ili bilo kojim programom za OCR koji jedini mogu pretvarati PDF u nešto editabilno ili spremati u neki drugi format (word, excell i sl.)

p.s. sad mi je pao na pamet program Solid PDF converter

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konvertiranje PDF tablice

Jesi probao s oviim programom?

e-pdf to Word

Pretvara ti pdf-ove u word.. pa možda na kraju i uspiješ iskoristiti neki ili makar podatke iz tablica?

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice