Ovako imam problem sa ovim cudom. Svaki put kada idem igrati neku noviju igru na win xp(SP3) izbaci mi sljedece (the procedure entry point getfileversioninfo could not be located in the dynamic link library kernel32.dll ).. Dogada mi se kod bf3 i f1 2012? Mozda netko zna kako popraviti ovo? neki su mi rekli da zamjenim taj file ali skinuo sam ga sa neta i isao zamijenit i jednostavno mi ne dopusta da ga zamjenim. Pokusal sam u safe mode ali isto nece :help:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam problem sa ovim cudom. Svaki put kada idem igrati neku noviju igru na win xp(SP3) izbaci mi sljedece (the procedure entry point getfileversioninfo could not be located in the dynamic link library kernel32.dll )
GetFileVersionInfo funkciji niti nije mjesto u kernel32.dll biblioteci nego u version.dll biblioteci, ja stvarno ne znam što se tu događa i tko to pokušava iz pogrešne biblioteke pokrenuti tu funkciju.
neki su mi rekli da zamjenim taj file ali skinuo sam ga sa neta i isao zamijenit i jednostavno mi ne dopusta da ga zamjenim. Pokusal sam u safe mode ali isto nece :help:
NE! To je jedna od kritičnih komponenti windowsa kojima ionako ne možeš pristupati dok su u memoriji (OS drži lock na datoteke). Ali to ti ni neće riješiti problem jer niti jedna verzija kernel32.dll biblioteke ne eksportira tu funkciju.
EDIT: Da nije problem možda u tome što BF3 i F1 2012 traže minimalno Windows Vista, i nemaju podršku za Windows XP? O tome nisi razmišljao? A ja još k'o bedak razmišljam koji se tu vrag događa, dok mi ovaj XP nije upao u oči...