Kako popraviti no sound

poruka: 2
|
čitano: 1.067
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kako popraviti no sound

Naci kada idem pod onaj dole u desnom kutu zvucnik pojavi mi se troubleshoot problem i onda mi pise da ne moze to popravit jer kao ima problem a taj problem je:realtek hd definition has a driver problem

Instalirao sam drivere od maticne i jos uvijek nece pa sam zatim instalirao iobit drivere upedater i jos uvijek nije radilo pa dali mi je mozda zvucna kartica crknula ili nesto drugo jer stvarno ne znam kako da mi se opet vrati zvuk

Molim vas nemoj te mi davati one programe za upedate drivere jer u 90% slucajeva to ne radi pa ako jos nesto znate bilo bi dobro

Maticna je:asrock bm75

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Kako popraviti no sound
karlo125 kaže...

Naci kada idem pod onaj dole u desnom kutu zvucnik pojavi mi se troubleshoot problem i onda mi pise da ne moze to popravit jer kao ima problem a taj problem je:realtek hd definition has a driver problem

Instalirao sam drivere od maticne i jos uvijek nece pa sam zatim instalirao iobit drivere upedater i jos uvijek nije radilo pa dali mi je mozda zvucna kartica crknula ili nesto drugo jer stvarno ne znam kako da mi se opet vrati zvuk

Molim vas nemoj te mi davati one programe za upedate drivere jer u 90% slucajeva to ne radi pa ako jos nesto znate bilo bi dobro

Maticna je:asrock bm75

koju tocno b75 plocu imas? windowse takoder? inace te onboard zvucne stvarno znaju zadavati probleme jer se driveri kolju s onim sistemskim pa onda nekad treba recimo drugi redosljed instalacije, tocni driveri koji pasu uz tamo neku verziju windowsa itd! treba malo probati vise verzija drivera! i kaj ti pise pod device manager listi...lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice