Internet ikona ne radi

poruka: 7
|
čitano: 2.457
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet ikona ne radi

Ikona je prije nekoliko dana radila, i kada bi internet bio upaljen, onda bi pokazivala jakost signala.

Sada ikona ne radi, i kada internet i radi, ona pokazuje da je isključen.

Mislim da to ne utječe na internet vezu ali eto, nekako me bode u oči.

Dali znate kako riješiti ovaj problem, i kako je on uopće nastao?

netprob netprob
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Internet ikona ne radi

To je neki bug u windowsima... Dogodio se i na mom laptopu, nisam se previše zamarao sa time i nestao je nakon reinstalla windowsa {#}

Možda ti mogu pomoći oni programčići za popravak ikona i shortcuta (ima ih podosta). sfc /scannow ne pomaže btw.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Ikona je prije nekoliko dana radila, i kada bi internet bio upaljen, onda bi pokazivala jakost signala.

Sada ikona ne radi, i kada internet i radi, ona pokazuje da je isključen.

Mislim da to ne utječe na internet vezu ali eto, nekako me bode u oči.

Dali znate kako riješiti ovaj problem, i kako je on uopće nastao?

Možeš počistit cache ikona traya. CCleanaer ti to radi npr., da sad ne pišem upute..

Early adopter
16 godina
moderator
Internet ikona ne radi

imao isti problem na laptopu...nestalo nakon par dana...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet ikona ne radi

Ok, budem probao to što ste naveli.

@Tereex, našao sam to za icon tray, ali daj mi reci što bi bilo od ovoga ostalog da čekiram za buduće radnje sa ccleaner-om? I dali mogu nekako obrisati internet explorer, pošto koristim samo chrome?

cc cc
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:21 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne zanima te ništa drugo osim onoga što radiš. Ne radi dva posla odjednom - prvo obriši icon tray kao što si i označio, nakon toga slobodno briši ono što ti odgovara. Pošto ne koristiš IE, vjerojatno je da nemaš puno cookie-a i sličnih stvari pohranjenih u njegovu temporalnu memoriju, pa nemaš brige.

17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Ok, budem probao to što ste naveli.

@Tereex, našao sam to za icon tray, ali daj mi reci što bi bilo od ovoga ostalog da čekiram za buduće radnje sa ccleaner-om? I dali mogu nekako obrisati internet explorer, pošto koristim samo chrome?

Tray notifications cache. Ali pazi, mislim da te i CCleaner na to upozorava, poslije toga moraš killat Explorer process, i to brzo nakon toga, inače opet sejva cache i na početku si.

Early adopter
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice