Display Driver stopped responding 550ti zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.029
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Display Driver stopped responding 550ti

Nvidia Display Driver stopped responding and has recovered

e to mi se dogada ponekad, primjeti osam to samo dok igram bf3, znaci crn ekran i moram altgt+ctrl+delete i preko task managera ga ugasit jer se neodaziva vise

sto je to, geldo sam u svim temama i nema rjesenja, bio bih zahvalan ako nesto netko zna.

cito sam na nekom forumu da je to nesto sa win 7 i vista i to je jednostavno tako

to m ise desi 1x na dan otprilike, nekad se zna nedogodit, ali nisam primjetio nigdje drugdje osi mu bf3

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji driver? Jesi pokusao reinstall, stariju verziju,...?

clock2much

0 0 hvala 1
15 godina

Stavi karticu na stock taktove.

clock2much

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ista stvar mi se desava u BF3. A imam 6870. Mislim da je to do igre.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

kartica je tvornicki overclock, a stvarno nsiam primjetio ni u jednoj drugoj igri, niti na desktopu ili netu

sad cu probat 304.42 drivere, cini m ise da tada niej bilo problema, isto tako stavljam i service pack 1 i neke win updatove

EDIT: sada je najnoviji beta 306.02, desavalo se i na 300.42(nisu beta) ali mi se cini ko da mi se na 304.42 niej dogadalo

win 7 ultimate 64bit, mislim niej da mi smeta 1x na dan, ali bolje da nema tog crashanja ili sta je vec

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 16:12 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Display Driver stopped responding 550ti
MARKOcVp kaže...

Nvidia Display Driver stopped responding and has recovered

e to mi se dogada ponekad, primjeti osam to samo dok igram bf3, znaci crn ekran i moram altgt+ctrl+delete i preko task managera ga ugasit jer se neodaziva vise

sto je to, geldo sam u svim temama i nema rjesenja, bio bih zahvalan ako nesto netko zna.

cito sam na nekom forumu da je to nesto sa win 7 i vista i to je jednostavno tako

to m ise desi 1x na dan otprilike, nekad se zna nedogodit, ali nisam primjetio nigdje drugdje osi mu bf3

Meni se to desavalo zbog overclocka. Ako si overclockao, spusti malo taktove pa vidi kako ide.

18 godina
neaktivan

Da, ili malo spusti taktove ili podigni napon na kartici. BF3 je jako osjetljiv po tom pitanju, zato ga i preporučuju kao najbolji alat za stabilnost clockova grafičkih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice