Čudan problem sa instalacijom xp-a

poruka: 8
|
čitano: 1.346
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam Vistu Ultimate SP1.

Malo bih experimentiral i pokušavam stavit xp SP3.   Nadalje...  Ubacim cd, pokaže mi da stisnem bilo koji tipku.. ja stisnem...

kaže da provjerava konfiguraciju i ništa više se ne pokazije.  Imam svoj cd sa Sp3-om, ozeo sam od jednog frenda pa od drugog sam nabavil xp sa SP2

ali ne želi pokrenut setup.

Mislim da nema proble ma sa hardverom jer imam novi Intel Core Quad 6600 sa 4GB rama te 8600GT je grafička.

A fora je što pokrene instalciju viste jer sam nju stavil da vidim da moža ni nju ne želi pokrenut, ali je to banalno jer sam je već prije instaliral gore.

POMOČ!!! NEZNAM STO DA RADIM

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (RAM) 4,00 GB Graphics NVIDIAGeForce 8600 GT Gaming graphics 1663 MB Total available graphics memory MBO 4Core1333-eSATA"

0 0 hvala 0
17 godina

A da možda PRESTANEŠ spamat po drugim temama na ovom forumu sa istim pitanjem? Naletio sam već na tri teme u ove dvije minute na tvoj isti post.

Da ne budem bezobrazan, što se tiče tvog problema - jel imaš gore i xp i vistu? jesu možda na istoj particiji? preporučam da formatiraš hard fino i onda eksperimentiraj kolko oš. neam sad vremena da ti pišem, vjerojatno će doć neko i napisat ti nešt, šta si napo tolko

peace

edit: vidim da nisi uspio instalat xp, moja greška sry.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 22:06 (Val).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Čudan problem sa instalacijom xp-a

Ja sam ima taj problem..

Imao sa XP i onda sam stavio dual boot Vistu (na drugu particiju), ali ostao je Vistin boot loader..

Kad sam krenuo reinstalirat XP nije htio podic instalaciju, pa sam uzeo neki program (neznam vise kak se zove) i s njime vratio mrb na XP-ov i onda se digla instalacija..

Dakle sa tim programom stavis XP-ov mbr i onda boot-aj cd..

Nadam se da sam pomogao..

edit: program se zove EasyBCD (to ti je GUI za BCDedit)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 22:12 (nesto222).
17 godina
neaktivan

E sorry al tolko me je naživciralo ovo SRANJE....   VEĆ 2 DANA KOPAM PO www-u

Pa sam odlučil tak postavit da ćim prije dobim odgovor.

SORRY

A tebe something222 ne kužim.....  Neznam kak to napravit a ''pa sam uzeo neki program (neznam vise kak se zove) i s njime vratio mrb na XP-ov i onda se digla instalacija..''

to mi ne pomaže....

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (RAM) 4,00 GB Graphics NVIDIAGeForce 8600 GT Gaming graphics 1663 MB Total available graphics memory MBO 4Core1333-eSATA"
17 godina

kak ne..

u tom programu (EasyBCD) imas opciju da vratis MBR na XP-ov i onda ti se poslije toga digne instalacija XP-a..

instaliras XP i onda u njemu instaliraj taj program (EasyBCD) i vrati Vistin MBR koji zove Vistin boot loader..

u Vistin boot loader dodaj jos i XP..

jednostavno.. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 23:24 (nesto222).
17 godina

Mislim da nije do mbr-a, njemu neće ni instalaciju pokrenit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da li ti podize vistu? jer meni je bi isti problem i nakon toga nije htio podici windows nikoji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PROBLEM RIJEŠEN.  kako sam se htio riješit viste, i to brzo, instalirao sam LINUX UBUNTU.

Sa linux-om sam formatirao hard. (znači izbrisao vistu) trajalo je 15 min.

Pokrenuo XP SP3 setup i insalirao windowse XP SP3. 

Kratko i jasno!!!!!Cool

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice